yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Was The First Message You Write In Forum?
Aglama Ben saraydaki mücevhere yazmistim.Çok gereksiz bir yere, gereksiz bir tesekkür mesaji yazmistim.Ve olan oldu ilk mesajimi kiday baksi sildi. Aglama Bu yüzden hiç unutmam.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Ben galiba Song Il Gook sayfasina yazmistimSmile
"Ne kadarda kendilerine haslar bayildim tesekkürler. " Kore cüzdanlarina bakip bu mesaji birakmisim.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Sarayin Rüzgari takrar yayinlanmalimi sorusuna kesinlikle yayinlanmali mesajini yazmisim.Hey gidi günler hey.Ben yazdiktan sonra kaç kere yayinlandi.Biggrin
Su sondaki Yoon Eun Hye mi ? imis Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

(28-01-2008, Saat: 1:42)OneLeN yazdı: Ben isimlerini tam olarak ezberleyemedim ama izliyorum yanliz olmadigimi bilmekte çok hosuma gitti. Smile

Sarayin Rüzgari 10. Bölüm Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(21-03-2009, Saat: 19:04)ecegül yazdı: Açikçasi sasirmadim bencede en yakisikli ''Kim Bum''
Bu dizi benim ezberimi bozdu. Kesinlikle çekik gözlülerin bir birine benzedigini zannediyor, onlari izleme lüzumu duymuyordum. Arkadasimin tavsiyesi üzerine bu dizinin müptelasi oldum. Bana diziyi tavsiye eden arkadasim Kore'ye gitme askiyla dolup tasiyor. Benim Kore'ye gitme hayalim yok ama o giderse bende onu ziyarete gitmek isterim. Hem belli mi olur? Belki Kim Bum' da görürümBiggrin...

(Boys Over Flowers'in en yakisiklisi kim anketi)

Hah hah ha. Kendime kahkahalarla gülüyorum Biggrin Kore'ye gitme hayellerim yokmus. O zamanki Merve'yle simdiki Merve arasinda daglar var. Biggrin Suan ki düsüncelerimi o zaman biri bana söylese simdiki gibi gülerdim halime heralde. Smile

Güzel bir konu olmus, tesekkür ederiz. Onay Ben bile unutmustum ne yazdigimi. Smile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Bende Goong dizisinden bir konudur diye düsünüyordum. Ben o dizi basladiginda buraya üye olmustum.
Sonra gittim ilk yazdigim mesajima baktim neymis diye.Tahminim dogru çikti. Ilk mesaji oraya yazmisim...

Goong dizisi 9.bölüme yazmisim.
Yazdigim mesajda da bu diziyi internetten izleyebilecegimiz bir yer var mi diye sormusum. Biggrin
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bende Düslerimin Prensi zamaninda üye olmustum.
Ilk mesajimda Düslerimin Presni Hakkinda konusuna olmustuSmile ;

Merhaba bende yeni katildim araniza dizi hafta içi her gün 17.30 da basliyor yalniz yarin yok ama diger cuma günleri olacak...Dizi süper bayildim.
Benim ilk yazdigim mesaj
Paylasim için tesekkürlerdi.Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi