yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 10. Bölüm
Sonunda izleme firsati buldum.Ji Jin hee'yide görmüs oldum bu sayede.:icon_shadeicon_s:

Hersey zaten kizin tilsimi saklamasiyla basladi.Affiniza siginiyorum daha isimleri daha ezberliyemedim:icon_angel_not: Insanin basina ne gelirse zaten meraktan geliyor.Tilsimi saklayan kizi gören kiz dogrulari anlatmasina ragmen kimse iplemiyor kizi.Tilsimi sakliyan kizi koruyan yesil elbiseli kadin foyasinin ortaya çikmamasi için elinden geleni yapiyor.:icon_mad:

Buarada dublaj harika Pervin Ünalp'in seside diziye ayri bi güzellik katmis.Hos bir dizi bu tatilde izliyemedigim bölümleri internetten telafi etmeye çalisicamSmile
ben isimlerini tam olarak ezberleyemedim ama izliyorum yanliz olmadigimi bilmekte çok hosuma gitti Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Selamlar herkese.. Ben baya bi yabanciyim koreye de bu diziye de. Burda millet baya bi kaynasmis koreyle.nickler falan korece(böyle bi dil var mi onuda bilmiyom Biggrin)

Dizi müthis. Ilk izlledigimden beri zevkle takip ediyorum

Valla ben diziyi sabaha karsi 5 gibi falan izliyorum. geceleri çalisiyorum gündüz uyuyorumda.. herneyse .. burda anladigim kadariyla diziyle ilgili bilgiler paylasiliyor.. Ben ilk bölümlerini kaçirdim. Acaba dizinin bölümlerini indirebilecegim bi yer varmi burda Biggrin Hani ne biliyim belki hayirsever biri upload edivermistir.
www.dailymotion.com adli siteyi açip Jewel in the palace diye aratirsan orada tüm bölümlerin ingilizce alt yazili halini bulabilirsin ben ordan izliyorum kaçirdigim bölümleri Smile Bu arada hos geldin bizdeki Kore aski -yani çogumuzdaki- trt de yayinlanan denizler imparatoru adli diziyle basladi Smile
Arkadaslar isimleri henüz aklimda tutabilmis degilim ama jangemanin kurtardigi adam onun manevi annesi babasini sorguluyordu tam dogruyu söyleceklerken adam gitti ya sinir oldum yaa BiggrinBiggrin
Jang Geum ve Geum young'a güven bosa çikmadi her zaman ki gibiSmile

Allah'im ya tam ikilemdi bu bölüm söylese bir dert söylemese bir dert , yonsenga'yi da her zaman ki gibi yine takdir ettim Smile
resimler çok güzel tesekkürler
üzücü ama güzel bir bölümdü. sonunda jang geumla jung ho min arasinda küçük bakismalar olmaya basladi. ilk kere izlemisim gibi mutlu oldum
lee young ae, so ji sub, I am sorry I love you[/color]
*..So Ji Sub Fan Club..*[/b]
saraydaki mücevher fan
yang mi-kyung
ji jin hee
lee young ae
düşlerimin prensi
SAMİYUSUF
sekreter hong,yisan
meltem tvde aksam 8-9 civarinda tekrar yayinlaniyor.tekrar izleyebiliyorum.çok mutluyum Biggrin
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.
Çok güzel günlerdi, çok güzel diziydi. Dönüp yıllar sonra yeniden Denizler İmparatoru ve Saraydaki Mücevher'i bitireyim dedim. Bu bölüm gerçekten entrika olayının zirve yaptığı bölümlerden biri. Lady Park'ın ölümüne sebep olan Choi ailesi şimdi de Jang Geum'a aynısını yapmaya çalışıyor. Makam ve para hırsı gerçekten de insanları canavarlaştırıyor.
Birgün biri okur mu, site uzun yıllar daha açık kalır mı bilmiyorum ama burada binlerce insan saatlerce takılırdı eskiden. Şimdi çoğu bu forumu hatta izledikleri diziyi bile unutmuştur Smile
Saraydaki Mücevher
李英愛--李英愛--李英愛--李英愛

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi