yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Was The First Message You Write In Forum?
Valla bende hiç hatirlamiyorum. Biggrin Ama baktim mesajlarima, ilk olarak Full House Fan Kulüp'e bir seyler paylasmisim. Smile Ah ah. Eskileri hatirlayinca insan tuhaf oluyor. Biggrin

----

Ilk yazdiginiz mesaj...

İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Siteye üye olmadan öncede takip etmistim bir müddet. üye olunca "ilk" mesajimi özenle seçtim nereye yazacagimi.uzun ama zevkle tekrar ederim Smile
RE: Neden Super Junior'u Seviyorsunuz ? baslligina
Super Junior'u çok seviyorum.
Neden mi?Çünkü, onlari Ilk kez tv de gördügümde(no other) dedikleri hakkinda hiç bir sey anlamasam bile sanki bana hitap ediyorlarmis gibiydi. Çok sevimliydiler, çok uyumluydular, çok güzel sesleri vardi. Isimlerini bilmiyordum biri kiz arkadasinin ayakkabi bagcigini bagliyordu, biri bir kütüphanede sevimli gözlüklü haliyle elindeki karti bana dogru uzatiyordu,baska biri elindeki gülü nasil takdim edecegini çalisiyordu, bir taneside resimlerden kalp yapmis o muhtesem sesiyle "Gateun gireul georeo wasseo urin seoro dalpagago itjanha nolla-ul ppuniya goma-ul ppuniya saranghal ppuniya" diyordu, biri balonlara baglanmis yüzük uzatiyordu sevdigine ve ben hayranlikla izliyordum.
Neden mi? Çünkü,sadece bir kliple kalmasin diye arastirdim.O gece bütün sarkilarini dinledim.Sorry sorry,super girl,Shining star,Saphire Blue , Angel. Hepsi birbirinden güzeldi.Sonrada devam ettim baska seyler ögrenmek için izlemeye. Ben hala ne dediklerini bilmiyordum. Ama çok sevimliydiler, komiktiler, bazende çok duygusaldilar. Gerçektiler. Sahtelik yoktu. Bariz anlasiliyordu.Ben onlari tanimakta çok geç kalmisim. 5 yil.5 yiilll. Nerdeydim ki? :Saskin:
Ama burada, burasi Korea-Fans devreye girdi. Izlediklerim düsündüklerim anlam kazandi. Ne kadar çok seveni varmis. SuJu' mun ben ne çok sey bilmiyormusum.Heenim' e nasil hayran olmusum bilmeden,Donghae' nin dediklerini bilmesemde onun ne kadar masum ve tatli oldugunu görmüsüm,Kyuhyun' un hem sevimli hem firlama oldugunu farketmisim,Siwon' un etrafina yaydigi o harika duyguyu hissetmisim. Leetuk kadar Angel ismi kimseye uymaz heralde, Yesung' un sirinligi yaa daha çok.
Neden mi seviyorum SuJu' yu . Sevmemek için bi nedenim yok. Kendisi bir seveni ayri bir güzel Onay
Peki sen neden Neden seviyorsun Super Junior'u? demistim Onay
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
Konu: Sizce Kang Min Hyuk Mu? Jung Yong Hwa mi?
Jung Yong Hwa*

Biggrin
[+]

I’ve set myself to become the King of the Pirates…
and if I die trying…
then at least I tried!

ㅡ Monkey D. Luffy
Konu: SS501 Üyelerinden Hangisinin Çocuklugu Daha Sirin?
Mesaj: RE: SS501 Üyelerinden Hangisinin Çocuklugu Daha Sirin?
Hepsi çok tatli^^ Kim Hyun Joong dedim^^

Biggrin Biggrin
٩(-̮̮̃-̃)۶
Konu: Hi! I'm Korean / Merhaba Koreliyim
RE: Hos gelmissin, ben de yeniyim ama. (:

Neden böyle bi konu seçmisim acaba.? Seçmekten çok ilk gördügüm konuya yazmisim sanirim. Biggrin
C.N.Blue - One Time konusuna;

Bütün sarkilari harika. Ama bu sarkiya bayiliyorum ben ya.
Mükemmel bir is gerçekten. <3 =)

yazmisim. ^^

영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite
♥

Konu: ★ MBLAQ Fan Club / MBLAQ Sevenler Kulübü ★ (Turkish A+)
229. olsam da... Beni de yazar misiniz ? Smile

Vay be Tongue
Konu: A Love to Kill / 이 죽일놈의 사랑 (Drama) OST 2005

A love to kill'in OST'si gerçekten süper.Hem müzigi hem sözleri imkansiz aski anlatiyor.Özellikle K.Will'in ggoom adli sarkisina bayiliyorum !!! Paylasim için sagol. Onay

Foruma üye olur olmaz mesaj yazmaya baslamistim Biggrin
I Hear Your Voice

-^_^-
Konu: Kim Jae Joong Türkiye'ye Geliyor / Kim Jae Joong is Coming to Turkey

"Bende insallah gidebilirim Ankara olup göremezsem üzülürüm..." Yazmisim Biggrin

Konu: ^^'Hangi Dizinin Devaminin Çekilmesini Isterdiniz?^^'

You Are Beautiful Onay o diziden vazgeçemiyorum Undecided

Demisim Biggrin
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi