Siteye üye olmadan öncede takip etmistim bir müddet. üye olunca "ilk" mesajimi özenle seçtim nereye yazacagimi.uzun ama zevkle tekrar ederim

RE: Neden Super Junior'u Seviyorsunuz ?
baslligina
Super Junior'u çok seviyorum.
Neden mi?Çünkü, onlari Ilk kez tv de gördügümde(no other) dedikleri hakkinda hiç bir sey anlamasam bile sanki bana hitap ediyorlarmis gibiydi. Çok sevimliydiler, çok uyumluydular, çok güzel sesleri vardi. Isimlerini bilmiyordum biri kiz arkadasinin ayakkabi bagcigini bagliyordu, biri bir kütüphanede sevimli gözlüklü haliyle elindeki karti bana dogru uzatiyordu,baska biri elindeki gülü nasil takdim edecegini çalisiyordu, bir taneside resimlerden kalp yapmis o muhtesem sesiyle "Gateun gireul georeo wasseo urin seoro dalpagago itjanha nolla-ul ppuniya goma-ul ppuniya saranghal ppuniya" diyordu, biri balonlara baglanmis yüzük uzatiyordu sevdigine ve ben hayranlikla izliyordum.
Neden mi? Çünkü,sadece bir kliple kalmasin diye arastirdim.O gece bütün sarkilarini dinledim.Sorry sorry,super girl,Shining star,Saphire Blue , Angel. Hepsi birbirinden güzeldi.Sonrada devam ettim baska seyler ögrenmek için izlemeye. Ben hala ne dediklerini bilmiyordum. Ama çok sevimliydiler, komiktiler, bazende çok duygusaldilar. Gerçektiler. Sahtelik yoktu. Bariz anlasiliyordu.Ben onlari tanimakta çok geç kalmisim. 5 yil.5 yiilll. Nerdeydim ki? :Saskin:
Ama burada, burasi Korea-Fans devreye girdi. Izlediklerim düsündüklerim anlam kazandi. Ne kadar çok seveni varmis. SuJu' mun ben ne çok sey bilmiyormusum.Heenim' e nasil hayran olmusum bilmeden,Donghae' nin dediklerini bilmesemde onun ne kadar masum ve tatli oldugunu görmüsüm,Kyuhyun' un hem sevimli hem firlama oldugunu farketmisim,Siwon' un etrafina yaydigi o harika duyguyu hissetmisim. Leetuk kadar Angel ismi kimseye uymaz heralde, Yesung' un sirinligi yaa daha çok.
Neden mi seviyorum SuJu' yu . Sevmemek için bi nedenim yok. Kendisi bir seveni ayri bir güzel

Peki sen neden Neden seviyorsun Super Junior'u?
demistim