Yorumları: 3
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
öncelikle herkese merhaba ben yeni üyelerinizdenim ortalama 2 yildir kore dizisi izliyorum bir çok kere bu forumu gördüm ama üye olmak bilmem.. düsünmedim. ama seneye Allah nasip ederse kore ye Üniversite için gidicem o yüzden bilgi almak için üye oldum bu arada beni bu konuda bilgilendiricek biri olursa sevinirim korede okuyup buraya uye olan bi arkadas olursa benim için yararli olur simdiden tesekkürler...
Yorumları: 233
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
25
bu site daha dogru daha güncel durumlar paylasiyor ve etkinlikleri de dogru oluyor o yüzden üyeyim ^^
Yorumları: 684
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
247
Ben aglamadan duramadigim bir dönemde arkadasimin tavsiyesi üzerine Korece sarkilar dinlemeye basladim. Ilaç yada bir nevi herseyin kusursuz oldugu bir dünya gibiydi Kore benim için. Dizileri olsun gruplari olsun.. Yüzümden düsmeyen bir tebessüm var o gün bu gündür.

Beni anlayan kimse olmadigini düsünürdüm,öyleydide. Odama kapanip Korece sarkilar dinler Jüpiter senin Mars benim gezer dururdum baska alemlerde.

Yine ayni arkadas bu siteyi önerdi ve üye oldum. Ben siradan bir fan sitesi sanmistim burayi. Kisa bir süre paneli izledim. Bir sicaklik,bir samimiyet. Basta diger civik panellerden sandim. Ama yazdigim bir merhaba ile düsüncem uçtu gitti. Bu site bir fan sitesi ama bir fan sitesinden çok daha fazlasi... Beni anlayan insanlar buldum burada, ablalar abiler... Sanirim sebebim SHINee'nin yanisira muhabbette.

Çok uzattim ya. (:
Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .