yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Is Your Most Important Reason for Being Korea-Fans' Member?
Sayinin sevginin bulustugu yer olmasindan dolayi huzur buluyorum bu kadar kaliteli bir forumda.Angel
Kore sevgisi baska tabi içimde Smile
'

DonBangShinKi
Sistar
Nu'est
Kore dramalari sayesinde. Biggrin
SS501'da beni siteye baglayan nedenlerden biri. <3

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

öncelikle herkese merhaba ben yeni üyelerinizdenim ortalama 2 yildir kore dizisi izliyorum bir çok kere bu forumu gördüm ama üye olmak bilmem.. düsünmedim. ama seneye Allah nasip ederse kore ye Üniversite için gidicem o yüzden bilgi almak için üye oldum bu arada beni bu konuda bilgilendiricek biri olursa sevinirim korede okuyup buraya uye olan bi arkadas olursa benim için yararli olur simdiden tesekkürler...
Konu süper bende Kore ile ilgili dizilere kendi yorumlarimi yazmak için katildim ve gerçekten artik vazgeçemedim ve devam ettim süper bir site Smile
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Kore ile ilgili ne ararsam arayim ilk olarak Korea-fans çikiyordu. Bende sonunda dayanamadim üye oldum. Iyi ki olmusum.Bu sitede çok güzel arkadasliklar edindim. Sanki ailem'den bir paça burasi ve buradan kopamiyorum. Biggrin
[Resim: njk.gif] [Resim: eqeo.gif]
INFINITE| SS501| BIGBANG| B1A4| B.A.P
♥ S U P E R J U N İ O R ♥

bu site daha dogru daha güncel durumlar paylasiyor ve etkinlikleri de dogru oluyor o yüzden üyeyim ^^
Ben benim gibi Korelileri seven insanlarla arkadas ve dost olmak için üyeyim. Benim çevremde bir ben varim uzakdogu hayrani bu özelligimi ögrenenler bana deli muamelesi yapiyorlar. Dodgy Ben burada benimle ayni duygulari yasayan birçok üye ile arkadasim Smile hiç olmazsa onlarla sohbet ediyorum. Tongue Sizi seviyorum Korea-fans üyeleri Opucuk
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Ben aglamadan duramadigim bir dönemde arkadasimin tavsiyesi üzerine Korece sarkilar dinlemeye basladim. Ilaç yada bir nevi herseyin kusursuz oldugu bir dünya gibiydi Kore benim için. Dizileri olsun gruplari olsun.. Yüzümden düsmeyen bir tebessüm var o gün bu gündür. Smile Beni anlayan kimse olmadigini düsünürdüm,öyleydide. Odama kapanip Korece sarkilar dinler Jüpiter senin Mars benim gezer dururdum baska alemlerde. Biggrin Yine ayni arkadas bu siteyi önerdi ve üye oldum. Ben siradan bir fan sitesi sanmistim burayi. Kisa bir süre paneli izledim. Bir sicaklik,bir samimiyet. Basta diger civik panellerden sandim. Ama yazdigim bir merhaba ile düsüncem uçtu gitti. Bu site bir fan sitesi ama bir fan sitesinden çok daha fazlasi... Beni anlayan insanlar buldum burada, ablalar abiler... Sanirim sebebim SHINee'nin yanisira muhabbette. Biggrin Çok uzattim ya. (:

Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .
Siteye Hyun Bin için kayit oldum Smile
Sanirim çok fazla konulara yorum yapmadigim için kimseyle samimiyet kuramayip sitede yalniz takildim hep. O yüzden henüz siteye dahil olmus bile hissetmiyorum kendimi.
Her sey Denizler Imparatoruyla basladi ve sonra devami geldi Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi