Aci, tatli bir filmi daha bir sekilde sonlandirdim. Son bölümde olanlardan dolayi gerçekten çok sasirdigimi, hatta sok geçirdigimi söylemeliyim. Ama ilk defa bir Kore dizisinin sonunun etkileyici, hatta muhtesem oldugunu gördüm. Buna Misa'da dahil. Filmin sonu, aslina bakarsaniz olmasi gerektigi gibiydi diyebilirim, ama nasil bir kizin bu kadar aptal olabilecegini aklim almiyor yada böyle kizlara neden deger verilir, onu da anlamiyorum.
Mi-hee hayatimda gördügüm en sirin karakterdi, ben Il Wook'un yerinde olsaydim ona asik olabilirdim.
Il wook'um Junk ailesini fena afallatti her bakimdan, ee onunla ugrasilmamasi gerektigini gösterdi herkese, bu açidan mutlu oldum. Jae-min in abisinin surati kireç gibi olmustu bir anda
orasi komikti
Ama Jae-min'in haline gerçekten acidim, son sahnede çok deger verdigim kisiye zarar vermesine ragmen yinede lütfen bunu yapma diyebildim. 
Bu diziden çikardigim ders, kararsizligin kendinin ve karsinda ki insanin hayatini mahvedebilecegi idi. Bu yüzden hayatta kesinlikle kararli davranmak gerekli.

Il wook'um Junk ailesini fena afallatti her bakimdan, ee onunla ugrasilmamasi gerektigini gösterdi herkese, bu açidan mutlu oldum. Jae-min in abisinin surati kireç gibi olmustu bir anda

Bu diziden çikardigim ders, kararsizligin kendinin ve karsinda ki insanin hayatini mahvedebilecegi idi. Bu yüzden hayatta kesinlikle kararli davranmak gerekli.