yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Happened in Bali / 발리에서 생긴 일 (2004)
Arkadaslar merhaba, ben bu diziyi çevirmeye basladim, hatta ilk 2 bölümünü çevirdim. Fakat elimde dizinin linleri yok, elimde bölümler olmadigi için hiçbirsey yapamiyorum, megaupload'a linkleri koymuslar ama ne kadar denersem deneyim indirdikten sonra hata mesaji veriyor, arsiv hasarli vb. bir ifade çikiyor, lütfen yardim. Allahrazi
(12-08-2008, Saat: 12:11)Vecize yazdı: Buradan izleyebilirsiniz.

Ya ben bu adrese tikliyorum ama izleyemiyorum. Yardimci olabilir misiniz?
Ya ben bu dizini OST'larini ariyorum ne zamandir, bulamiyorum. Bilen var mi? Lütfen varsa bana özel mesaj atsin...
[Resim: 2474.jpg]

Oh nihayet dizimi izlemeye basladim, çeviriyi yapan arkadaslara çok tesekkür ediyorum. Alkis
Süper gidiyor her bölümü ayri kiskançlik ayri macera. Benim oppa Jung Jae-min'i çileden çikartti en sonunda ne yapsin çok sevimli kizlar asik olmakta hakli, en hosuma gidende Jae-min'i hiç takmiyor bildigini okuyor ya bayiliyorum o hallerine, delirtecek çocugu en sonunda ama o da çok sevimli ya kiyamiyorum ona da. Biggrin Young-joo'ya sinir oluyorum benim oppami çok üzüyor kararini ver asik misin degil misin? Iki çocugu da oyalamak olmaz ki böyle ikisini de elinden kaçiriverirsin sonra. Ofkeli Herkese izlemesini tavsiye ederim, bekledigim kadar varmis umarim kisa zamanda çevirileri biter.
Oppa senin tarafini tutayim diyorum ama ortada bir taraf yok, kimin kimi nasil ve ne zaman sevdigi belli degil bu filmde esas kiz sana asik oldu da sen ne aralik ona asik oldun? Ayrica bu esas kizin yaptigi da is mi simdi, herkese yesil isik yakiyor. Ofkeli Yigidi öldür hakkini yeme Jung Jae-min gerçekten kime asik oldugunu biliyor en azindan kusura bakma oppa çokta sevimli, gece mesaiye kaldiginda çok tatli gülüyordu, ama yemekte ben bile gerildim neredeyse saldiracakti sana. Opucuk

Dizinin müzikleri bir harika dinlemeye doyulmuyor.
Yine harika bölümlerdi, ama çildirmamam elimde degil o kadar kiskaniyorum ki birilerini sirtinda tasirken. Kizlar bitti simdi de Jung Jae-min'i sirtinda tasitiyorsun oppam of inanki öpüsme sahnelerinden bile bu kadar etkilenmiyorum tasima artik kimseyi sirtinda.
11. bölüme kadar her karesi harikaydi, tabi So Ji Sub'un oldugu sahneler daha bir harika, umarim devami bir an önce çevrilir.
Basroldeki kiz ne yapmaya çalisiyor anlamiyorum insan hiç hayir demesini bilmez mi, adeta yavru kedi gibi kim nereye çekse pesinden gidiyor ne anlami vardi simdi Young-joo nun yaninda çalismaya baslamanin insanda biraz gurur olur. Ofkeli Birde Il Wook'a durmadan geçen gece için kendini suçlu hissetme deyip duruyor sanki hisset der gibi yapiyor onu da, masum kizi oynama hiç bosuna. Biggrin Ama otel sahnesinde kalakaldim bu kiz ne piskin birsey böyle yok kardesim bu devirde masumu oynayip asi olmadan kim ne derse yapacaksin o zaman degerin oluyor. Il wook'la Jae-min'in dövüsme sahneleri muhtesemdi, ikiside birbiri üstünde, bir o vuruyor, bir öbürü sevimli pandalarim benim çok seviyorum ikisinide. Opucuk
Yarin filme baslamayacaktim ama Bali'yi o kadar çok bekledim ki dayanamayip basladim umarim çevirileri bir an önce biter. Roxas çeviri için tesekkürler. Alkis
Diziyi indirdim, So Ji Sub'i tekrar izleyebilmek için can atiyorum. Sarhos
Çeviriler biter bitmez Happened Bali modundayim. Smile

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
What Happened in Bali dizisinden 12. bölüm;

13. bölümü de biraz önce izledim;

Diger bölümlerini de merakla bekliyorum, çeviri için tesekkürler Roxas.
Paylasim için çok sagol, So Ji Sub'umuzun bir dizisi daha, ne güzel. Biggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
14. Bölüm

15. Bölüm

16.Bölüm

17. Bölüm

18. Bölüm

19.Bölüm

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi