Yorumları: 2
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
1
14-04-2009, Saat: 21:22
(Son Düzenleme: 25-03-2011, Saat: 11:59, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Arkadaslar merhaba, ben bu diziyi çevirmeye basladim, hatta ilk 2 bölümünü çevirdim. Fakat elimde dizinin linleri yok, elimde bölümler olmadigi için hiçbirsey yapamiyorum, megaupload'a linkleri koymuslar ama ne kadar denersem deneyim indirdikten sonra hata mesaji veriyor, arsiv hasarli vb. bir ifade çikiyor, lütfen yardim.
Yorumları: 21
09-07-2009, Saat: 18:55
(12-08-2008, Saat: 12:11)Vecize yazdı: Buradan izleyebilirsiniz.
Ya ben bu adrese tikliyorum ama izleyemiyorum. Yardimci olabilir misiniz?
Yorumları: 656
Teşekkür Puanı:
43
30-09-2009, Saat: 22:26
Ya ben bu dizini OST'larini ariyorum ne zamandir, bulamiyorum. Bilen var mi? Lütfen varsa bana özel mesaj atsin...
Queen Seon Duk Fan Clup
Kim Hyun Joong Fan Clup
Boys Over Flowers Fan Clup
Kim Nam Gil(Bidam)Fan Clup
Bi Rain Fan Clup
The Devil Fan Clup
Yorumları: 2,501
Konuları: 97
Teşekkür Puanı:
239
04-10-2009, Saat: 19:32
(Son Düzenleme: 05-03-2011, Saat: 18:06, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Oh nihayet dizimi izlemeye basladim, çeviriyi yapan arkadaslara çok tesekkür ediyorum. 
Süper gidiyor her bölümü ayri kiskançlik ayri macera. Benim oppa Jung Jae-min'i çileden çikartti en sonunda ne yapsin çok sevimli kizlar asik olmakta hakli, en hosuma gidende Jae-min'i hiç takmiyor bildigini okuyor ya bayiliyorum o hallerine, delirtecek çocugu en sonunda ama o da çok sevimli ya kiyamiyorum ona da.  Young-joo'ya sinir oluyorum benim oppami çok üzüyor kararini ver asik misin degil misin? Iki çocugu da oyalamak olmaz ki böyle ikisini de elinden kaçiriverirsin sonra.  Herkese izlemesini tavsiye ederim, bekledigim kadar varmis umarim kisa zamanda çevirileri biter.
Teşekkür Puanı:
239
06-10-2009, Saat: 20:08
(Son Düzenleme: 05-03-2011, Saat: 18:07, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Oppa senin tarafini tutayim diyorum ama ortada bir taraf yok, kimin kimi nasil ve ne zaman sevdigi belli degil bu filmde esas kiz sana asik oldu da sen ne aralik ona asik oldun? Ayrica bu esas kizin yaptigi da is mi simdi, herkese yesil isik yakiyor.  Yigidi öldür hakkini yeme Jung Jae-min gerçekten kime asik oldugunu biliyor en azindan kusura bakma oppa çokta sevimli, gece mesaiye kaldiginda çok tatli gülüyordu, ama yemekte ben bile gerildim neredeyse saldiracakti sana.
Dizinin müzikleri bir harika dinlemeye doyulmuyor.
Teşekkür Puanı:
239
12-10-2009, Saat: 22:01
(Son Düzenleme: 05-03-2011, Saat: 18:09, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Yine harika bölümlerdi, ama çildirmamam elimde degil o kadar kiskaniyorum ki birilerini sirtinda tasirken. Kizlar bitti simdi de Jung Jae-min'i sirtinda tasitiyorsun oppam of inanki öpüsme sahnelerinden bile bu kadar etkilenmiyorum tasima artik kimseyi sirtinda.
11. bölüme kadar her karesi harikaydi, tabi So Ji Sub'un oldugu sahneler daha bir harika, umarim devami bir an önce çevrilir.
Basroldeki kiz ne yapmaya çalisiyor anlamiyorum insan hiç hayir demesini bilmez mi, adeta yavru kedi gibi kim nereye çekse pesinden gidiyor ne anlami vardi simdi Young-joo nun yaninda çalismaya baslamanin insanda biraz gurur olur.  Birde Il Wook'a durmadan geçen gece için kendini suçlu hissetme deyip duruyor sanki hisset der gibi yapiyor onu da, masum kizi oynama hiç bosuna.  Ama otel sahnesinde kalakaldim bu kiz ne piskin birsey böyle yok kardesim bu devirde masumu oynayip asi olmadan kim ne derse yapacaksin o zaman degerin oluyor. Il wook'la Jae-min'in dövüsme sahneleri muhtesemdi, ikiside birbiri üstünde, bir o vuruyor, bir öbürü sevimli pandalarim benim çok seviyorum ikisinide. 
Yarin filme baslamayacaktim ama Bali'yi o kadar çok bekledim ki dayanamayip basladim umarim çevirileri bir an önce biter. Roxas çeviri için tesekkürler.
Yorumları: 508
Teşekkür Puanı:
50
13-10-2009, Saat: 16:26
(Son Düzenleme: 25-03-2011, Saat: 12:00, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Diziyi indirdim, So Ji Sub'i tekrar izleyebilmek için can atiyorum. 
Çeviriler biter bitmez Happened Bali modundayim.
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup| #Beethoven Virus#|
Teşekkür Puanı:
239
20-10-2009, Saat: 17:08
(Son Düzenleme: 25-03-2011, Saat: 12:04, Düzenleyen: Ebrulî*.)
What Happened in Bali dizisinden 12. bölüm;
Kang In Wook un annesi--Ne kadar kabileyetli bir kiz böyle zengin bir çocugu nasil kafaladi?
Güzel falan oldugundan degil. Dikkat edilmesi gereken bir kiz. (Bence çok hakli ama olay sonradan baska yere çekildi. )
Baska bir replik (Burada Jaemin'e çok acidim canim ya.)
Kang In Wook—Onunla mi kalacaksin?
Jae-min—Gitme Kang In Wook'la gitme.
Jae-min In wook'un hazirladigi sunumu sundugunda In wook'dan tek bir kelime (Övgü dolu ama anlayan anladi. )
Kang In Wook--Çok iyi çalismaydi efendim.
13. bölümü de biraz önce izledim;
Bu kiz birak erkekleri beni çileden çikartti ne kiymetli seymis böyle herkes pesinde bunun 13. bölümün final sahnesi çok sinir bozucuydu. Bunu Kang Il Wook a nasil yapar? Jae-min'e desen aciyorum zavalliya, ama sonunda korkuyorum ki Il wook'u acinacak duruma düsürecek bu kiz geçen bölüm Il Wook için çok güzeldi, ama bu bölüm ayni seyi söyleyemeyecegim. ask bu kadar karmasik mi gerçekten? kiz bir öyle bir böyle para isin içine girince tamamen degisiyor.
Herseye ragmen harika bir ask filmi, Jae min gerçekten çok seviyor.
Jae min--Anne lütfen yapma üzgünüm ama elimde degil.
annesi--Neymis elinde olmayan.
Jae min--Birgün bile göremezsem çildiracak gibi oluyorum.
Diger bölümlerini de merakla bekliyorum, çeviri için tesekkürler Roxas.
Yorumları: 1,806
Konuları: 28
Teşekkür Puanı:
139
20-10-2009, Saat: 17:13
(Son Düzenleme: 25-03-2011, Saat: 12:04, Düzenleyen: Ebrulî*.)
Paylasim için çok sagol, So Ji Sub'umuzun bir dizisi daha, ne güzel.
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Teşekkür Puanı:
239
29-10-2009, Saat: 18:32
(Son Düzenleme: 25-03-2011, Saat: 12:11, Düzenleyen: Ebrulî*.)
14. Bölüm
Jae-min'in bölümüydü, o kadar mutluydu ki yanlis adimlar atttiginin farkina varamadi bile. In wook çok aci çekiyor ama planli gidiyor, birseyler çevirdigi açik. Jae-min'in abisinden de gizli, umarim basini belaya sokmaz. Simdi birde Jae-min'in annesiyle ugrasmak zorunda kalacak. 15. Bölüm
Oppam mutlu görünüyordu saf kizin dönüsüyle. Bu kizin para için yapmayacagi sey yok, herkes asik filmde ama kimse askinin arkasinda durmuyor.
Soo-jung, Jae-min'in aldigi telefonun 1 numarasina In wook'un ismini kaydetmesi beni sasirtti açikçasi, seviyorsa neden In wook'umu üzüyor, sevmiyorsa neden ümit verip duruyor?
16.Bölüm
Young-joo In Wook'u iyice kötüledi, Jae-min'in annesine bu kadin In wook'u yok etmek için herseyi yapar artik.
Kizimiz pek de alingan, pis parayla dediyse yalan mi söyledi In wook birde polim yapiyor ya. 
Jae-min'in mutlu ve saskin hallerini seviyorum, kiz arayipta aksam yemegi yiyelim dediginde nasil sevindi canim ya, ama sonrasinda olacaklari düsünmek bile istemiyorum.
Olamaz sahte sirketin basinami geçeceksin In Wook, lütfen bunu yapma harcayacaklar seni. 
In wook'umun cani çok yandi bu bölümde tasinmasi daha iyi oldu, kiyamam onun gözyaslarina. 
17. Bölüm
Jae-min babasindan çok kötü dayak yedi canim ya aglamasi hem komik hemde sevimliydi, nihayet Jae-min evlendi ama üzgün sadece o degil herkes üzgün ne olacak bunlarin hali. 
In wook neden kizdan özür diliyorsun anlamadim onun senden özür dilemesi gerek asil. 
Ayrica inanamiyorum evlenelim dedin ve sana hayir deme cüretini gösterebildi.  Daha ne istiyor anlamadim ki bulmus gül gibi çocugu. 
18. Bölüm
Herkes için olaylar ters gidiyor Jae-min fena dayak yedi yine, In wook'tan
Jae-min en sonunda delirecek, neler de düsündü ya çok seviyor, kizin sevilecek neyi varsa. Yazik, bir dahaki bölümleri sabirsizlikla bekliyorum. Tesekkürler çeviri için.
19.Bölüm
Zavalli Jae-min ile birlikte aslinda bu bölümde Young-joo'ya da acidim, demekki para hersey demek degilmis yada bazilarinin hayata dair isteklerini karsilamakta mutlu etmiyormus. Pek birsey olmadi oppam mutluydu ve her zamanki gibi sevimliydi, bu sirketle ilgili bazi olaylar çigirindan çikacak gibi açikçasi Jae-min den korktum. In Wook'un ayagini kaydirmaya çalisiyor, son bir bölüm kaldi sonunu çok merak ediyorum. Umarim hepsi için iyi bir son olur, en azindan In Wook için iyi bir son olsun.
|