yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Happened in Bali / 발리에서 생긴 일 (2004)
Aci, tatli bir filmi daha bir sekilde sonlandirdim. Son bölümde olanlardan dolayi gerçekten çok sasirdigimi, hatta sok geçirdigimi söylemeliyim. Ama ilk defa bir Kore dizisinin sonunun etkileyici, hatta muhtesem oldugunu gördüm. Buna Misa'da dahil. Filmin sonu, aslina bakarsaniz olmasi gerektigi gibiydi diyebilirim, ama nasil bir kizin bu kadar aptal olabilecegini aklim almiyor yada böyle kizlara neden deger verilir, onu da anlamiyorum. Sarhos Mi-hee hayatimda gördügüm en sirin karakterdi, ben Il Wook'un yerinde olsaydim ona asik olabilirdim. Biggrin
Il wook'um Junk ailesini fena afallatti her bakimdan, ee onunla ugrasilmamasi gerektigini gösterdi herkese, bu açidan mutlu oldum. Jae-min in abisinin surati kireç gibi olmustu bir anda Biggrin orasi komikti Biggrin Ama Jae-min'in haline gerçekten acidim, son sahnede çok deger verdigim kisiye zarar vermesine ragmen yinede lütfen bunu yapma diyebildim. Aglaelsalla
Bu diziden çikardigim ders, kararsizligin kendinin ve karsinda ki insanin hayatini mahvedebilecegi idi. Bu yüzden hayatta kesinlikle kararli davranmak gerekli.
Ya bu iki kizda beni deli etti biri ne istedigini bilmiyor, digeri para için bir öyle bir böyle, ama Je Min Kang, In Wook ikisine de yazik, çünkü iki kizda onlara degmez. Ofkeli
[Ours' not fake!]

İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
Arkadaslar diziyi indirebilecegim bir site var mi ?
[Resim: Koreas_Flower_Boy_Lee_Min-ho-20090329195015.jpg]
Zehra abla (angelus2097 ) yani çok tesekkür ederim sayende diziyi bölüm bölüm okudum. Biggrin Ama süperdi gerçekten. Onay Senin yorumlarinla ayri bir havada okudum bütün bölümleri. :atkilinc:
Güzel bir dizinin (Izlemeden de olsa. :img-hysterical: ) sonuna geldim. Biggrin
Emegi geçenlere tesekkürler. Smile
Bu arada diger oyuncular da yakisikliymis. Abaza En az SJS eniste kadar. Gozlukgulmek
[Resim: 58888709.jpg]
[Resim: 52978208.jpg]

[Resim: 21638284.jpg]

[Resim: 98387477.jpg]
[Resim: 04a6d9d69c7cy.jpg]
[Resim: 3cr26002.jpg]

[Resim: 92013120.jpg]

[Resim: 36043818.jpg]
[Resim: 4b3h.jpg]
[Resim: 14253125.jpg]

[Resim: 79591871.jpg]

[Resim: 13019210.jpg]