What Do You Think About A.N.JELL?
A.N.JELL Hakında Ne Düşünüyorsunuz?
Paylaşın lütfen.
A.N.JELL Hakında Ne Düşünüyorsunuz?
Paylaşın lütfen.

BOM!
-Twitter'ım-
|
|
|
A.N.JELL Hakında Ne Düşünüyorsunuz? Paylaşın lütfen. ![]() BOM! -Twitter'ım-
Simdi Asli bu sordugun soruya göre degisir. Hangi A.N.JELL?
(17-11-2009, Saat: 20:11)SU PERISI yazdı: What Do You Think About A.N.JELL? / A.N.JELL Hakkindaki Görüsleriniz... Yani grubu nasil buluyorsunuz begendiniz mi açisindan.
BOM! -Twitter'ım-
Simdi dersaneden geldim ayagimin tozuyla hemen cevap vereyim.
Hepsini seviyorum ama özellikle Hong Ki favorim. Iyi ki bu dizi var. Filmini de çevireceklermis ki buna daha fazla sevindim.
!!!
... !!! ... (17-11-2009, Saat: 20:44)soya yazdı: Simdi dersaneden geldim ayagimin tozuyla hemen cevap vereyim. Yaa Gökçe abla sen beni hep mutlu ediyorsun. Mutluluk perim. ![]() Demek film ha? Vallahi mutluyum.
BOM! -Twitter'ım-
A.N.JELL'i çok seviyorum Shin Woo'ya da yeni yeni isinmaya basladim. Favorim Tae Kyung bayiliyorum ona çok karizma.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^
Dizi de A.N.JELL'de süper. Sarkilarini ezberledim neredeyse. :muzikgurubu:
A.N.JELL çok güzel ve ilk bölünlerindeki konseri çok hosuma gidiyor ve Shin Woo çok tatli ve tabiki de Hong Gi.
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Bence birbirlerini tamamliyorlarJeremy veya Go Mi Nam olmasa grup çok sessiz ve sikici olurdu...
Tae Kyung veya Shin Woo olmasa bu sefer diger ikisinin baslarina açmadiklari is kalmazdi ve grubun bu kadar tutulacagini + uzun süre dagilmadan kalabileceklerini düsünmüyorum... ![]() Benim favorime gelirsek hepsini çok seviyorum..! ![]() Birsürü sey yazmistim ama okuma kolayligi olsun diye sipsak 37 cümleyi sildim.
___________ Rain Kardeşliği
![]() ADIMIN YAZDIĞI TÜM FANLAR |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|