yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Think About A.N.JELL?
What Do You Think About A.N.JELL?
A.N.JELL Hakında Ne Düşünüyorsunuz?

Paylaşın lütfen. Smile
Simdi Asli bu sordugun soruya göre degisir. Hangi A.N.JELL?
(17-11-2009, Saat: 20:11)SU PERISI yazdı: What Do You Think About A.N.JELL? / A.N.JELL Hakkindaki Görüsleriniz...

Yani grubu nasil buluyorsunuz begendiniz mi açisindan. Onay
Simdi dersaneden geldim ayagimin tozuyla hemen cevap vereyim. Biggrin Hepsini seviyorum ama özellikle Hong Ki favorim. Iyi ki bu dizi var. Filmini de çevireceklermis ki buna daha fazla sevindim. Biggrin
!!!
...
!!!
...
(17-11-2009, Saat: 20:44)soya yazdı: Simdi dersaneden geldim ayagimin tozuyla hemen cevap vereyim. Biggrin Hepsini seviyorum ama özellikle Hong Ki favorim. Iyi ki bu dizi var. Filmini de çevireceklermis ki buna daha fazla sevindim. Biggrin

Yaa Gökçe abla sen beni hep mutlu ediyorsun. Biggrin Mutluluk perim. Biggrin
Demek film ha? Vallahi mutluyum. Biggrin
A.N.JELL'i çok seviyorum Shin Woo'ya da yeni yeni isinmaya basladim. Favorim Tae Kyung bayiliyorum ona çok karizma. Kalp
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Dizi de A.N.JELL'de süper. Sarkilarini ezberledim neredeyse. :muzikgurubu:
A.N.JELL çok güzel ve ilk bölünlerindeki konseri çok hosuma gidiyor ve Shin Woo çok tatli ve tabiki de Hong Gi.
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Bence birbirlerini tamamliyorlarJeremy veya Go Mi Nam olmasa grup çok sessiz ve sikici olurdu...
Tae Kyung veya Shin Woo olmasa bu sefer diger ikisinin baslarina açmadiklari is kalmazdi ve grubun bu kadar tutulacagini +
uzun süre dagilmadan kalabileceklerini düsünmüyorum... Biggrin

Benim favorime gelirsek hepsini çok seviyorum..! Kalp

Birsürü sey yazmistim ama okuma kolayligi olsun diye sipsak 37 cümleyi sildim. Biggrin Biggrin
___________ Rain Kardeşliği Smile
ADIMIN YAZDIĞI TÜM FANLAR
A.N.JELL'i mükemmel buluyorum özellikle Tae Kyung oppaya bayiliyorum
sarkilariyla yatip, kalkiyorum. Dizi sarkilari mükemmel özellikle Go Mi Nam'in sarkisi mükemmel.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi