yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
We Write for Korea-Fans Types of Prose (Essays, Stories, Articles, Jokes, etc..) 3
(13-07-2011, Saat: 20:52)dbsk_rabia yazdı: Derya, öncelikle yorumun için tesekkür ederim. Kang Yoon'un gicik Hyun Soo ile beraber olmasi bile beni sinir ediyor. Kang Yoon'nun sendelemesi korkuttu beni. Hastaydi, birsey olmayacak degil mi?

Yorumun için tesekkür ederim canim...Sag ol... Smile Yok yok Kang Yoon'a birsey olmayacak... Smile Hasta filan degil... Onay Ama defterin Min Joo'da oldugunu ögrendiginde acidan ne yapar bilemiyorum... SadSad
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(13-07-2011, Saat: 20:56)ddeerryyaa yazdı:
(13-07-2011, Saat: 20:52)dbsk_rabia yazdı: Derya, öncelikle yorumun için tesekkür ederim. Kang Yoon'un gicik Hyun Soo ile beraber olmasi bile beni sinir ediyor. Kang Yoon'nun sendelemesi korkuttu beni. Hastaydi, birsey olmayacak degil mi?

Yorumun için tesekkür ederim canim...Sag ol... Smile Yok yok Kang Yoon'a birsey olmayacak... Smile Hasta filan degil... Onay Ama defterin Min Joo'da oldugunu ögrendiginde acidan ne yapar bilemiyorum... SadSad

Kötü hafizam yüzünden, yüregime iniyordu Biggrin Rahatladim valla. =D
Defterin Min Joo'da olmasi, ayri bir sok konusu Biggrin
(13-07-2011, Saat: 20:28)dbsk_rabia yazdı: Hell in Heaven
11.Bölüm

-Henry-

Jessica mi? Testere

Her zamanki gibi çok güzel bir bölüm olmus. Onay Ellerine saglik. Opucuk
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(13-07-2011, Saat: 20:59)caRameLy.x3 yazdı:
11.Bölüm

-Henry-

Jessica mi? Testere

Her zamanki gibi çok güzel bir bölüm olmus. Onay Ellerine saglik. Opucuk

Tesekkür ederim. Begenmene sevindim. Smile
(13-07-2011, Saat: 20:52)dbsk_rabia yazdı: Nergis, süper bir bölümdü. Sang Ri'nin canavarlasmis versiyonunu bende görmek isterdim dogrusu. 'Seni yiyecegim.' beni yesin no problem Biggrin
Hyun Wook, yavas yavas abayi yakiyorda, Eun Bin'de tik yok. Dodgy
Umarim, bu balayi, 'korkunç balayi' cinsinden birseye dönüsmez. Rae In'de orada olduguna göre. Dodgy

Yeni bölümlerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Smile

Haha~ Yesin seni o zaman ama karsiliginda Henry de beni uçursun. Angel

Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(13-07-2011, Saat: 20:58)dbsk_rabia yazdı: [

Kötü hafizam yüzünden, yüregime iniyordu Biggrin Rahatladim valla. =D
Defterin Min Joo'da olmasi, ayri bir sok konusu Biggrin

Rahat ol...Kizimiz onca eziyete dayandi ki artik bundan sonra hiçbir sey olmaz... Onay Biggrin

Min Kang o sayfalari yok etmeseydi Min Joo susmazdi ama amca ölmeden önce de yapti yine yapacagini... Angry

caRameLy.x3 ellerine saglik canim...Çok güzel olmus yine... Onay

Hyun Wook asik olmaya basladi...Ama Eun Bin'de simdilik birsey yok... Dodgy Biggrin
11.Bölüm

-Henry-

Ellerine saglik canim, çok güzel bir bölümdü. Opucuk Opucuk

-------

(13-07-2011, Saat: 20:38)caRameLy.x3 yazdı:
YOU'RE SO PHOTOGENIC (Çok Fotojeniksin)

-Bölüm 12-

Nergis çok güzel bir bölüm olmus. Ellerine saglik. Opucuk Opucuk
ddeerryyaa ve IsTaNBLuee yorumlariniz için tesekkürler. Opucuk

Bir sey söylemek istiyorum. Internetin antlasmasi bitiyor ve babam yeni açtiracak yani bugünden sonra giremeyecegim. O yüzden yeni bölüm de ekleyemeyecegim. cry Bir dahaki aya kadar gelecegim ama. ^^ Of! Çok merak edecegim hikayelerin yeni bölümlerini. Aglama
Ben gelene kadar çok bölüm yazin!!! ^^
Görüsürüz~~ Opucuk
Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Sevgili caRameLy.x3 en kisa zamanda aramiza dönmen dilegiyle...

SIYAH

31.BÖLÜM

-BH Group-

Bütün gün çalisanlar kendisini ve Hyun Soo’yu tebrik etmisti...Bu tebrikleri kabul ederken mutlu gibi görünse de içten içe nefret ediyordu bu durumdan...Daha sonra islerini bahane ederek sirketten hemen ayrilmisti...Ve hizla arabayi sürüyordu yetisebilmek için...Esine ufak da olsa bir sürpriz yapabilmek için...

-Cha Dong Joo’nun Hayran Bulusmasi-
O kadar çok hediye verilmisti ki kendisine...Dong Joo oldukça sasirmisti...Hayranlariyla tek tek fotograf çektirmis,onlar için birkaç tane sarki söylemisti...Ve ardindan koyu bir sohbete koyulmustu onlarla...Onlar soruyor,Dong Joo büyük bir mutlulukla cevapliyordu her bir soruyu...O sirada bulusmanin yapildigi salonun kapisinda kendisini kimseye belli etmeden izleyen Kang Yoon’u gördü...Hafifçe tebessüm etti...Kang Yoon taninmamak amaçli gözlük ve sapkada kullanmisti ama Dong Joo onun oldugunu anlamakta zorluk çekmemisti...Kendisine gülerek bakan esine gülümsedi ayni sekilde Kang Yoon’da...Sonra onu dinlemeye basladi...Ilk defa Dong Joo’nun hayranlariyla birlikte oldugu bir zamana taniklik ediyordu...Tabi onu canli olarak gördügü az daha ezilme tehlikesi geçirecegi konseri saymazsa...Bir an o ani hatirladi Lee Kang Yoon...Derinlere dalarak...

“ Kang Yoon onlari merakla dinlerken birden konser alanindaki herkesin çiglik attigini gördü...Büyük bir koruma ordusunun eslik ettigi sarkici-oyuncu Cha Dong Joo tam 18 dakika verecegi konsere geç kaldigi için hizli adimlarla ilerliyordu...Ve Lee Kang Yoon üzerlerine dogru geldiklerinde kendisine çarpmak üzere olan Cha Dong Joo’dan Bay Kim’in ani bir hamlesiyle kurtulmustu...Bay Kim endiseyle...
Bay Kim:
Iyi misiniz hanimefendi?
Kang Yoon:Iyiyim...Bir anlik bosluguma geldi...Kendimi bu kalabaliktan koruyamadim....
Bu sirada Cha Dong Joo’nun sahneye çikmasiyla çiglik seslerinin yogunluguyla kulaklarini kapayan Lee Kang Yoon...
Lee Kang Yoon:
Bu adam bu kadar çok mu seviliyor böyle? Bu kadarini tahmin etmiyordum...
Bay Kim:Daha önce de söyledigim gibi...Hem de fazlasiyla...
Lee Kang Yoon:Hadi gidelim artik...Önce otele ugrayalim,hazirlanmam gerekiyor...
Bay Kim:Peki...”

Bu sefer kendine güldü...Basta nefret ettigi bu adama asik olduguna,hatta onunla artik evli olduguna güldü...Sonra da dinlemeye devam etti...
Hayran:Bay Cha...Film çekimleri bitti...Bundan sonra yeni bir projeniz olacak mi? Sizi yeni bir projede görmek çok isteriz...
Dong Joo(Gülümseyerek):Bu aralar sadece birkaç konser verecegim...Bir de bir reklam filmi çekimi var...Onun disinda biraz dinlenmek istiyorum bu süre boyunca...
Diger Bir Hayran:Genelde sanatçilar evlenmek istemiyorlar...Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? (Daha sonra gülen genç kiz devam ederek)Ne olur evlenmeyi istiyorum deme! Biggrin
Bunun üzerine elindeki mikrofonu siki siki tutan Dong Joo tam konusacakken,kizin bu arada söyledigi cümleyle gülmeye basladi...Salondaki herkes gibi...Sonra kendisi gibi gülen Kang Yoon’a bakti kimseye belli etmeden bir ara...Ardindan genç hayraninin sorusuna cevap verdi...
Dong Joo:Gerçegi söylememi ister misin?
Hayran(Üzülerek):Korktugum seyi mi söyleyeceksIn? Biggrin
Dong Joo:Ben de zamani gelince bir aile kurmak istiyorum kendime...Ama bu ne size olan sevgimi degistirecek ne de isimi etkileyecek...(Sonra Kang Yoon’a dogru bakarak):Ama dedigim gibi daha zamani var...

-Arabada-
Dong Joo:
Bugün gelecegini hiç tahmin etmedim...
Kang Yoon(Gülerek):Kaçtim!
Dong Joo(Kahkaha atarak):Niye? Herkes senden korkuyor o sirkette...Artik onlardan izin mi alir oldun yoksa?
Kang Yoon(Somurtarak):Iki gündür beni tebrik etmek için herkes yanimda da ondan bir bahaneyle kaçtim!
Dong Joo:Simdi anladim...Eee kolay degil Hwang ailesinin gelini olmak!
Kang Yoon(Bagirarak):Dong Joo!
Dong Joo:Tamam,tamam kizma!
Ardindan Kang Yoon arabayi dikkatle sürerken bir an duraksadi...Bir süre konusmadi...Sonra da içten bir ses tonuyla neden geldigini açikladi Dong Joo’ya...
Kang Yoon:Biz seninle ilk olarak In Hye’nin pasta dükkaninda karsilasmadik aslinda!
Dong Joo merakli gözlerle esine bakarken,Kang Yoon devam etti...
Kang Yoon:Seninle ilgili herseyi biliyordum...
Dong Joo(Mirildanarak):Biliyorum...Öyle çok sey biliyorsun ki ben bile bazilarini bilmiyorum...
Kang Yoon(Gülerek Dong Joo’ya baktiktan sonra,sakin bir yüz ifadesiyle devam ederek):Ilk defa Seoul’e geldigimde bir konserin sirasinda canli olarak gördüm seni...Az daha pesindeki korumalarla beraber bana çarpiyordunuz...Ama o zamanlar sadece o aileyle baglantisi olan,umursamadigim biriydin...
Dong Joo(Kang Yoon’a gözlerini kisip,bakarak,onu kizdirmak amaçli):Sonra geldin,o umursamadigin adama bir bahaneyle çarptin! Degil mi? Aslinda ta beni konser zamani begenmistin...Itiraf et!
O an hizla arabayi durduran Kang Yoon...Daha öfke dolu gözlerle Dong Joo’ya bakarak...
Kang Yoon:Sendeki bu güvene hayranim dogrusu!
Dong Joo(Gülerek,elini yüzünde gezdirerek):Yakisikli olmak benim suçum mu?
Kang Yoon:Dong Joo!
Dong Joo:Tamam,tamam...Belki ilk basta öyle biriydim senin için...(Ima ile)Umursamadigin biri...Ama sonra sirilsiklam asik oldugun biri oldum iste...Ben böyleyim...Herkesi farkinda olmadan asik ediyorum kendime...
Kang Yoon(Sasirarak,gözlerini kocaman açarak):Pes dogrusu!
Dong Joo:Tamam,sustum,devam et...
Esine gülerek bakan Kang Yoon daha sonra devam etti bir türlü tamamlayamadigi konusmasina...
Kang Yoon:Bugün esim Dong Joo’yu görmeye gelmedim aslinda... Bugün herkesin etkilendigi,adini söylerken bile bir baska yüz ifadesiyle durdugu sanatçi Cah Dong Joo’yu görmeye geldim...Hayranlarinla olan iletisimini,onlarin yanindayken nasil biri oldugunu görmeye geldim...
O an Dong Joo esine parildayan gözlerle baktiktan sonra,ona biraz daha yaklasip,küçük bir çocuk gibi simararak...
Dong Joo:Eee nasil biriymisim?
Kang Yoon(Onu kizdirmak amaçli):Huysuz,simarik,duygudan yoksun biri gibi durdugunu gördüm...
Dong Joo(Bagirarak):Öyle miymisim?
Kang Yoon(Gülerek):Öyleymissin...
Dong Joo(Öfkeyle):Tekrar soruyorum Bayan Lee...Öyle miymisim? Biggrin
Kang Yoon(Inatla,gülerek):Öyleymissin...
Dong Joo:Ama...
Dong Joo cümlesinin devamini getiremeden Kang Yoon esini öptü...Daha sonra da gülerek,sicacik bakislariyla...
Kang Yoon:Sen aslinda her yerde oldugun gibiymissin...Samimi,tatli,oldukça yakisikli,kibar,düsünceli biri...Ayrica havali ve kendinden emin birisin...
Dong Joo(Gülerek):Sanirim böyle oldugumu kabul edebilirim...
Dedi ve bu sefer o öptü esini...

-BH Group-
In Hye esini ziyaret etmek amaçli sirkete gelmisti...Kang Yoon’u da görmek istemisti ama bazi isleri nedeniyle sirkette olmadigini gördü...Ve simdi Min Joo ile oturmus,karsilikli kahve içiyorlardi...
Min Joo:Bu aralar çok yogunum...Sana da vakit ayiramiyorum...
In Hye(Tebessüm ederek):Beni merak etme...Nasilsa hep böyle yogun olmayacaksin ya! Bir süre için sabredebilirim...
Min Joo(Gülerek):Tesekkür ederim...
Daha sonra içeri telasla Na Young girdi...Yüzü bembeyaz olmus olan Na Young’u gören Min Joo merakla...
Min Joo:Ne oldu?
Na Young:Avrupadaki yatirimcilar tüm borçlarimizi en kisa zamanda ödememizi istiyorlar...
Min Joo(Sasirarak):Saka degil mi bu? Daha zamanlari var o borçlarin...Onlar yatirim amaçli her sirkette var olan uzun vadeli borçlar...Böyle birsey imkansiz...
Na Young:Kendilerince sebepleri var ama...
Min Joo(Endiseyle):Anlamadim?

-Bay Hwang’in Odasi-
Bay Hwang(Endiseyle):T
emsilci Lee’nin haberi oldu mu bu olanlardan?
Hyun Soo:Henüz degil...Sirkette olmadigi için...
Bay Hwang:Ne kadar geç ögrenirse o kadar iyi...Nasil haberleri olmus olabilir?
Hyun Soo(Korku dolu gözlerle):Birkaç yaptigimiz yasa disi faaliyetlerden haberi olmus hepsinin...Hepsi korkmus zaten...Ama daha da kötüsü kim oldugunu ögrenemedigimiz biri onlara anlasmayi bozma niyetimizi dile getirmisler...Basak biriyle anlasacagimizi ögrenmisler...Bu yüzden de yatirim için bize sagladiklari destek amaçli parayi en kisa zamanda geri ödememizi istiyorlar...
Bay Hwang(Hyun Soo ile göz göze gelerek):Sen de ayni seyi düsünüyorsun degil mi?
Hyun Soo(Basini sallayarak):Bence o dosyalari yollayan kisiler herseye neden oldu...Çünkü bize yolladiklari her belgeyi,buna sanat galerisindeki olaylarda dahil,onlara da yollamis olmalilar ki her iki tarafinda bizi köseye sikistirdigi faaliyetlerde ayni...
Bay Hwang(Bagirarak):Ne kadar süremiz var?
Hyun Soo:Ilk taksit için 2 ay...Sonraki 2 ayda da ödedikleri miktarin tamamini istiyorlar...
Bay Hwang:Dalga mi geçiyorlar bizle? O kadar para bu kadar kisa zamanda...Antlasma böyle degildi...
Hyun Soo(Ciddi bir yüz ifadesiyle):Simdilik antlasmayi bozan taraf olarak biz görüldügümüzden itiraz hakkimiz yok...Aslinda hepsini ayni anda istediler ama engel olmayi basarabildim neyseki...
Bay Hwang(Ayaga kalkip,telasla):Bankayi ara...Onlarla görüsmeliyim...
Hyun Soo:Peki...

-Lee Kang Yoon’un Evi-
Telefonda konusan Kang Yoon oldukça mutlu görünüyordu...
Akira:Esinizin hazirladigi raporlar ve diger birkaç etken yüzünden dediklerimizi yaptilar...Bu sabah itibariyle antlasma bozuldu...Bizim adimiz hiç geçmeyecek...Aksi takdirde bizim sirketle(Kang Yoon’un büyükbabasinin sirketi) olan baglantilarini kopacagimizi ekledim...BH Group’a olan tavrimizin da aramizdaki is kaynakli olan problemlerden oldugunu düsünüyorlar...
Kang Yoon:Yeteri kadar korkmus olmalilar...
Akira:Evet...
Kang Yoon:Simdi benden gizlemeye çalisacaklar herseyi...
Akira:Sadece zaman kazanmak amaçli bir süre için böyle davranacaklarina eminim...
Kang Yoon:Az kaldi desene...
Akira:Merak etmeyin,kazanan taraf siz olacaksiniz...
Kang Yoon(Derin bir nefes alarak):Tamam,daha sonra tekrar konusuruz...
Akira:Peki..
Telefonu kapatan Kang Yoon, Bay Kim ve Dong Joo’ya dönerek...
Kang Yoon:Dong Joo’nun hazirladigi raporlar yeterli olmus...
Dong Joo(Gülerek):Bosuna o kadar yil yönetim okumamisim desene?
Kang Yoon(Gülerek):Gerçekten de kusursuzdu o raporlar...
Bay Kim:O halde boçlarin ödenmesi simdi sirkette büyük olay olmustur...
Kang Yoon:Öyle..
Bay Kim:Size ulasmak isteyecekler simdi...
Kang Yoon(Gülerek,basini salladi):Hayir,bunu kesinlikle yapmayacaklar...En azindan bir süre için...Benden saklayacaklar herseyi...Ben onlarin tek güvencesiyim...Beni en son kullanacaklardir kendilerinin oyun tahtasindaki piyon olduklarinin farkina varamadan...
Dong Joo(Ayaga kalkarak):Ben aciktim...Güzel bir yemege ne dersiniz...Iyi yemek yapabiliyorum...
Bay Kim(Gülerek):Hazir kutlayacak birseymiz de varken...
Dong Joo(Ellerini birbirine sürterek,güldü):Aynen öyle...

-Yemekte-
Jung Bin begenerek Dong Joo’nun yaptigi yemegi yerken yanina oturan Dong Joo’yu fark etmedi bile...Dong Joo onu öptükten sonra...
Dong Joo:Nasil güzel olmus mu?
[b]Jung Bin(Basini sallayarak):[/b]Evet...
Dong Joo:Ablaninkiler mi daha güzel yoksa abininkiler mi?
Jung Bin:Abiminkiler!
O an Dong Joo gururla dik dik dururken ,Kang Yoon bu cevap üzerine utanarak...
Kang Yoon:Tamam,biraz berceriksiz olabilirim...
O an Bay Kim,Dong Joo ve Jung Bin bu söz üzerine ayni anda...
Bay Kim-Dong Joo-Jung Bin:Biraz mi? Biggrin
Bu ittifaki gören Kang Yoon bagirarak...
Kang Yoon:Bir kere o kadar kötü de degilim! Ayrica sen degil miydin yemeklerin çok güzel diyen Park Jung Bin.? Ya da sen degil miydin tatlilarimin oldukça lezzetli oldugunu söyleyen baba(Bay Kim’den bahsediyor)?(Sonra Dong Joo’ya dönüp,ona da birsey söyleyecekken,bir an duraksayip,suratini asarak)Tamam sen hiçbir zaman yemeklerimi begenmemistin...Kabul ediyorum... Biggrin
Bu tatli kizisi yüzünden üçü de gülerken Kang Yoon,aglamakli bir halde onlara bakiyordu...Jung Bin ve Bay Kim’de onun sorularina cevap amaçli...
Bay Kim:Seninkilerde güzel ama Dong Joo bu konuda daha iyi...
Jung Bin(Gülerek):Evet,onunkiler daha iyi...
Bunun üzerine öfke dolu gözlerle bakan Kang Yoon,onlara Dong Joo’yu gösterirken...
Kang Yoon:Artik Dong Joo yapar tüm yemekleri...Hatta Hyo Rim(Evdeki yardimci ve Jung Bin’in bakicisi) de yemek yapmayi biraksin...Hepsini Dong Joo yapsin!
O an Dong Joo araya girerek...
Dong Joo:Biliyor musun...Düsündüm de ne Bay Kim’de ne de Jung Bin’de zevk denen sey kesinlikle yok....Geçenlerde yaptigin tatliyi aslinda sevmistim ama sen simarmayasin diye söylemedim.. .(Daha sonra Bay Kim ve Jung Bin’e dönerek) Degil mi?
Kang Yoon(Gözlerini kisarak):Çok uyaniksin! Her dakika yemek yapmayasin diye kendi kendini yalanliyorsun simdi!(Daha sonra ayaga kalkarak)Hayir efendim! Tüm yemekleri bundan sonra sen yapacaksin...Hyo Rim’e de söyleyecegim o sadece Jung Bin ve ev isleriyle ilgilenecek...
Dong Joo(Bagirarak):Ama...
Kang Yoon:Hiç bosuna sizlanma....Onu benle dalga geçmeden önce düsünecektin(Ima ile)Cha Dong Joo!

BH Group'ta kiyametler koparken onlar sebep olduklari bu durumu kutluyorlardi...Amaçlarina ulasmis olmanin verdigi mutlulukla aci çekme sirasi onlarda diyerekten,ailece yasayamadiklari günlerin acisini çikariyorlardi adeta...Ve bu masadaki üç yetiskinde adim adim sona dogru ilerlerken dört kisilik mutlu bir aile olacaklari günü bekliyordu sabirsizlikla...
Meraktan kanatlarimi yolmak üzereyim.

Bu cümleye koptum..hysterical Rabia ben ne yanlis yapmisim senin hikayeni okumamakla.. Su Henry... Gicik ya..Dodgy Uzattikça uzatirim ben simdi.. Harikasin. Kalbim güm güm atiyor. Çok heyecanli! Biggrin Yeni bölümü merakla bekliyorum..Kalp

Derya abla senin hikayenin de sonunu merak ve heyecan içerisinde bekliyorum..Saklan Harika.. BH Group'a olanlara söyleyecegim yok. Çünkü daha asil son degil bu.. Baslangiç diyebiliriz..Biggrin Merakla bekliyorum yeni bölümü..Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi