yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
Sahsim adina yapilan yorumlar için ben de sizlere tesekkür ederim Smile

[Resim: 29sw2vvert.jpg]
[Resim: 2006011618540510011vert.jpg]
[Resim: b7sa6d84vert.jpg]
Fotograflar süper elleriniz dert görmesinOpucukAllahrazi

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
Sagol canim Smile

[Resim: 6adszsssfasgfhftddfvert.jpg]
[Resim: 9adszsssfasgfhftdvert.jpg]
Ay ay ay! Üniforma çok yakismis Abaza

Ellerine saglik MünzeviAlkis

Evet dolunaycim çok haklisin.Ne giyise yakisiyor.Paylasimlarin için tesekkürler münzevi.Opucuk

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Evet ne giyse yakisir bizim oglanaBiggrinAbaza

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
Ne yakismis öyle Tae'me üniforma... Gerçi ben daha öncede gördüm ama simdi yine görünce pek bir begendim....Ne de olsa az asker yolu gözlemedim...Gerçi Tae'nin dönüsünü beklemekte ayri bir güzeldi.... (Baya salladim farkindayim....Tüm domatesleri bana atabilirsiniz )

(Bu arada itiraf ediyorum ben galiba içten içe Tae'yi aldatiyorum... :img-cray: Ah keske Capital Scandal ile Coffee House u izlemeseydim....Kang Ji Hwan (Kendisi pek bir seker pek bir tatli pek bir güzel gülen birseydir...Adini bile koyamiyorum....Tarif edemiyorum.... :icon­­_redface: :img-hysterical: ) içime girdi resmen.... Biggrin Tae affet beni....Ama o kadar da olsun...Bende az beklemedim sevgilisinden ayrilcak diye.....Hala da ayrilmadi...Kizi üzmücek diye.....Ben Ji Hwan'a kaçicam e o zaman ayrilir artik...Ama olsun bu kisa bir duygu karmasasi dedi Taem bana ayrilmam senden dedi e benimde ayrilmaya niyetim yok....Seviyorum ben bu çocugu....Ama Kang Ji Hwan hayalinden de kurtulasim yok....Neyse ki Taem anlayisla karsiladi....Bana daha çok zaman ayiracakmis ve en kisa zamanda beklenen dügünümüz olacakmis..... :img-hysterical: )

Ama eger dügüne Ji Hwan'da gelirse "Derya...Seni Seviyorum..." derse..... Kalp Iste o zaman ne yaparim bilmiyorum....Sanirim Ji Hwan'a kaçabilirim...... Biggrin Düsünsenize.....Kore magazinine verilen malzemeyi.... Tüm gazateleri ve televizyonlari hayal edebiliyorum da (Zaten sadece hayal edebiliyorum.....) mansetlerde:

"Türk güzel iki yakisikli aktörün arasini açti...."
"Tae'nin gelini Ji Hwan'a kaçti..."
"Davetliler kime aglayacagini sasirdi....Tae'ye mi yoksa askindan deli divane olmus kaçak çifte mi....." (Bu biraz uzun bir manset oldu)
"Tae nin ve Ji hwan'in sirketleri birbirine girdi"
"Tae her yerde gelinini ariyor...."
"Türkiye kaçak gelini konusuyor...."
"Türk güzel ve Ji Hwan kayiplara karisti...."
"Coffee House dizisine ara verildi...."
"Ji hwan'in ailesi gelinlerine sahip çikti....."
"Tae: Dönerse yine evlenirim...Önemli olan dönmesi dedi."
"Kang Ji Hwan'in menajeri,avukati ile Derya Hanimin avukati ortak bir basin açiklamasi yapti: En kisa zamanda evlenecekler...."
"Tae ve Ji Hwan'in hayranlari forumlarda biribirine girdi."
"Türkiye'de kaçak gelinin evinin önünde Güney Kore basini resmen pusu kurdu."
"Acaba nerde-ne ara tanistilar?"
"Ji Hwan ailesini aradi:Birbirimizi seviyoruz.En kisa zamanda evlenecegiz....."
"Kaçak Gelin de ailesini aradi:Ji Hwan'la mutluyum."
"Güney Kore'nin en takip edilen ve en gözde çifti ( Tae Woong-Derya )nin sonu.....:Kang Ji Hwan gelini kapti!!!!"
"Güney Kore'nin yeni gözde çifti(Ji Hwan-Derya ) ne destek yagmuru....Yapimcilar kollarini sivadi. Çift evlenir evlenmez ikisinin birlikte yer alacagi projeler için Ji Hwan'in menajerinin pesindeler...."
"Ji Hwan'in menajeri : Evet damatimiz ve gelinimiz için sürekli telefonlar yagiyor.....Beraber bir projede olurlar mi bilimiyorum ama su an için çok mutlular...Dügün hazirliklarina basladilar.O yüzden pek bu seylerle ilgilenemiyorlar....Derya Hanimin projeler konusundaki görüsü hakinda birsey bilmiyorum...Tek bildigim projelere evet dese de müstakbel esinin içinde olmadigi bir projeye evet demeyecegi....."

Ve olayli dügünden notlar.....
Güney Kore'nin degerli modacilari tarafindan Uhm Tae Woong'un ve Derya Hanim'in gelinligi ve damatligi hazirlandi....Gelin Hanim muhtesem görünüyordu...(eee biraz kendime kiyak geçeyim dimi ama ne de olsa bu benim hayalim...)Kore'nin önemli saraylarindan birinde gerçeklestirilen dügünde Kore'nin tüm ünlüleri vardi.Dügün öncesi Tae'nin çok mutlu Derya hanim'in ise hüzünlü oldugu dikkatlerden kaçmamisti.... Aglama Her iki ailede çok mutluydu. Nikahin kiyilmasi için hersey hazir oldugu sirada gelin hanimin gözyaslari dökmesi önceleri sevinç göz yaslari olarak algilanmisti....Ta ki gelin hanima o önemli soru yöneltilene kadar.... Bir-iki dakika duraksayan gelin hanim tam (Bir taraftanda aglayarak...Artik iyicene agliyordu) cevap verecekken Kang Ji Hwan beliriverdi kapida....Herkes ona bakinca Ji Hwan'i gören gelin hanim Tae'ye bakti sonra da konuklara ve en son Ji Hwan'a....Sonra Tae'ye:"Affet beni ne olur ...."(Pek bir klise oldu ama neyse..... ) dedi ve masadan kalkip Ji Hwan'in yanina gitti.Gözlerinin içine bakti ve elini tuttu. Opucuk Sonrada kosarak saraydan ayrildilar....Onlari takip eden basin ordusunu da atlatmayi basardilar...Dügün sonrasi Uhm Tae Woong'un(Resurrection ve Wolf dizilerinde beraber rol aldilar) ve Kang Ji Hwan (Capital Scandal dizisinde rol arkadasiydilar)'in yakin arkadasi olan ve gelin hanimlada aralarindan su sizmayan Han Ji Min'e yöneltilen sorular üzerine:"Çok karmasik bir durum...Su anda iki duyguyuda bir arada yasiyorum.Tae için çok üzgün Ji Hwan içinde ilk defa gerçek aski bulduguna su 2 dakika içinde gerçekten inandigim için mutluyum."dedi.... Simdilerde merak konusu ise Ji hwan ve Derya Hanimin nerede ve ne zaman tanistigi......

Yani tabi bu bir hayal ama Ji hwan'im dügüne gelirse bilemeyecegim.....

NOT:Su an Tae'yi içten içe elimde olmayarak (Kang Ji hwan ne vardi bu kadar yakisikli olucak?!!!) aldattigim için tüm domatesleri hakediyorum.....Ayrica bu hayalim içinde ayri bir domates yagmuruna da razi oldugumu belirtmeliyim.....

Ne vardi sanki o iki diziyi izleyecek....'!!!!!!!!! (Bu da kendime ..... Biggrin )
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi