yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkey - South Korea National Team Match (9 February 2011)
(10-02-2011, Saat: 13:14)Em!ne yazdı: Maç çok olayli geçti. Iki kardes gibi degil de iki düsmanmis gibi maç yaptilar.

Evet, aynen öyle oldu. Hatta spiker bile "Disardan gelen birisi görse bunlar ne biçim dost der." dedi. Böyle olacagini hiç beklemiyordum. Hayal kirikligina ugradim. Aglaelsalla

SHINee is my life

Ben böyle bir maç beklemiyordum. Saskin
Taraftar en iyisiydi. Biggrin
Maçta kaç kaç bitecek yerine; Emre olay çikartacak mi çikartmayacak mi diye merak ettim valla.
'♥ Sevdiğim Her şey İçinde Tek şey..♥ '

Emre Belözoglu bence hakli yere kavga çikartti. Koreli futbolcu Emre'ye takmisti, sürekli onun pesindeydi... Ama ben bu nasil kardeslik ve dostluk maçi anlamis degilim... Iki taraf da birbirlerine karsi çok sertti, itismeler, çekismeler vardi. Ben evde sadece sunu düsünüyordum ben hangi tarafi tutacagim? Ünlülerine hayran oldugumuz hatta dizilerini izledigimiz, sitemizde çogu yerlerinin tanitimini yaptigimiz Güney Kore'yi mi yoksa kendi vatanim olan Türkiye'yi mi? Ben Türkiye gole yaklastiklari zaman evde "Hayir sakin sakin" diye bagirirken Güney Kore gole yaklastiginda ise "Evet hadi hadi az kaldi vur su topa" dedim. Ve ben sunu diyordum bizimkiler hem gol atmasin ama onlara da attirmasin ki bu maç olumlu ve berabere kalsin. Ama Türkiye ve Güney Kore degil berabere kalmak kavga bile ettiler. Sanirim Türkiye ve Güney Kore takim oyunculari maçi "Is baska dostluk baska" ilkesiyle oynadilar...
VATAN SAĞ OLACAK, MEHMETÇİK SAĞ OLDUKÇA!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi