yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkey - South Korea National Team Match (9 February 2011)
Bu dostluk maçi gibi degildi, 2 takimda çok sertti birbirlerine. Kardesligimiz bu hallere gelmis olamaz. Ofkeli
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Bence de, 2 takimin da bazi oyunculari birbirine karsi çok sertti.
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Gerçekten okuduklarima inanamiyorum ben. Tv bir kaç günlügüne kullanim disi oldugu için seyredemedim ama böyle, dostlugumuza leke sürecek olaylarin yasanmasi gerçekten üzücü.
Hayir, ne olur biri saka desin. Aglama Maçtan sonra kötü seylerin oldugunu söylemeyin, of ya... Aglama Kore medyasi da orada miydi? Onun disinda Kore'de duyulursa düsünmek istemiyorum ya... Aglama Bizim tarihe kazinmis bir dostlugumuz, kan kardesligimiz var. Bu nasil olabilir? Ofkeli Anlam veremiyorum ya. Aglama
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Maç çok olayli geçti. Iki kardes gibi degil de iki düsmanmis gibi maç yaptilar.
(10-02-2011, Saat: 13:14)Em!ne yazdı: Maç çok olayli geçti. Iki kardes gibi degil de iki düsmanmis gibi maç yaptilar.

Katiliyorum. Kardeslik maçi diye söyleyip durduk, bir kavga çikmadigi kaldi... Ban (Sevdigim için söylemiyorum.) Kore bizim takimdan çok daha centilmendi...
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
(10-02-2011, Saat: 13:21)neul chan yazdı:
(10-02-2011, Saat: 13:14)Em!ne yazdı: Maç çok olayli geçti. Iki kardes gibi degil de iki düsmanmis gibi maç yaptilar.

Katiliyorum. Kardeslik maçi diye söyleyip durduk, bir kavga çikmadigi kaldi... Ban (Sevdigim için söylemiyorum.) Kore bizim takimdan çok daha centilmendi...

Ben de katiliyorum. Koreli futbolcu, Türk futbolcuyu yere düsürdükten sonra yerden kaldirmak için elini uzatmasi, sevecen bir sekilde yaklasmasi ve Türk futbolcularin onlarin elini itip, sert bir sekilde karsilik vermesi gerçekten çok utanç verici bir seydi. Dertli Ban

Dersanede de bu maç konusuluyordu ve onlar da ayni seylerden bahsediyordu. Yani G. Kore'yi seven de sevmeyen de ayni fikirdeydi.

Ben hiç maç izlemem ama G. Kore olunca haliyle hiç kanali degistirmeden izledim. Izledigime de pisman oldum dogrusu. Biggrin

Hakan Sükür'lü maçlari özledim. Gerçekten bir milli takim futbolcusu olacaksa Hakan Sükür gibileri olmali çünkü bunlar daha çok hak ediyor. Alkis

Kiyaslama yapmayi hiç sevmem ama çok sinirlendigim için buna engel olamadim. Durtuk
Spikerin de belirttigi gibi iki ülkenin dost oldugunu bilmeyenler düsmanlar zannederdi...
Hayir, zaten dostlukla düsmanlikla alakasi da yok bence. Futbol sevgi ve saygiyi gerektirir.
Ama bu maçta A Milli Takimimiz gözüme çok batti. Nedense(!)
Emre Bölezoglu... Hiç yakistiramadim. Çok ayip!
Dogrusu spikerin abarttigi kadar yok bence çünkü kardesler de kendi aralarinda sürtüsürler bazen ama bir tek Emre'nin yaptigi gözüme çok çarpti. Türklügünü gösterip hosgörülü, misafirperver olmaliydi ama sinirlerine hakim olamadi. Karsisindaki oyuncu dostluk maçinin oldugunun farkindaydi ve uzaklasti ama Emre ise sürdürdü, çok yanlis. Ofkeli
Ayni zamanda Koreli oyuncularin hepsi onlardan küçüktü bunu da unutmamaliydi. Emre'nin yaptigini bütün millilere patlatmayalim bence. Uyari Onay
Sürtüssek de sinirlensek de biz kardesiz. Biggrin Biggrin Biggrin Onay Onay
[Resim: nfzzk.gif][Resim: bugq9.gif]

Evet, maç bayagi sert geçti.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi