yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkey - South Korea National Team Match (9 February 2011)

Türkiye - Güney Kore Milli Takım Maçı (9 Şubat 2011)

Galatarasay'ın inşaası yılan hikayesine dönen yeni stadı Türk Telekom Arena, kapılarını ilk olarak Milli Takım için açacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray Kulübü arasında gerçekleştirilen görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Milli Takim'ın 9 Şubat'ta Güney Kore ile karşılaşması planlanan hazırlık maçının Türk Telekom Arena'da oynanması kararlaştırıldı.

2010-2011 Türk Milli Takım (Özel Maç)
Dostluk Maçı
09.02.2011, Çarşamba, 20:00
Hüseyin Avni Aker
Trabzon, Türkiye

Milliyet

Güzel ve anlamlı bir açılış olacak. Smile
Kore'de Neden 4 Mevsim Var Biliyormusun ?

Bu maçin Trabzon - Avni Aker Stadyumu'nda oynanacagini biliyordum...
Istanbul disinda olmasi çok süper olmus. Smile
Yazilanlara bakinca kafam karisti. Galatasaray'in mi Trabzonspor'un mu stadinda oynanacak?
İmzaları sevmem, ibizaya binmem.
Keske Istanbul'da olsaydim. Kizgin Haber için tesekkürler. Onay
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Istanbul'da oynanir insallah. Bu çok güzel bir haber. Smile
Tesekkürler.
Trabzon'da oynanacak diye kararlastirilmis, son haberler böyle. Smile Bir kaç kanalin spor haberlerinde de böyle yayin geçti, umarim dogrudur. Smile Çok mutluyum, yarin su bilet isini falan halletmeyi planliyorum. Biggrin
Bu maça gitmeyi ne kadar çok isterdim. Ofkeli Neyse simdiden her iki takima basarilar. Tabi bizim takima daha çok basarilar. Biggrin (TÜRKIYE fighting!)
[Resim: 3261O9.gif]
Evet arkadaslar, maç Trabzon'da çarsamba saat 20:00'de. Smile Bu benim için bir hediye sanirim. Tam tatil zamani, memleketimdeyken Güney Kore'yle maç yapmamiz. Biggrin Evimin stadyumun dibinde olduguna bakarsak gitmemem bayagi ayip olur artik!.. Biggrin
"Anladım aslolan inanmak için görmek değil; görmek için inanmakmış..."
Çok güzel geçecegine eminim. Onay
Maça Koreliler de gelir diye düsünüyorum. Abaza Ankara'dan Trabzon'a gidecegim sirf maç için. Biggrin

Konu için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi