Yorumları: 9,730
Konuları: 300
Teşekkür Puanı:
733
20-07-2011, Saat: 18:44
(Son Düzenleme: 20-07-2011, Saat: 18:47, Düzenleyen: hiraru.)
Kalbim neden kirilsin? Öyle bir durum yok....
Çevirme olasiligi bulunanlar agiz birligi yapmis gibi kostümü bile elestirdiler, çevirmeleri tezat bir durum olur. Bu durumda biz yavasladigimizda çevirecek baska kisiler olacagini sanmiyorum.
Yorumları: 125
Konuları: 0
Diyen tek kisi benim bu forumda eger basklari dikakt edip söylediyse bunu bilemem zaten dogal olarak.kimin çevirdigi beni ilgilendirmiyor zaten online olarak izliyorum dizilerin hepsini inidremedigim için pc düzgünce hergün açip bakamiyorum malesef.
Teşekkür Puanı:
733
20-07-2011, Saat: 18:54
(Son Düzenleme: 20-07-2011, Saat: 18:55, Düzenleyen: hiraru.)
Ben kimin nereye ne yazdigini iyi takip ediyorum...
Neyse... Burasi Gyebaek konusu degil lütfen artik burada konusmayalim.
Yorumları: 2,467
Teşekkür Puanı:
142
21-07-2011, Saat: 17:07
(Son Düzenleme: 22-07-2011, Saat: 15:56, Düzenleyen: hiraru.)
Dizinin ilk bölümünü izledim...Simdi ikinci bölümü bekliyorum... Shi Hoo tek kelimeyle mükemmel !

Yelpaze

,ruj izi
Garibim önce yanagindaki ruj izini gören üstü karsisindan tuhaf oldu,sonra da bizim prensesin yerine geçen Chae Won'un boynundaki ruj izini görmesiyle rezil oldu...Tam da yanlis hatirlamiyorsam ögretmeni oldugu prensese laf söylemisken ruj izi mahvetti onu...
Bir de bir sahneyi anlatayim...Simdi Hong Soo Hyun(Prenses) ile Moon Chae Won(Generalin kizi,babasinin tahtta gözü var...) yer degistirince bu Shi Hoo'nun arkadasi Hong Soo Hyun'a asik oldu...Aksam bunlarda oturup üç arkadas konusuyorlar...Adam Soo Hyun'dan bahsederken bizim Shi Hoo prenses sandigi Chae Won'u hatirladi...Ama buradaki favorim Song Jong Ho(Adi buydu galiba) Shi Hoo'ya öyle bir bakti ki...Ben baya eglendim o sahnede...
2.bölümün daha 1/ 3'üne gelmedim ama üç olayda çok eglendim...
1 )
Kizin sahte prensesligini kullanip ata binmek için çocugun sirtina çikmasi...Zavalli Shi Hoo'm...

2)
Shi Hoo'yu gören kizlarin etrafini sarmasi sonucu Chae Won'un köseye itilmesi...Çok güzeldi...Bu Shi Ho'da her dizide kizlarin gözdesi...Tarihi,günceli hiç fark etmiyor...
3)
Tabi ki tek geçerim...

Yeorim kilikli Shi Hoo'nun üstü kirlenen Chae Won'a elbise seçmesi...

Yelpazeyi sallaya sallaya kizlarin gösterdigi elbiseleri inceledi,onayladi...

Ama gördüm ki zevkliymis...
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Teşekkür Puanı:
142
Öncelikle mesajlarim arka arkaya oldugu için çok özür dilerim...Ama ne yazik ki düzeltme imkanim yok... Kusuruma bakmayin....
Gelelim diziye...
Ne geldiyse bunlarin(Shi Hoo-Chae Won) basina hep bu at sevdalarindan geldi...

Bizim prenses Hong Soo Hyun'da önce galiba pek hoslanmadi babasinin kendisini Shi Hoo ile evlendirme isteginden ama bakti ki bizim ögretmen pek bir yakisikli nasil da bakti Shi Hoo'ya öyle...

Sonra da karsimiza kizin babasinin yaninda büyük bir kötü olarak çikiverdi...Kizin babasi Shi Hoo ile prenses evlenip Shi Hoo'nun babasi güçlenmesin diye Shi Hoo'yu öldürmeye çalisti...

Birkaç atli vardi peslerinde...Artik hangisi o oku attiysa Shi Hoo'ma mümkünse bir daha çikmasin karsima dizi boyunca...

Ama kizin babasi bilmiyor ki biricik Shi Hoo'mun yaninda kizi da var...
Yalniz bir dizi bu kadar güzel olabilir...3.bölüm fragmanini da izledim de bu diziyi bir bakimdan Secret Garden'a benzettim...Biliyorum ikisi de alakasiz diziler ama bir konuda benzerlikleri var bence...O da bana göre dizilerin sikici gelen ilk bölümleridir...Secret Garden'in ilk bölümleri de dolu doluydu...Ve bu dizide öyle..

.O yüzden bir benzerlikleri var yoksa ikisi arasinda hiçbirbenzerlik yok diyecektim ama birsey daha buldum...
Secret Garden'da bizim Gil Ra Im'den ilk bölümde hoslanmaya baslayan Hyun Bin gibi Shi Hoo ve Chae Won'da birbirlerinden hoslanmaya basladilar...Hele Chae Won'u prenses sana Shi Hoo,babasi prensesle evleneceksin diyince nasilda sevindi...
Teşekkür Puanı:
733
Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:
Yorumları: 2,290
Konuları: 4
Bu diziyi izlesemmi karar veremiyorum.

Ben öyle fazla duygusal & hüzünlü dizilere gelemem.. OST´u cok merak ediyorum. Secret Garden OST´unu hazirlayanlar hazirlamislar bunuda.
Teşekkür Puanı:
142
(22-07-2011, Saat: 15:55)hiraru yazdı: Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:
Diziyi indiremiyorum ama bazi sebeplerden ötürü firsatim oldukça online izliyorum... Korecem gelisiyor Shi Hoo sayesinde...

Sevgili hiraru hayranlik konusunda sana sunu söylesem eminim anlarsin sen beni...

Prosecutor Princess dizisinde bir Seo In Woo karsima çikti,diziyi birakip,balkondan uzatigi oltalari izledim...

:redface: Sonra Queen of Reversals'da o her agladiginda ben de agladim,o güldügünden ben de güldüm...

Simdi bu diziyi kimle,nasil çekiyor hiç mühim degil diye düsünmüstüm ama dizi gerçekten de çok güzel çikti...

Yorumları: 62
Teşekkür Puanı:
14
Umarim en yakin zamanda çevirisi yapilir güzel bir diziye benziyor.Çevirmen arkadaslara kolay gelsin,çünkü çok zor bir is gerçekten büyük emekler var çevirmenlere tesekkürler.
Mr.Simpleeeeeee