yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
Kalbim neden kirilsin? Öyle bir durum yok....

Çevirme olasiligi bulunanlar agiz birligi yapmis gibi kostümü bile elestirdiler, çevirmeleri tezat bir durum olur. Bu durumda biz yavasladigimizda çevirecek baska kisiler olacagini sanmiyorum.
Diyen tek kisi benim bu forumda eger basklari dikakt edip söylediyse bunu bilemem zaten dogal olarak.kimin çevirdigi beni ilgilendirmiyor zaten online olarak izliyorum dizilerin hepsini inidremedigim için pc düzgünce hergün açip bakamiyorum malesef.
Ben kimin nereye ne yazdigini iyi takip ediyorum...

Neyse... Burasi Gyebaek konusu degil lütfen artik burada konusmayalim.
Dizinin ilk bölümünü izledim...Simdi ikinci bölümü bekliyorum... Shi Hoo tek kelimeyle mükemmel ! KalpOpucuk Yelpaze Onay Biggrin ,ruj izi Biggrin Biggrin

2.bölümün daha 1/ 3'üne gelmedim ama üç olayda çok eglendim...

1 )
2)
3)
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Öncelikle mesajlarim arka arkaya oldugu için çok özür dilerim...Ama ne yazik ki düzeltme imkanim yok... Kusuruma bakmayin.... Sad

Gelelim diziye...

Yalniz bir dizi bu kadar güzel olabilir...3.bölüm fragmanini da izledim de bu diziyi bir bakimdan Secret Garden'a benzettim...Biliyorum ikisi de alakasiz diziler ama bir konuda benzerlikleri var bence...O da bana göre dizilerin sikici gelen ilk bölümleridir...Secret Garden'in ilk bölümleri de dolu doluydu...Ve bu dizide öyle.. Onay .O yüzden bir benzerlikleri var yoksa ikisi arasinda hiçbirbenzerlik yok diyecektim ama birsey daha buldum... Biggrin
Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:
Bu diziyi izlesemmi karar veremiyorum. Smile Ben öyle fazla duygusal & hüzünlü dizilere gelemem.. OST´u cok merak ediyorum. Secret Garden OST´unu hazirlayanlar hazirlamislar bunuda.
(22-07-2011, Saat: 15:55)hiraru yazdı: Derya, bu dizinin en büyük hayranlarindan biri olacaksin, anlasildi. (:

Diziyi indiremiyorum ama bazi sebeplerden ötürü firsatim oldukça online izliyorum... Korecem gelisiyor Shi Hoo sayesinde... Biggrin Sevgili hiraru hayranlik konusunda sana sunu söylesem eminim anlarsin sen beni...OpucukOpucuk Prosecutor Princess dizisinde bir Seo In Woo karsima çikti,diziyi birakip,balkondan uzatigi oltalari izledim... hysterical:redface: Sonra Queen of Reversals'da o her agladiginda ben de agladim,o güldügünden ben de güldüm... Opucuk Simdi bu diziyi kimle,nasil çekiyor hiç mühim degil diye düsünmüstüm ama dizi gerçekten de çok güzel çikti... OnayBiggrin
Bende izlesem mi karar veremiyorum ama kadroyu begendim . Hos bir dizi olabilir.
Ost'u bende çok merak ediyorum . Hazirlansa iyi olabilirdi karar vermek açisindan.
Yinede tesekkürler Onay
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
Umarim en yakin zamanda çevirisi yapilir güzel bir diziye benziyor.Çevirmen arkadaslara kolay gelsin,çünkü çok zor bir is gerçekten büyük emekler var çevirmenlere tesekkürler.

Mr.Simpleeeeeee

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi