yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Princess' Man / 공주의 남자 (2011)
ddeerryyaa kendi tabirinle yarim ingilizcenle çevirdigin bu güzel paylasimlarin için tesekkürler.Bu yil bekledigim 3 tane tarihi dizi var birincisi The Princess' Man ,ikincisi Gyebaek,üçüncüsü Onjo Biryu hepsini izlemek istiyorum...Atkilic
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
(11-07-2011, Saat: 0:17)ferda-yi garam yazdı: ddeerryyaa kendi tabirinle yarim ingilizcenle çevirdigin bu güzel paylasimlarin için tesekkürler.Bu yil bekledigim 3 tane tarihi dizi var birincisi The Princess' Man ,ikincisi Gyebaek,üçüncüsü Onjo Biryu hepsini izlemek istiyorum...Atkilic

Rica ederim... OpucukOpucuk Zaten sonra ben de bakiyorum yorumlara,oturup kendime gülüyorum... BiggrinBiggrin Hep bir emin olmadigima dair bir cümle var...Ama yapayim bastan söyleyeyim de sonuçta ingilizcem kötü oldugundan yanlis yapma ihtimalim çok yüksek... BiggrinBiggrin

Bu arada ben de bu dizi disinda Onjo Biryu'yu çok merak ediyorum...Özellikle dizide yer almasi gereken So Seo No'yu kimin oynayacagini asiri merak ediyorum... Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Böyle mesajlarim arka arkaya oldugu için özür dilerim tekrar öncelikle... Sad

Ve yeni fragmani gördüm... Onay Siki durun ikinci bir Yeorim geliyor... hysterical Saray koridorlarinda elinde yelpazesini salllaya sallaya dolasan bir Park Shi Hoo var... hysterical:redface:KalpOnay Ayrica bizimki nedense artik girmis prensesin odasina...Kizda saskin tabi... Biggrin
Güzel bir ask öyküsü daha.Imkansiz mi görücez isin içine taht kavgasida girdi Biggrin
Shi Hoo'yu seyredelim Smile
Ve çok daha ayrintili bir fragman çikmis... Onay

Su kadarini söyleyeyim bizim Yeorim gibi yelpazesiyle sarayda havali havali dolasan Park Shi Hoo çok tatli olmus dizide... Kalp

Ayrica Hong Soo Hyun'da duyduguma göre Lie To Me seyircilerine çok çektirmis...Ve öyle gözüküyor ki bu dizide de bize çektirecek... Angry

Neyse ki 20 Temmuz'a az kaldi... Onay

Fragmani ayrintilari...Sirasini yanlis söylüyor olabilirim...

ddeerryyaa fragmanin linkini koyabilirmisin lütfen merak ettim...
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
(11-07-2011, Saat: 15:49)ddeerryyaa yazdı: Ve çok daha ayrintili bir fragman çikmis... Onay

Su kadarini söyleyeyim bizim Yeorim gibi yelpazesiyle sarayda havali havali dolasan Park Shi Hoo çok tatli olmus dizide... Kalp

O sahneyi görür görmez benim de aklima Yeorim geldi. KalpKalp
Güzel bir diziye benziyor bunu da izlemek istiyorum.Angel
(11-07-2011, Saat: 23:37)sule5353 yazdı:
(11-07-2011, Saat: 15:49)ddeerryyaa yazdı: Ve çok daha ayrintili bir fragman çikmis... Onay

O sahneyi görür görmez benim de aklima Yeorim geldi. KalpKalp
Güzel bir diziye benziyor bunu da izlemek istiyorum.Angel

Benimle ayni düsünen biri olduguna sevindim... Opucuk O nasil yelpaze sallamaktir öyle... BiggrinBiggrin

Ya su dizi baslasa artik. Biggrin
(12-07-2011, Saat: 1:15)*mygirl* yazdı: Ya su dizi baslasa artik. Biggrin

Bence de baslasin... Onay Shi Hoo'yu özledim... Tongue Sen de biliyorsun Queen of Reversals'ta nasil ayildim bayildim ona...(Bu da nasil bir cümle olduysa artik... BiggrinBiggrin ) Romeo olarak çiksin karsimiza...Neyse ki ayin 20'sine az kaldi... Onay

Dilerim bu diziyi çeviren bir arkadasimiz olur... Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi