Önce Moon Chae Won giydiriliyor...Sonra bizimki yelpazesiyle ortalikta dolaniyor...

Bu sirada sanirim Hong Soo Hyun Park Shi Hoo'yu bir sekilde görüyor ve galiba bu Shi Hoo'nun tanidigi bir adamin Soo Hyun'un tahtrevanina girip,tokat yemesiyle gerçeklesiyor...O sirada adamin sigindigi kisiyi göstermeseler de Soo Hyun öyle etkilenmis bakiyor ki sanirim bu kisi Shi Hoo oluyor...Zaten bu sahne ile ilgili baska fotograflarda görmüstüm...Dilerim yanilmiyorumdur...

Ardindan bizim prensesle Soo Hyun yani diger prensesin konusmalari oluyor...Sonra Chae Won sarayda birine gülerek bakarken-ki bu sanirim Shi Hoo-Soo Hyun'da arkadan kötü kötü bakiyor...

Sonra dizideki ikinci erkek basrol(Adini unuttum)biriyle dövüsüyor...O sirada Shi Hoo güzel güzel giyinmis bir sekilde meydana gelip adama galiba beraber savasalim tarzi birsey diyor veya onu sakadan elestiriyor...(Görüyorum ki dizileri izleye izleye azicik Korece'de ögrenmisim...

)
Adam da Shi Hoo'nun bu sözleri üzerine sicak bir sekilde gülümsüyor...Sonra bizim Shi Hoo Chae Won'u salincakta salliyor...Ardindan Shi Hoo sanirim sarayda ögretmen gibi birsey...Bizim prensesin karsisina geçiyor ve oturuyor...Ve Kore dizilerinde genelde prenseslerin yüzlerini kimse görmesin diye bir perde kullaniliyor...Shi Hoo iste prensese birseyler dedikten sonra ayaga kalkip,Chae Won'un yanina gidip,perdeyi açiyor,kiz da tabi sasiriyor...
Sonra Chae Won tek basina atla dolasiyor...Bu sirada Shi Hoo bu kizi görüyor..Ardindan fragmanda beraber ata bindikleri görülüyor...Sonra dizideki çok kötü karakter olmaya aday olan Soo Hyun

herhalde Shi Ho'dan etkilenmis ki yardimcisi prensesle ve Shi Hoo ile ilgili bir haber getiriyor sanirim...Daha sonra Moon Chae Won'a galiba Shi Hoo'yu soruyor ve kiz da ondan etkilendigini söyleyince o sirada çiçeklerle ugrasan Soo Hyun öyle bir makasla çiçegi kesiyor ki korkulur bu kadindan...

Ve en sonda da karanlikta bir grup atlidan kaçan bir Shi Hoo görülüyor...Zor bir durumda...