yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The King 2hearts / 더킹투허츠 (2012)
Açık söylemem gerekirse bugün 11. bölümü seyrettim. Seyrettiğim en sıkıcı Kore dizisiydi. Ne dram ne komedi, ikiside var ama tatmin olmadım. Tam bir hayal kırıklığıydı. Lakin Kuzey ve Güney arasındaki bu gerelim biraz olsun doğru yansıtılmışsa bu dizi sayesinde çok şey öğrendim sayıyorum. Ve çok üzüldüğümü de belirtmek istiyorum. Aynı atadan gelen bu insanlar, nasıl böyle bir yol ayrımına gelebilir yahut geldi. Tamam Kuzey ve Güney ayrı biliyorum. Kuzey ve Güney Kore Savaşı oldu bunu da biliyorum ama ne olursa olsun gözümde bu kadar büyütmemiştim. Böylece bu dizi sayesinde gözümdeki tablo tamamen değişmiş oldu. Dizi açısından bakarsak bana keyif verici gelen tek sevdiğim şey prensin yanından ayrılmayan cesur ve 'yakışıklı' subay oldu Biggrin Şuanda diziyi sırf onun için izliyorum diyebilirim. Çünkü gözlerimi o çocuktan alamıyorum. Ah! Aman Allah'ım galiba aşık oluyorum... Biggrin <3

Geri Döndüm

(10-09-2012, Saat: 21:49)kore prensesi yazdı: Açık söylemem gerekirse bugün 11. bölümü seyrettim. Seyrettiğim en sıkıcı Kore dizisiydi. Ne dram ne komedi, ikiside var ama tatmin olmadım. Tam bir hayal kırıklığıydı. Lakin Kuzey ve Güney arasındaki bu gerelim biraz olsun doğru yansıtılmışsa bu dizi sayesinde çok şey öğrendim sayıyorum. Ve çok üzüldüğümü de belirtmek istiyorum. Aynı atadan gelen bu insanlar, nasıl böyle bir yol ayrımına gelebilir yahut geldi. Tamam Kuzey ve Güney ayrı biliyorum. Kuzey ve Güney Kore Savaşı oldu bunu da biliyorum ama ne olursa olsun gözümde bu kadar büyütmemiştim. Böylece bu dizi sayesinde gözümdeki tablo tamamen değişmiş oldu. Dizi açısından bakarsak bana keyif verici gelen tek sevdiğim şey prensin yanından ayrılmayan cesur ve 'yakışıklı' subay oldu Biggrin Şuanda diziyi sırf onun için izliyorum diyebilirim. Çünkü gözlerimi o çocuktan alamıyorum. Ah! Aman Allah'ım galiba aşık oluyorum... Biggrin <3
Aynen bende Shi Kyung'a hastayım.Nasıl birşey o adam ya.Kalp Ancak diziyi gerçekten beğendim.Tek sorun Shi Kyung'un ölmesiydi.Dodgy
JYJ*BEAST*AZIATIX*M.I.B
사랑하나 봐...천사 시아
Because I'm SHADOW SHADOW SHADOW...
İzlemeye başladım. Smile
İlk başta beğenmem sanıyordum ama çok beğendim. Smile
Oyunculuklar süper! ^^
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Diziye Ha Ji Won oynadığı ve işlediği konuyu sevdiğim için başladım. Ama Lee Seung Gi'nin oyunculuğuna hayran kaldım. Diğerleride çok iyiydi ama o bir adım önde gibiydi. Bununla birlikte prensesle saray muhafızının masum aşklarına ve muhafızın sadakatine de hayran kalmamak imkansızdı. Harika bir diziydi. Onay
Izledigim dizilerin saysini bilmiyorum bile bu en iyileri arasinda
Seung Ki zaten bir numara.
Ha Ji Won'un bir cok dizisini izledim bu en ona yakisani en iyisi.
Lee Yoon Ji - Goong'da ki gibi yine prensesi oynuyor ama bu sefer goong'un aksine kücük asi prenses cok yakismis bu rol ona

Eun Shi Kyung dizinin tuzu biberi (ve sogani )
Ayrica Kuzey - Güney iliskisine bakis acim da degisti... Ben Halk da baris istemiyor saniyordum...
Ufak capta bi arastirma yaptimda onlar da can atiyor birlesmek icin.
Bu ülkeyi bölen de Amerika ve Rusya disinda kimse degil
Büyük bir beğeniyle izliyorum. Onay
Oyuncular muhteşem, Seung Gi. .097.
O bir dizide yer alır da kötü olabilir mi zaten. Sleepy İmkansız. Bilmiş

9.bölümdeyim, devam devam! Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi