yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The King 2hearts / 더킹투허츠 (2012)
Dizinin müziklerini dinledikçe, izlediğim anlara dönüyorum. Çok hoş. Angel İyi ki izlemişim. ^^
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

Yeni bitirdim bu diziyi ve acaba izlesem mi diye düşünenlere kesinlikle öneriyorum. En son bölümün sonuna kadar bile bir heyecanla izliyorsunuz. Ayrıca Lee Seung Gi ve Ha Ji Won'un oyunculukları mükemmel. Çok güzel bir dizi. Smile Favori dizilerimin arasında yerini aldı.
Harika bir diziydi. Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=MBUgfd-MvCg&feature=plcp arkadaşlar bu linke gidip yorum yaparsanız sevinirim...Smiledizinin şarkısını söyledim..Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
ben acaip beğendim bu diziyi ya..
o nasıl siyasettir öyle..
herşey para mıdır buyrun bakın yani...
paraya tapanlara karşı güçlü dur kazan vay vay vay..
felsefe olduya...
da niye illa birini öldürceniz onunkinede yazık değilmi?
yaşayalardı işte mutlu mesut..
ben acaip tavsiye ediyorum bunu...
kızıda sevmem ama subay falan iyiydi hani...
oğlanda sempatik sempatik iyiydi hani...
Bugün öyle izleyebileceğim tarzda dizilerin konusuna bakıyordum. The King 2 Hearts'a rastgeldim. Bir baktım ki, başrolde Ha Ji Won var ve kendi kendime ''bunu izlemem gerek'' dedim.
Paylaşım için teşekkürler. Smile

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

m clubın başındaki adamla lee seung gi nin sahneleri gerçekten çok etkileyiciydi hep...seung gi nin geride kalmayıp inceden inceden laf sokmalarına ve karşısında çok soğukkanlı bi şekilde durması gerçekttan süperdi..etkilendiğim sahnelerden birkaç örnek...
1-subayın seung gi'ye siz dünyanın en güçlü kralısınız demesi...
2-esas kızımızın m clubın karşısında boğazına gözlük kenarlığı tutup söylediği söz''şu ana kadar ölmediysem bu istemediğim içindi gibi bi sözdüü..
3-dizinin başlarında spor aletinde koşmak zorundaydılar
4-esas kızımızı esas oğlanın vurduğu sahne daha çok var ama aklıma gelenler bunlar...Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Evlilik aşkı öldürür. Saskin
2012 en iyi dizi dalında aday dizimizdir.Onay
Dün izlemeye başladım, ilk bölümünü sevdim. Gil Ra Im'den sonra bu kıza bu rollerin gittiği kanaatindeyim Smile
Birbirlerine karşı duydukları sevgiyle oluşan Kuzey Güney bağlılığını çok güzel işlemişler aşk engel tanımaz diyoruzya işte burdada aynen öyleHeart süper bir diziydi şimdi bitirdim dizide beni en çok etkileyen olay Eun Si Kyung'un ölümü oldu keşke öyle olmasaydı diye hep geçirdim dizi bitesiye kadar cryyinede olsun sonuna kadar gülzeldi velhasıl izlemeyenler izlemeli diyorumOnay
[Resim: twge.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi