yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Classic/클래식(2002)
Tam Türk sinemasinda görebileceginiz olaylarla çevrili bir film hatta çocuklar karsilastiklarinda,durun siz kardessiniz,diyecek biri çikacak mi diye bekledim.
Ilk izledigim Kore filmlerinden oldugu için benim için de çok özeldir.
Uzun boylu oyuncunun,uzun boyundan dolayi sürekli düsmesine hem çok gülmüstüm hem de kiyamamistim. Biggrin Tanitim ve resimler için tesekkürler.
Çok güzel... Onay
Tesekkürler. Onay
Beceripte bir türlüyükleyip izleyemedigim film yarisinda kaldim ya. Aglaelsalla

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

"Gökkusagi.. Cennete açilan kapi..." Hosuma gitmisti bu laf. Onay
Hakikaten, "The Classic" !

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Jo In Seong Son Ye Jin gibi favori oyuncularimdan 2 sinin oynadigi hos bir filmdi.
Öyle ahim sahim bayildim diyemem sade sikmayan güzel akici bir hikayeydi.
Geçmisin yasayamadigi mutlulugu gelecek yasiyor. Onay
Hos,izlenebilir bir yapit.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Geçmis ve simdiki zaman havasinda olmasi ilginç ve güzel kildi filmi.
Sonuna hasta oldum.Bir anda degisen durumlar ve süprizler etkileyiciydi.
Izlenebilecek bir film.
Konu olarak bana uymasada izledigime degdi.
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
Bu filmi her izlemeye kalkistigimda hep bir engel çikti Biggrin izlemeyi çok istedigim bir film Smile Paylasim için tesekkürler.
Bu filmi dün aksam linkten indirdikten sonra izledim,çok güzel bir filmdi,film çok uzundu ama hiç sikilmadan seyrettim,çok farkli duygulara kapildim yeri geldi güldüm yeri geldi çok üzüldüm gerçekten konusuy çok ilginç bir o kadar da farkli ve müthisti...Bu arada oyuncularin hakkini yemeyelim hepsi çok basariliydi....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Geçtigimiz persembe günü hava oldukça yagmurludu.Otobüsden iner inmez hemen sari renkli semsiyemi açtim ve hizmi adimlarla evime yürüyorum,yagmur kadar güzel yagyorduki daha önceden izledigim 'The Classic' düstü aklima izleyeli uzun zaman geçmis.Eve gittim ve izlemeye koyuldum. Çok güzel bir film olmasina karsi hafif bir Türk sinemasi tadinda ailecek izlenebilecek bir film.Yagmurlu havada sahane oldu.

Izlemeyenlere öneririm.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi