yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Classic/클래식(2002)
Eger bu filmi seyrettiyseniz arkadaslariniza anlatmak için çabalamayin. Çünkü bu film anlatilmaz yasanir. Ben anlatamadim. Sadece üç kelimetle özetleyebildim: sevgi, masumiyet ve fedakarlik. Harika bir konu, çok güzel müzikler ve filmin masumiyetine yakisan oyuncularin (insung oppa bu cümlenin disinda kaliyor galiba ^_^) sergiledigi müthis performans... Insanlara ayni filmin için birçok farkli duyguyu yasatabilmek çok zor ama Klasik'te bu basarilmis. Çok fazla güldügüm bir sahnenin arkasindan gelen bir baska sahnede gözyaslarima hakim olamadim. Filmin bütün sahnelerinde iç içe geçmis hüzün ve sevinci hissedebildim. Bütün bu güzellikleriyle Klasik herkesin listesinin ilk siralarinda olmayi hak ediyor.
Az önce izledim gerçekten harika bir film. Içim kelimelerle tarifi imkansiz bir duyguyla kaplandi. Herkese tavsiye ederim.
çok güsellll filmidi en begendiklerim arasinda bunu izlemediyseniz kore faniyim demeyin ;)
[Resim: tumblr_l8ll64thde1qzkh79o1_250.gif]

Jang Geun Suk
Lee Min Ho
Kim Hyun Joong
[/font]

Aglamaktan gözüm sisti
Arkadaslar ben sizin gibi fazla etkilendigimi ya da agladigimi söyleyemicemm... Güzel izlenebilir bir filmdi..Cho seung woo'nun gülümsemesine hayran kaldim ne tatli gülümsüyor öyle... Sonu cidden sasirticiydi... Yazik oldu Joon-ha'ya çok üzüldüm ben... Ya ben ilk olarak A moment to remember'i izledigimden bu pek etkilemedi ne bilim pek bana hitap etmedi sanirsam...Izlemeyen arkadaslara A moment to remember ve A millionaire's first love filmlerini öneririm eger ki aglamak istiyorsanizz... ama gülmek istiyosaniz en iyi tercih The Beast and the beauty süperdir !!!
Ben A Moment to Remember filmini izledim. Ama bu filmin yeri bende gerçekten ayrıdır. Burdaki duygu daha farklı, neden diğer güzel filmlerle kıyaslayayım ki. Ben de gayet etkilendim izlerken. Hatta ağladığım yerler bile oldu. Başroller dahil tüm oyuncuların hakkını verdiğini düşünüyorum. Filmin müzikleri de çok iyiydi. Harika bir film, tavsiyemdir. Onay
I N F I N I T E
I N S P I R I T

We got the all the chance, yeah! We’ll Infinitize it.

Hep ertelediğim bir film. Kısmet olursa yakında izleyeceğim.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Canım ağlamak istiyordu bu film vardı oturuyum izleyim dedim..
Yarıda kesmek durumunda kaldım..
Ertesi gün devam ediyorum kız ağlıyor benimde ağlamam lazım başladım gülmeye niye böle oldum bilemedim..
Bozuldum birde kendime ağlamadım diye iyi mi?
Ama güzel yani 1 numara olmasa da iyidir..
Beğendiğim nadir Kore filmlerinden biri. (: İzlerken hiç sıkılmadım. Ne zaman başladı ne zaman bitti onu bile anlamadım.. cry
~~ SMTown ~~
Oyuncuları, hikayesi ve müzikleriyle harikaydı. İzlenilmesi gereken filmlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi