yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Harika. o__o
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Yun Eun Hye'mi o. Biggrin
[Resim: ZMXZGA.jpg]
tesekkur ederim Biggrin
evet Yoon Eun Hye Angel
[Resim: 167Gh6u]
BigBanglSHINeel2ne1lSNSDlJangGeunSuklLeeMinHolSuperJunior
@YDK Bu şekildeki linkler yerine iki tavsiyem var.. Eğer son sürüm olsun kara olsun yeterki PS olsun dersen Adobe Application Manager indirmeni söyleyebilirim ama ben çok sevemedim CS6yı.. Cs5 bana sıcak geldi.. Smile Tamam o olsun dersende torrent'ten indirmeni öneririm.. Analtım da yapabilirim kullanmayı bilmiyorsan torrent'i.. Onay
@tubi35 Güzel olmuş hemde yorgunken.. :P Tek eksiği.. şimdi stroke ekledik ya bu sefer kenarda kalan çıkıntılar vs.. görünüyor onları da temizleyelim.. o zaman pürüzsün çalışmamız olur.. Onay
Bu arada YEH çok karizma.. Abaza
@Rina Imm kuzum örnek versen? Tam anlamadım.. ^^"
@merve d. PSD olarak kayıt et zaten o zaman yani bu şekilde sakla.. İstediğin zaman düzenlersin.. Onay Onun dışında kullanım ve buraya eklemek için File > Save As yaparak PNG kayıt et.. Onay
@Han Hyo Aslında zor değil anlatım olarakta.. Dur bakayım gece uygun olursam bunu anlatayım.. Smile
+PS'nin genel sürümlerinde gif olayı ve Blinkie dersleri döndükten sonra gelecek inşallah. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Olur, bu arada ben de gif yapacağım zaman cs2, imza yapacağım zaman cs4 ve gifli imza yapacağım zaman da cs6 kullanıyorum..082.
Haha o da iyimiş.. Ama hepsi yüklüyse bilgisayarını çok kasar.. Bir tanesi kafi.. Bende Cs5 var memnunum.. xD Cs2 varkende öyleydim. Biggrin
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(16-06-2013, Saat: 1:00)MisSGuaRD yazdı: Haha o da iyimiş.. Ama hepsi yüklüyse bilgisayarını çok kasar.. Bir tanesi kafi.. Bende Cs5 var memnunum.. xD Cs2 varkende öyleydim. Biggrin

Hehe bilgisayarım kasmıyor sağolsun.Onay
Sanki yeni ders geliyor gibi hissettim.Saklan
Bugün yaptım.(Biraz hızlı olmuş sanki, bir de galiba elini mi ıssırıyor ne.Çok kötü olmuş bu.)Saklan

[Resim: ugk.gif]
(15-06-2013, Saat: 21:09)MisSGuaRD yazdı: @Rina Imm kuzum örnek versen? Tam anlamadım.. ^^"
Önceden yapmaya çalıştım ama nasıl yaptım hatırlamıyorum. >.<
Bunun gibi Tumblr'da hep karşılaşıyorum. >.<
haklisin unni tesekkur ederim Kalp
[Resim: 167Gh6u]
BigBanglSHINeel2ne1lSNSDlJangGeunSuklLeeMinHolSuperJunior

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi