16-06-2013, Saat: 17:48
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
in the cube
|
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
|
|
16-06-2013, Saat: 17:48
a pink & beast & 4minute & btob & clc
in the cube
16-06-2013, Saat: 23:16
17-06-2013, Saat: 20:39
Web Page Maker diye bir program öğrenmeye çalışıyorum, onda tasarım yaparken bunları banner olarak yaptım.
![]() ![]() ![]() Banner yapımını da öğrenmek istiyorum.Onun dersini vermeyi unutma MisSGuaRD'ım...
![]()
Han Hyo'dan Tasarımlar adlı konum için yaptım. Burada Hoşgeldiniz yazıyor. Oso oseyo
Diğer gifi ben yapmamıştım ayrıca welcome yazıyordu. Ben Korece yazmasını istiyorum. ![]()
![]()
22-06-2013, Saat: 22:31
Paylaşımınız için teşekkür ederim.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Spoilerim için yapmıştım.
![]() ![]() Ama bunu daha çok sevdim. ![]()
![]()
26-06-2013, Saat: 20:04
Bunlar avatar olmuyorlar çünkü boyutları büyük. ![]() ![]() Belki bunu imzam için kullanırım. ![]() Bu oluyor. ![]() ![]() Bunlar ilk denediklerim; ![]() ![]() ![]() Bu daha iyi. (Yukarıda gördükleriniz de renkler çok soluk, ben psd ekleyerek biraz düzelttim. Ancak en sonda ki imzada katmanların hepsinin rengini tek tek açtım. Bunları kökten halletmenin bir yolu var mı? Ayrıca bir de ilk katmana yazı yazıyorum, diğer katmanlarada yazıyor tamam güzel ama kontur, gölge eklediğimde diğer katmanlarda bu olmuyor.Onun için de tek tek yapmak zorunda kalıyorum.Bunlar için basit bir yol var mı acaba? )
![]()
26-06-2013, Saat: 20:14
slayt gösterisi haline getirmeden önce yazıyı ayarlar sonra hareket katarsan sorun olmaz ya da animation kısmında ctrl + frame şeklinde hepsini seçtikten sonra işlem yaparsan da olacaktır
Sizce de çok yakışmıyor muyuz? ^^ Daltonlara benzedik biraz ama olsun.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|