yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Teşekkürler. ^_^
Img-hi 
(12-05-2013, Saat: 22:30)~AmoRe~ yazdı:
(12-05-2013, Saat: 19:57)Han Hyo yazdı: Bir sorum daha var.Şeffaf imza diyorlar ya hani arkasında bir şey olmuyor.Onu nasıl yapabilirim?Smile
Mesela imzamı o şekilde yapacaktım ama yapamadım.Sad

New'e tıkladıktan sonra kare içine aldığım yeri '' Transparent '' yapın. ^^

O şekilde yapmıştım zaten ama sanırım yeni bir sayfayı transparent yapıp o resmi yeni sayfaya taşımam gerekiyor.Bir de öyle denemeliyimOnay
Teşekkür ederim.Smile
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Anlamadığınız bir yer olursa mesaj atın.
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Olur.Onay
Şeffaf imza ne çağla abla .077.
Life is Better With Korea-Fans
[Resim: 9i6m.gif]
Bildiğim kadarıyla transparent olan imzalar.Yani arkasında resim olmayan yada beyaz bir görüntü olmayan imzalar.
Örneğin bu;Biggrin
[Resim: 40294663.png]
@cimbom3333 Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. Özellikle resimler çok güzel kesilmiş.. Textureları daha kaliteli kullanıp resimleri azaltırsan daha hoş çalışmalar çıkabilir.. Onay
@Rina Yarın iki dersimiz olacak birisi senin isteğin şey..
@Han Hyo Diğeri de senin istediğin kuzum.. Transparan imzayı öğrenelim bakalım.. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Onay
(14-05-2013, Saat: 0:34)MisSGuaRD yazdı: @cimbom3333 Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.. Özellikle resimler çok güzel kesilmiş.. Textureları daha kaliteli kullanıp resimleri azaltırsan daha hoş çalışmalar çıkabilir.. Onay
@Rina Yarın iki dersimiz olacak birisi senin isteğin şey..
@Han Hyo Diğeri de senin istediğin kuzum.. Transparan imzayı öğrenelim bakalım.. ^^

Çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Ders 25 ~PS'de Resim İçine Çerçeve Ekleme
-Daha İyi Bir Anlatım Olsun Diye Çok Resimli Yaptım Umarım Sıkılmazsınız-

Örnek Çalışma
[Resim: 94180669.gif]
-alıntıdır-

Örnekte gördüğümüz gibi çalışmamızın içerisine çerçeve eklemeyi göreceğiz.. Buna ek olarakta bu şekilde geçişli gif yapacağız..

İki farklı çalışma yapacağımız için iki texture ve kullanacağımız resimleri ayarlıyoruz..
-Ben tek texture'ı iki çalışmada da kullanacağım.. Büük bir texture olacağı için iki ayrı kısmıyla çalışacağım-

Seçtiğimiz fotoğrafların arkaplanlarını kesiyoruz. (Arkaplan kesme için)

[Resim: 76682985.png]

Yapacağımız çalışma için yeni bir sayfa açıyoruz. Örnek çalışma boyutunu kullandım ben. (250x367) Kullanacağımız texture sayfaya sürüklüyoruz. Kestiğimiz fotoğrafları da yerleştirip renklendirmemizi yapıyoruz. Ve tabii ki fontumuzu unutmuyoruz.. ^^

[Resim: 95627920.png] [Resim: 71797438.png]

[Resim: 98424945.png] [Resim: 35608103.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi