yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Evet iyi olurOnay

İyi fikir, bekliyorum.Biggrin
[Resim: ZMXZGA.jpg]
[Resim: indiru.jpg]

Yeni indirdiğim yazı tipiyle yaptım. Biggrin Nasıl olmuş?
(09-05-2013, Saat: 1:25)MisSGuaRD yazdı: @Han Hyo Sarang He Yo yazı tipi çok tatlıymış adı neydi? :P
@ss501 şeyma, @~AmoRe~, @Rina, @autumn_flower Rica ederim.. Eğer bunlar dışında özellikle öğrenmek istediğiniz bir konu varsa anlatabilirim.. ^^

Tumblr'da çok görüyorum. Fotoğraf üzerine şerit çekilip içine yazı yazılması. Özellikle SN ve TVD için çok yapılıyor. Onun yapımını anlatabilir misin?
Tam olarak nasıl birşey pek anlayamadım örnek gösterir misin düşündüğümde aynı mı ki?
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Bu Wallpaperleri yeni yaptım. Nasıl olmuş?
İlk baştan iki tanesi tamamen bana ait. Diğerlerine ise; takviyeler yaptım.

BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
(10-05-2013, Saat: 14:30)Han Hyo yazdı:
(09-05-2013, Saat: 23:47)merve d. yazdı: Avatar ve imzamı yaptım. Fakat internetten texture ve brush bulamıyorum. Bulduysam da imzama koyamıyorum. Ne yapabilirim?

Senin sorun ben deBiggrin

bu textureyi koyabilir misin Biggrin
(12-05-2013, Saat: 0:53)MisSGuaRD yazdı: Tam olarak nasıl birşey pek anlayamadım örnek gösterir misin düşündüğümde aynı mı ki?

O editleri kaybettim işte. Nerde olduklarını bilmiyorum. Fotoğraf üzerine içi boş çerçeve gibi şeritler çizip içine texture filan ekliyorlar.
Bir sorum daha var.Şeffaf imza diyorlar ya hani arkasında bir şey olmuyor.Onu nasıl yapabilirim?Smile
Mesela imzamı o şekilde yapacaktım ama yapamadım.Sad
[Resim: ZMXZGA.jpg]
(12-05-2013, Saat: 19:57)Han Hyo yazdı: Bir sorum daha var.Şeffaf imza diyorlar ya hani arkasında bir şey olmuyor.Onu nasıl yapabilirim?Smile
Mesela imzamı o şekilde yapacaktım ama yapamadım.Sad

New'e tıkladıktan sonra kare içine aldığım yeri '' Transparent '' yapın. ^^

a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi