yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
En sevdigim derslerden birisidir...Biggrin
Resimlerin kenarlarini süslemeye bayilirim.~ Wink
Yeni birsey daha ögrenmis oldum.Biggrin
Emegine saglik tesekkürler..^^
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
@LastExile ~Tesekkürler.. ^^
@hatice_hyun ~Rica ederim.. '',
@bidam_04 ~Ne demek.. umarim tam anlatmisimdir.. Bekliyorum çalismani.. :onay.
@_F.T. ISLAND_ Photoshop bilgisayarinda yüklü mü?
@leeseo-jin ~Yorumun için sagol kuzu'm.. ^_^ Evet ya yöntemi fontla anlatmayi unutmusum.. Biraz aceleye gelmisti derste.. ^^" En kisa zamanda anlatacagim ama..
@fry1905 ~Rica ederim kuzu'm.. ^^;
@Cassandra~ ~Azcik.. ^^" Geç oldu ama.. Umarim istedigin gibi olmustur. xD
@Reiißend_Haqel ~Hadi bakalim bekliyorum çalismani. ^^
@HyunHero ~Rica ederim.. Umarim isine yaramistir.
@rüzgars ~Ben genelde Font isinde kullaniyorum bu teknigi.. Ben de pek resimde kullanmiyorum.. (Eskiden daha çok kullaniyordum ama..) Insallah onu da gösterecegim yakinda..
@full_mo_on ~Selam kuzu.. ^_^ Evet ne zamandir ekliyemiyordum.. ^^" Tesekkür ederim. Oh ne güzel.. Eklenemene sevindim. xD
Yoo karman çorman olmamis bence..Arkadaki resmin parmak olayi sana öyle gelmistir.. PSD'si de güzel de.. Kenarina kullandigin tirtigin modelini degistirebilirsin.. Daha az birbirine geçmir birsey olabilir.. Ya da daha genis.. Yazinin yeri de güzel bence.. Ellerine saglik kuzu'm.. Opucuk
@hye-na-ya ~Tekrar tesekkür ederim.. ^_^" Basarirsin basarirsin.. Bekliyorum bak çalismani. Biggrin
@Reiißend_Haqel ~Büyük olarakta farkli bir görünüm kazanmis. xD Biraz daha yumusak olsa arkaplanin kendisine aitmis gibi durur. Ama ama.. su PSD'yi biraz daha hafifletsen..? ^^" Bilmiyorum belki bana öyle geliyordur ama fazla keskin gibi.. =/ Neysem ellerine saglik.. =D
@notizia ~Ulasim linklerine bir sorun olmus..^^" Yeniden düzelttim hepsini.. =)
Buyrun.. ~Ders20 ~PS Cs2 Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme
@blue*girl-ayumi ~Evet resimlerin kenarini süslemeler bazen benimde çok hosuma gider.. ^^ Anlatabiligime sevindim. =D Rica ederim.. Çalismani beklerim..
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Merve gerçekten çok yararli bir konuOnay
Ben de aklima takilan seyleri buradan bakiyorum...Biggrin
Tesekkürler. Smile
'
'
I want to walk in the open wind
Is it raining with you? ~

~
I don't have the passion anymore, and so remember, it's better to burn out then to fade away.

Bu konuyu çok sevdim ben. Biggrin
CS3'ü indirdim simdi derslere bakacagim. ^^
Simdi baktim da biraz karisik göründü gözüme. Undecided
Insallah kullandikça kolaylasiyordur. ^^
Link için tesekkür ederim. Rolleyes

[Resim: lgkiwcopy.jpg]
Ve sonunda ben de bir is becerebildim... Ilk olarak çok fazla basarili olmasa da sizlerle paylasmak istedim. Sizlerin yaptiklarina bakarak iç çekiyorum... Dersler için tesekkürler. Aslinda dersler kolay da birbirine uyumlu fotograf bulmak çok zor... :S

Bu da benim ilk çalismam... ^^"

[Resim: unled4a.gif]

@rüzgars ~ Senin için de yararli olmasina sevindim abla'cm.. '',
@stcertains ~Rica ederim.. ^^
@shawol. ~Sevmene çok sevindim. Hadi bakalim insallah senin için yararli olur.. En basta karisik görünebilir ama ögrendikçe kolaylasir merak etme.. Derslerde takildigin bir yer olursa sorabilirsin.. ^_^
@_F.T. ISLAND_ ~Ilk denemeler de zorlanabilirsin canim.. Elin alisik falan da olmayinca.. Ilerki zamanlarda daha çok seyler becerirsin.. Onay Sen benden istedigin zaman istedigin kisinin vs.. resmini iste ben sana uygun resimler bulmanda yardimci olayim tamam mi..? ^__^
Aslinda çalisman ilk çalismaya göre hos.. Okunakli olmasi için biraz daha koyu tonda yazabilirdin.. Ellerine saglik kuzu'm.. Diger dersleri yapmani bekliyorum.. En azindan simdilik PF dersleri.. Onay

OLICITY
Bu da benim brush kullanmis oldugum resmim. Aceleye yapiyorum. Anladigim bütün dersleri bir arada kullandim. Pek bir seye benzemedi ama neyse...Smile Tesekkürler dersler için...Smile Opucuk
Yok kar tarzi Mask/Text güzel olmus bence.. ^^
Yeni yazi tipleri indirip yazilarini daha sekillendirebilirsin.. '', Hadi bakalim devam.. Atkilic
OLICITY
PSD isine sifirdan basladim.. Umarim yeni PSD'lerimi begenirsiniz.. ^_^

PSD 01 COLORMISS My Girlfriend is a Gumiho
[Resim: psd01t.png]

PSD için TIKLA » Korea-Fans Desing TeamみMISSGUARD
OLICITY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi