@LastExile ~Tesekkürler.. ^^
@hatice_hyun ~Rica ederim.. '',
@bidam_04 ~Ne demek.. umarim tam anlatmisimdir.. Bekliyorum çalismani.. :onay.
@_F.T. ISLAND_ Photoshop bilgisayarinda yüklü mü?
@leeseo-jin ~Yorumun için sagol kuzu'm.. ^_^ Evet ya yöntemi fontla anlatmayi unutmusum.. Biraz aceleye gelmisti derste.. ^^" En kisa zamanda anlatacagim ama..
@fry1905 ~Rica ederim kuzu'm.. ^^;
@Cassandra~ ~Azcik.. ^^" Geç oldu ama.. Umarim istedigin gibi olmustur. xD
@Reiißend_Haqel ~Hadi bakalim bekliyorum çalismani. ^^
@HyunHero ~Rica ederim.. Umarim isine yaramistir.
@rüzgars ~Ben genelde Font isinde kullaniyorum bu teknigi.. Ben de pek resimde kullanmiyorum.. (Eskiden daha çok kullaniyordum ama..) Insallah onu da gösterecegim yakinda..
@full_mo_on ~Selam kuzu.. ^_^ Evet ne zamandir ekliyemiyordum.. ^^" Tesekkür ederim. Oh ne güzel.. Eklenemene sevindim. xD
Yoo karman çorman olmamis bence..Arkadaki resmin parmak olayi sana öyle gelmistir.. PSD'si de güzel de.. Kenarina kullandigin tirtigin modelini degistirebilirsin.. Daha az birbirine geçmir birsey olabilir.. Ya da daha genis.. Yazinin yeri de güzel bence.. Ellerine saglik kuzu'm..
@hye-na-ya ~Tekrar tesekkür ederim.. ^_^" Basarirsin basarirsin.. Bekliyorum bak çalismani.
@Reiißend_Haqel ~Büyük olarakta farkli bir görünüm kazanmis. xD Biraz daha yumusak olsa arkaplanin kendisine aitmis gibi durur. Ama ama.. su PSD'yi biraz daha hafifletsen..? ^^" Bilmiyorum belki bana öyle geliyordur ama fazla keskin gibi.. =/ Neysem ellerine saglik.. =D
@notizia ~Ulasim linklerine bir sorun olmus..^^" Yeniden düzelttim hepsini.. =)
Buyrun.. ~
Ders20 ~PS Cs2 Silgi Kullanimi ve Resimlerin Arkaplanini Silme
@blue*girl-ayumi ~Evet resimlerin kenarini süslemeler bazen benimde çok hosuma gider.. ^^ Anlatabiligime sevindim. =D Rica ederim.. Çalismani beklerim..