yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Merve'cim çok güzel anlatmissin canim. Opucuk Lakin kullandigin yöntem çok uzun çok ugrastirir. GomPlayer'dan resim çekmenin çok kolay yöntemi var GomPlayer'in en büyük özelliklerinden birisi Prt Sc yapmana gerek kalmadan kendisi çekebilir ben anlattim onu istersen bak senin için daha kolay olur ve gif için kullanilan resimlerin kalitesi daha iyi olur.

http://www.korea-fans.com/forum/realplay...38295.html

Bu arada ders anlatimi çok emek gerektiren bir istir emegine saglik canim harikasin. Alkis
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Evet ben de önceden Gom'un kendisi ile resim çekiyordum.. Sonradan indirdigim Gom da bulamadim çekme yerini ^^' Simdi senin anlatimindan bakayim.. Tesekkür ederim. Opucuk

+Yorumun için de tesekkür ederim. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(22-08-2010, Saat: 14:45)MisSGuaRD yazdı: Evet ben de önceden Gom'un kendisi ile resim çekiyordum.. Sonradan indirdigim Gom da bulamadim çekme yerini. ^^' Simdi senin anlatimindan bakayim.. Tesekkür ederim. Opucuk

+Yorumun için de tesekkür ederim^^

Belki sürümün'den kaynaklidir.
Derslerine bazen bakiyorum bazi yöntemlerimiz çok farkli sayende degisik yöntemleri görüyorum. Onay
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Evet sürümden olabilir. Biggrin
Sana da yararli oluyorsam ne güzel. ^^
OLICITY
Merve ben Photoshop 9.0 Cs2'yi indirmeye çalisiyorum. Umarim problem çikmaz. Bir defasinda denedigimde açilmamisti. :S
1-2 haftaya derslere tamamiyla baslicam. Umarim çok ilerlememissinizdir. Emegine saglik canim. Smile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Merve senin anlattigin gibi yaptim.. Ilk önce gifi hazirladim (ama tek tek ugrasmak çok zor o yüzden gif kismini Asli ablanin anlattigi gibi yaptim.) Sonra resmi sonra birlestirdim. Biggrin Bunlar baskalari için yaptigim denemeler. Biggrin

Bu ilk denememdi içindeki gif biraz kaydi ama..
[Resim: 83374233.gif]

[Resim: 39118693.gif]

[Resim: 61026055.gif]

[Resim: taec1.gif]

[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
Junsu'nun ki en güzeli olmus. Biggrin

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Tugçe bence çok güzel olmus hepsi.^^
Ellerine saglik.Alkis
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Arkadaslar, PhotoFiltre'de asagidaki gibi bir sey yapmanin imkani var midir acaba ?
Eger varsa anlatir misiniz ? Smile
--------
@tgc ~Ellerine saglik güzelim.. Çok hos olmuslar. Iyi yapmissin o sekilde gerçekten kolay oluyor. ^^

(29-08-2010, Saat: 11:55)prens_yisan yazdı: Arkadaslar, PhotoFiltre'de asagidaki gibi bir sey yapmanin imkani var midir acaba ?
Eger varsa anlatir misiniz ? Smile
--------

Mm.. Yapilabilir diye düsünüyorum ama zor olacagini düsünüyorum.
Daha önce hiç yapmadim ama.. PS sorununu halledemedim mi sen?

OLICITY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi