yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.57/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tasarım Dersleri / Photoshop Tutorials - PS CS5 İndirme ve Yükleme
Ben bir sey daha sormak istiyorum. Biggrin

Ya hani yazili imza yapiyorlar ya..
2ne1 + t-ara = 2ara1 falan (sahibinden özür) hareketli.. Onlarin nasil yapildigini biliyor musun? Nasil yapabiliriz?
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
(09-08-2010, Saat: 16:21)blue*girl-ayumi yazdı:
(09-08-2010, Saat: 14:12)__Hyun Joong__ yazdı: Bende senin PF'de imza yapma dersinden imza yaptim çok tesekkür ederim... Opucuk Dersler çok güzel... Smile
Imza güzel olmadi ama olsun benim yaptigim ilk imza bunlar. Aglama
-----------

Bence çok güzel olmuslar yavas yavas ögrenirsin zaten. Biggrin

Çok tesekkür ederim. Smile Aceleye gerek yok yavas yavas ögrenecegim. Smile Smile

(09-08-2010, Saat: 14:12)__Hyun Joong__ yazdı: Bende senin PF'de imza yapma dersinden imza yaptim çok tesekkür ederim... Opucuk Dersler çok güzel... Smile
Imza güzel olmadi ama olsun benim yaptigim ilk imza bunlar. Aglama
-----------

Ilk çalisman olarak olmuslar bence.. Yenilerini yaparak ortaya daha güzellerini çikarabilirsin.. Baska çalismalarini da bekliyorum. Opucuk

(09-08-2010, Saat: 20:08)chea kyeong yazdı: Tesekkürler MisS sayende. Opucuk Merve desem sorun olur mu? Ben de Asli bu arada. :icon­­_redface:
Yok hata vermiyordu da ben bir türlü beceremiyordum simdi hallettim. Biggrin Evet resmi biraz fazla parlatmisim, iste demek istedigim biraz da buydu, neyi ne kadar yapmam gerektigini kestiremiyorum. Dertli

Ugrastim bir de imza yapmaya çalistim, ayni sorun bunda da var, mavi çok siritti farkindayim. Sad Magenta Cyan falan karistirdim, olmadi mavi olarak kaldi. Dertli

[Resim: 69229665.png]

Sorun olmaz Merve diyebilirsin^^ Tanistigima memnun oldum Asli xD
Halletmene sevindim. Smile Neyi ne kadar yapacagini zamanla kestirirsin..
__Hyun Joong__'a dedigim gibi yenilerini yaparak.. Yani bir taneyle kalmayip bir kaç tane yaparak kendinizi gelistirirsiniz.

Mavi olarak kalmasi sorun gibi görünmüyor fazla bir yerine kullanmadigin için..
Ama yazin biraz bulanik olmus.. sanrim blur kullandin.. ^^ Kullanmasaydin daha iyi olabilirmis yada mavi yazilari blur yapip Love yazisini net yapmak hos olabilirdi. xD

(09-08-2010, Saat: 22:00)tgc yazdı: Ben bir sey daha sormak istiyorum. Biggrin

2ne1 + t-ara = 2ara1 falan (sahibinden özür) hareketli.. Onlarin nasil yapildigini biliyor musun? Nasil yapabiliriz?

Hazirlayabilirsem bu dersi de hazirlayayim güzelim..^^

~Aslinda ben güzelim hard diskim kaybolmasaydi verecegim derslerden öncelikli olan gif yapimiydi. (Aslinda hareketli imza.. Resmin içine gif..) Anlatimi kolay olmadigi için daha önce hazirladigimi gösterecektim ama hard diskimi bulamazsam sanirim yeniden hazirlayacagim. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(10-08-2010, Saat: 11:13)MisSGuaRD yazdı:

~Aslinda ben güzelim hard diskim kaybolmasaydi verecegim derslerden öncelikli olan gif yapimiydi. (Aslinda hareketli imza.. Resmin içine gif..) Anlatimi kolay olmadigi için daha önce hazirladigimi gösterecektim ama hard diskimi bulamazsam sanirim yeniden hazirlayacagim. ^^

Çok tesekkür ederim dersi sabirsizlikla bekliyorum. Biggrin
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
(10-08-2010, Saat: 11:32)tgc yazdı:
(10-08-2010, Saat: 11:13)MisSGuaRD yazdı:

Çok tesekkür ederim dersi sabirsizlikla bekliyorum. Biggrin

Umarim diski bulabilirsin canim. Dogrusu bende nasil yapildigini merak ediyordum. Biggrin
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]
Aslinda ikisinin de teknigi ayni.. Yani hareketli olunca ikisi de ayni sekilde yapiliyor ama daha açiklayici olsun diye ikisini de ayri ayri vermeyi düsünüyorum. ^^
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
KALDIRILDI!
KALDIRILDI!
Bu konu harika gerçekten. Smile Çok tesekkür ederim. Opucuk
[Resim: gts8cn5.gif]
KALDIRILDI!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi