11-10-2011, Saat: 21:39
Kirmizi ayakkabi olayi beni bitirdi 
Çok saçma da olsa komik
Umarim oppalarim inanmiyordur bunlara ^_^
p. için tesk

Çok saçma da olsa komik

Umarim oppalarim inanmiyordur bunlara ^_^
p. için tesk
|
Superstitions in Korea / Kore'de Batıl İnançlar
|
|
11-10-2011, Saat: 21:39
Kirmizi ayakkabi olayi beni bitirdi
![]() Çok saçma da olsa komik ![]() Umarim oppalarim inanmiyordur bunlara ^_^ p. için tesk
14-10-2011, Saat: 13:49
çooo...k ilginç buldum...dogrusu ben Kore'ye gidersem bu inançlar yüzünden beni sinir disi ederler...
14-10-2011, Saat: 14:05
Her insanin batil inanci vardir.Sagyi gösterilmelidir.Hayat farkliliklarla yasanabilinir.
ofgmey[/size][/color][/font][/b]
16-10-2011, Saat: 19:14
Gerçekten ilginç bir batil inançlari varmis. Paylasim için tesekkürler
[align=center]I am proud to be Hyohunnies
16-10-2011, Saat: 19:23
Gercekten cok ilginc ...
-Kore'de geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrayacagina inanilir. ürktüm biraz ![]() Gece tirnak kesmek bizde de iyi degildir ordan bir benzerlik var ![]() Gercekten ilginc bi konu olmus cok tesekkürler
16-10-2011, Saat: 19:27
Bi daha saçimi yikamasam bile ben hafizamdaki bilgileri unuturum bence
çok unutkanim a aa adim neydi ya benim ?? unuttum simdi heralde banyo yaptigimdan oldu...
16-10-2011, Saat: 19:28
(16-10-2011, Saat: 19:23)$eyda yazdı: Gercekten cok ilginc ...tirnak kesmek ve sarki söylemek arasinda ben pek baglanti göremedim ![]()
20-10-2011, Saat: 0:30
Geçen sene isledigimiz Ingilizce kitabinda bu bilgilerin aynilari yaziyordu ve derste hocamiz "Sinav günleri saçiniz yagli geliyor olurdunuz Kore'de olsaydik." demisti (
) ve uzun süre bu saç yikamama mevzusu üzerinde geyik yapmistik. Ha bir de kirmizi ayakkabi olayi var, aman Kore'ye gider ve sevgili bulursak kirmizi renkten uzak duralim. Yanlis anlasilmayalim sonra... "Sen benden ayrilmak istiyorsun, artik beni sevmiyorsun..." tarzinda seyler duyabiliriz.
23-01-2012, Saat: 18:48
ne kadar acayip okurken hep güldümaksam tirnak kesmek bizdede batil inaçtir ama ben inanmam.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
03-02-2012, Saat: 22:11
-Bir test sinavina gireceksen Kore'de o gün saçin yikanmamasi gerekir. Saçin yikanmasi hafizandaki bilgileri unutturur.
Komik. ![]() -Kore'de erkek veya kiz arkadasina kirmizi bir ayakkabi hediye edersen bu yakin zamanda seni birakacagini ifade eder. Bir gün Kore'ye giderse bunu yapicam ![]() -Kore'de geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrayacagina inanilir. Ben bunu kimin uydurdugunu tahmin edebiliyorum. Geceleri bagira bagira sarki söyleyen birinin kmsusu geceleri sarki söylememesi için "Geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrar." demis olabilir.![]()
ttp://img405.imageshack.us/i/imagescaanbh6l.jpg/
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|