yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Superstitions in Korea / Kore'de Batıl İnançlar
Kirmizi ayakkabi olayi beni bitirdi Biggrin
Çok saçma da olsa komik Biggrin
Umarim oppalarim inanmiyordur bunlara ^_^
p. için tesk Smile
çooo...k ilginç buldum...dogrusu ben Kore'ye gidersem bu inançlar yüzünden beni sinir disi ederler...Biggrin
Her insanin batil inanci vardir.Sagyi gösterilmelidir.Hayat farkliliklarla yasanabilinir.
ofgmey
[/size][/color][/font][/b]
Gerçekten ilginç bir batil inançlari varmis. Paylasim için tesekkürler
[align=center]I am proud to be Hyohunnies
Gercekten cok ilginc ...
-Kore'de geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrayacagina inanilir. ürktüm birazBiggrin
Gece tirnak kesmek bizde de iyi degildir ordan bir benzerlik var Angel
Gercekten ilginc bi konu olmus cok tesekkürlerShy

Bi daha saçimi yikamasam bile ben hafizamdaki bilgileri unuturum bence Biggrin çok unutkanim Blush
a aa adim neydi ya benim ?? unuttum simdi heralde banyo yaptigimdan oldu... hysterical
(16-10-2011, Saat: 19:23)$eyda yazdı: Gercekten cok ilginc ...
-Kore'de geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrayacagina inanilir. ürktüm birazBiggrin
Gece tirnak kesmek bizde de iyi degildir ordan bir benzerlik var Angel
Gercekten ilginc bi konu olmus cok tesekkürlerShy
tirnak kesmek ve sarki söylemek arasinda ben pek baglanti göremedim hysterical

Geçen sene isledigimiz Ingilizce kitabinda bu bilgilerin aynilari yaziyordu ve derste hocamiz "Sinav günleri saçiniz yagli geliyor olurdunuz Kore'de olsaydik." demisti ( hysterical ) ve uzun süre bu saç yikamama mevzusu üzerinde geyik yapmistik. Biggrin Zuhaha Ha bir de kirmizi ayakkabi olayi var, aman Kore'ye gider ve sevgili bulursak kirmizi renkten uzak duralim. Yanlis anlasilmayalim sonra... Uyari "Sen benden ayrilmak istiyorsun, artik beni sevmiyorsun..." tarzinda seyler duyabiliriz. Biggrin
ne kadar acayip okurken hep güldümaksam tirnak kesmek bizdede batil inaçtir ama ben inanmam.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
-Bir test sinavina gireceksen Kore'de o gün saçin yikanmamasi gerekir. Saçin yikanmasi hafizandaki bilgileri unutturur.

Komik.Biggrin

-Kore'de erkek veya kiz arkadasina kirmizi bir ayakkabi hediye edersen bu yakin zamanda seni birakacagini ifade eder.

Bir gün Kore'ye giderse bunu yapicamBiggrin

-Kore'de geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrayacagina inanilir.

Ben bunu kimin uydurdugunu tahmin edebiliyorum.Biggrin Geceleri bagira bagira sarki söyleyen birinin kmsusu geceleri sarki söylememesi için "Geceleyin sarki söyleyen kisinin ertesi gün bir yilanin saldirisina ugrar." demis olabilir.Biggrin

ttp://img405.imageshack.us/i/imagescaanbh6l.jpg/

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi