yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Triples Turkey 5th Anniversary Project / SS501 Triples Turkey 5. Yıl Projesi

Arkadaşlar, grubumuz 8 Haziran 2010'da 5. Yılını dolduracak. Bizde onlara hem yaptığımız videoyu kaydettiğimiz cdyi, hemde mesajlarımızdan oluşan bir kitapcık göndermeyi düşünüyoruz.

Son gönderim tarihi: 10 Mayıs

Bunun için sizden istediğimiz Türkçe ya da İngilizce mesajlarınızı yazmanız (İsimlerinizi yazarsanız iyi olur). İsteyen fotoğrafta gönderebilir. Tek şartımız mesajları fotoğraf üzerine yazmıyoruz. Ve lütfen mesajları tek bir üyeye yönelik yazmayın. Gruba yönelik olsun.

Katılan herkese şimdiden teşekkürler.

English

Girls, SS501 will celebrate its 5th anniversary on June 8,2010. We're thinking to send a cd which contains the video we'll make for them and a booklet that contains our messages for them.

So, we want you to write your messages in either Turkish or English. (If you write your names that would be better). If you want you can send photos too. But DO NOT write your messages on photos. And, DO NOT write them for only one member. Write them for the group.

Thanks in advance for the participants.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çok anlamli... En kisa zamanda SS501 ile ilgili yazilarimi yazacagim Smile Tesekkürler Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Türkçe yazarsak siz mi Ingilizceye çevirceksiniz?
Grup için fotograf shoplayip,gönderebilir miyim??
Mesajlari buraya mi yazsak yoksa ayri bir email adresine mi atalim?
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Arkadaslar mesajlari buraya yazacaksiniz. Türkçe veya Ingilizce fark etmez. Türkçe olanlari biz Ingilizce'ye çevirecegiz. Isterseniz resim de gönderebilirsiniz fakat lütfen resimlerin üzerine yazi yazmayin.

Ve lütfen OneLeN in mesajinda yazan kurallara uygun olarak yazin mesajlarinizi.
Bu çok iyi olmus ... Smile .. Ben çalismalara baslayayim o zaman .... Peki yazi yada resmi anladim ya video isi nasil olacak internete vermeden nasil ulastiricaz .. Sahsen ben bir konusma düsünüyorum da ... Biggrin
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Ben ne yazacagimi düsünüyorum hala ya. Sad Bir türlü bulamadim güzel bir sey. Umarim bu aksam ilham gelirde yazarim. Biggrin
Arkadaslar ilgi olmazsa konuyu silerim sorun degil Biggrin Biz posta ile gönderecegiz bu cd ve brosürü. Kendi aramizda yazar yollariz. Sizden destek gelmiyorsa biz kendimizde yapariz. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(05-05-2010, Saat: 13:39)OneLeN yazdı: Arkadaslar ilgi olmazsa konuyu silerim sorun degil Biggrin Biz posta ile gönderecegiz bu cd ve brosürü. Kendi aramizda yazar yollariz. Sizden destek gelmiyorsa biz kendimizde yapariz. Onay

Arkadaslar seviyoruz diyorsunuz hadi bakalim görelim sevginiziSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(05-05-2010, Saat: 13:39)OneLeN yazdı: Arkadaslar ilgi olmazsa konuyu silerim sorun degil Biggrin Biz posta ile gönderecegiz bu cd ve brosürü. Kendi aramizda yazar yollariz. Sizden destek gelmiyorsa biz kendimizde yapariz. Onay

Aynen katiliyorum.Onay Sizler, birseyler paylasmasanizda, bizler aramizda bir seyler hazirlayacagiz! Burda önemli olan sizlerinde düsüncelerine verdigimiz önem + yazdiklarinizin çok ahim sahim sözler olmasina gerek yok...

Örnegin; Bu videoyu Kore'deki SS501 hayranlari hazirlamislardi.Videonun sonunada kendi mesajlarini koymuslardi.Çeviren arkadaslarim sagolsun, bende altyazi yapmistim.Bunun gibi kisa ama öz mesajlar yazabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=kPH3l0SErt8

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi