yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Triples Turkey 5th Anniversary Project / SS501 Triples Turkey 5. Yıl Projesi
[Resim: 201002121265975107.jpg]

S5501 grup adiniz bile bir anlam bir deger bizim için sizi inaninki çok seviyoruz. Ve sizleri burada Türkiye'de görmeyi çok çok istiyoruz. Biliyoruz ki siz hayranlarinizi kirmazsiniz bizide sevindirmek istiyorsaniz sizi burada bekliyoruz. Bilin ki Türkiye'de gerçekten çok seviliyorsunuz sizinle ilgili tüm gelismeleri röportajlari takip ediyoruz bizi kirmayin .. Sizi çok çok seviyoruz ama ben en çok içiniz de Park Jung Min'i seviyorum. Biggrin

Even your group name SS501 is a value for us. Believe us, we really love you. And we really want to see you here in Turkey. We know you don’t want to disappoint your fans. So if you want us to be happy too we’re waiting for you here. You should know that you’re very loved here in Turkey. We follow every news of you. Please don’t hurt us. We love you so much but I love Park Jung Min the most.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Kalbimin bu kadar temiz olacagi aklima gelmezdi. Biggrin
Daha dün aksam SS501'e ulasabilsem neler söylerdim diye hayal kuruyordum. Geçen hafta izlemeye basladigim Boys Over Flowers'da kesfettim grubunuzu. Grup lideri Kim Hyun Joong'a milyon kez tesekkür ederim böyle harika bir grup kurdugu için. Smile
Boys Over Flowers'da favori karakterimi, Ji Hoo'yu, Hyun Joong oynamisti. Grubunuzdaki favori adamim o. Smile
Adim Nese Kavak. Korece Kan Neul Yeon oldugunu ögrendim. Smile
Yakin bir gelecekte grubunuzla tanismayi çok isterim.
Türkiye'ye gelmenizi hatta mümkünse bu sansli ilin Ankara olmasini çok isterim. Bu süreç içinde sizin için Ingilizce'yi bile ögrenmeyi planliyorum. Sizi görmek için Kore'ye gitme gibi bir ihtimalim olmadigina göre tek umudum sizi Türkiye'de görebilmek. Smile
Size ulasacagindan emin oldugum bir mesaj göndermek çok heyecan verici.
Görüsebilmek dilegiyle hosçakalin ..

I became to know your group through Boys Over Flowers. I thank your group leader Kim Hyun Joong million times. He played my favorite character in Boys Over Flowers, Ji Hoo. He’s my favorite in your group. My name is Nese Kavak. I learned it’s Kan Neul Yeon in Korean. I want to meet you in near future. I really want you to come to Turkey especially to Ankara. I even plan to learn English in this period for you. Because I can’t go to Korea to see you, my only hope is to be able to see you in Turkey. It’s very exciting to send you a message that I’m sure it will reach. Hope to see you. Bye.

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
Bende elimden geldigince birseyler hazrilamaya çalisacagim.Çok iyi bir haber..Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Mesajlar gelmeye baslamis bile, ne yazsam acaba?

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Ay heyecanlandim Smile Ne yazsam hemen çalismalara basliyayim :atkilinc:
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
SS501 hepinizi çok seviyorum sarkilariniz çok güzel dinlerken mutlu oluyorum.
Sizinde Türkiye'ye gelmenizi ve Türk hayranlarinizi mutlu etmenizi istiyorum lütfen. Sizi seviyorum DoubleS501
------------------
SS501 I love you all. Your songs are so nice. I become happy while listening them. I want you to come to Turkey and make your Turkish fans happy. I love you DoubleS501.

Hülya
Ben sizin için gülmüyorum; gülüslerim sizsiniz
Sizin için nefes almiyorum; aldigim nefes sizsiniz
Sizi hayatimin merkezine koymadim; hayatim sizsiniz
Siz kalbimde degilsiniz çünkü kalbim sizsiniz...

Size gelecegim gün dünyanin son günü de olsa en azindan size gelirken ölürüm...
Prenslerim sizi çok ama çok seviyorum...
Emine

Konu için tesekkürler. Çok heycanlandim duyunca. Ama ingilizcem iyi olmadigi için çeviremedim. Çevirisini de yapip koyacagim.Konu için gerçekten çok tesekkürler. Opucuk

I’m not smiling for you; my smiles are you.
I’m not breathing for you; my breathes are you.
I didn’t put you in the center of my life; my life is you.
You’re not in my heart because you’re my heart.
Even if the day that I come to you will be the last day of my life at least I’ll die coming you.
My princes I love you so much.
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

(05-05-2010, Saat: 17:04)türkiye_kore yazdı: Ben sizin için gülmüyorum; gülüslerim sizsiniz
Sizin için nefes almiyorum; aldigim nefes sizsiniz
Sizi hayatimin merkezine koymadim; hayatim sizsiniz
Siz kalbimde degilsiniz çünkü kalbim sizsiniz...

Size gelecegim gün dünyanin son günü de olsa en azindan size gelirken ölürüm...
Prenslerim sizi çok ama çok seviyorum... Emine

Konu için tesekkürler.Çok heycanlandim duyunca.Ama ingilizcem iyi olmadigi için çeviremedim. Çevirisini de yapip koyacagim.Konu için gerçekten çok tesekkürlerOpucuk

Biz ingilizceye çevirtecegiz, siz Türkçe olarak yazsaniz olur mesajlari..Onay
(05-05-2010, Saat: 13:39)OneLeN yazdı: Arkadaslar ilgi olmazsa konuyu silerim sorun degil Biggrin Biz posta ile gönderecegiz bu cd ve brosürü. Kendi aramizda yazar yollariz. Sizden destek gelmiyorsa biz kendimizde yapariz. Onay

Olur mu hiç Yasemin abla eminim green peaslar sevgilerini gösterecekler ... Smile Hadi gösterelim Türk green peasler olarak sevgimizi. Onay Ben çalismalara basladim bile. Biggrin
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Mesafeler uzak olsa bile sizler bizlerin kalbimizdesiniz.Green peas Türkiye ailesi olarak bizler sizleri görmek isteriz.Bizleri fazla bekletmeyin.Green peas Türkiye ailesi olarak sizleri çok seviyoruz.
----
(Kusura bakmayan becermedim. Aglama Yine de yapmak istedim)

Even if the distances are far away you’re in our hearts. As Green Peas Turkey we want to see you. Don’t keep us waiting long. We, Green Peas Turkey, love you so much.

♡ Miss You ... ♡

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi