yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 - Thank You For Waking Me Up (Turkish Subtitle)
Harikasiniz bayanlar. Happy0064 Ingilizce altyazili olarak izlerken gülmekten bir hal olmustum. Biggrin Eminim Türkçe izlemek daha keyifli olcak. Onay Elleriniz dert görmesin...Opucuk
Bu videolari türkçe alt yazili indiremez miyiz?Saskin
(04-12-2010, Saat: 0:19)GamzeninAski yazdı: Bu videolari türkçe alt yazili indiremez miyiz?Saskin

Malesef canim. Sad Neden açamiyorsun sen acaba. :/ Format at bilgisayarina birde öyle dene. BiggrinBiggrin
Bir formati daha kaldiramam, bilgisayar alindigindan beri o kadar çok format atildi ki.Biggrin Biktim artik.Biggrin Ayrica bir daha o kadar resmi, gifi, sarkiyi nerden bulacagim.Biggrin Programi indirdim. Bilgisayar bozulmadan önce izleyebiliyordum. Bilgisayari yaptirdiktan sonra izleyemez oldum. Ben de sasirdim.Saskin
Insanlar Youtube dan izleyemiyorum diye dert yanarken ben viikii den izleyemiyorum diye dert yaniyorum.Biggrin
(04-12-2010, Saat: 0:23)GamzeninAski yazdı: Bir formati daha kaldiramam, bilgisayar alindigindan beri o kadar çok format atildi ki.Biggrin Biktim artik.Biggrin Ayrica bir daha o kadar resmi, gifi, sarkiyi nerden bulacagim.Biggrin Programi indirdim. Bilgisayar bozulmadan önce izleyebiliyordum. Bilgisayari yaptirdiktan sonra izleyemez oldum. Ben de sasirdim.Saskin
Insanlar Youtube dan izleyemiyorum diye dert yanarken, ben viikii den izleyemiyorum diye dert yaniyorum.Biggrin

Çok üzgünüm canim, yardimcida olamiyorum sana. :/ Bir arastir nette istersen, viikii açmak için neler yapabilirsin. YouTube için hazir çevirileri altyazi yapmayi kabul edersen sana yardimci olabilirim. BiggrinBiggrin

--

Özel mesaj ile devam edelim canim. Onay
Süpersiniz. Opucuk

Rubies
Çok güzel ellerinize saglik, acaba bunun devami olan bir iki bölümlük birsey daha vardi onuda yapmaniz mümkün mü?
Harika olmus ellerinize saglik. Süper ço...oook hosuma gitti. BiggrinOnay
[Resim: bild216.jpg]
SMILE :D
(02-12-2010, Saat: 22:44)PeRipELLa yazdı: Canim site degistigi için senin nikinde bulunan üyeleri siniflandirdilar sanirim. Bu yüzden snow_flower11 olmus olabilirsin. Saskin Gerçi saçma, çünkü ayni nik ile üye olmayi kabul etmiyor site. Saskin Sana vurdu viki'nin piyangosu Ayse. Biggrin Takma canim, yeni halini bende hiç sevmedim ama alisacagiz artik. Sad

Neyse alisiriz artik. Ama nick aslinda fena olmadi. Biggrin Düz çizgiyleydi benim ki simdi forumda ki gibi alt çizgi olmus. Güzel tutturmuslar. Smile

Ha bir de ellerimize saglik. Ekipçe bitirdik bu programi. Smile

(04-12-2010, Saat: 15:57)csish yazdı: Çok güzel ellerinize saglik, acaba bunun devami olan bir iki bölümlük birsey daha vardi onuda yapmaniz mümkün mü?

Tank You for Raising Me Up tan bahsediyorsun sanirim. Simdi ona baslayacagiz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi