Harikasiniz bayanlar.
Ingilizce altyazili olarak izlerken gülmekten bir hal olmustum.
Eminim Türkçe izlemek daha keyifli olcak.
Elleriniz dert görmesin...

SS501 - Thank You For Waking Me Up (Turkish Subtitle)
|
Harikasiniz bayanlar.
![]() ![]() ![]() ![]() - Thank You For Waking Me Up [5/3] - Izlemek Için Tiklayiniz! - ----- - Thank You For Waking Me Up [6/1] - Izlemek Için Tiklayiniz! - ----- - Thank You For Waking Me Up [6/2] - Izlemek Için Tiklayiniz! - ----- - Thank You For Waking Me Up [6/3] - Izlemek Için Tiklayiniz! - ----- - Thank You For Waking Me Up [7/1] - Izlemek Için Tiklayiniz! - ----- - Thank You For Waking Me Up [7/2] - Izlemek Için Tiklayiniz! - Türkçe Altyazisi Bitmistir. Iyi Seyirler. ~~
Bu videolari türkçe alt yazili indiremez miyiz?
![]()
Bir formati daha kaldiramam, bilgisayar alindigindan beri o kadar çok format atildi ki.
![]() ![]() ![]() ![]() Insanlar Youtube dan izleyemiyorum diye dert yanarken ben viikii den izleyemiyorum diye dert yaniyorum. ![]() (04-12-2010, Saat: 0:23)GamzeninAski yazdı: Bir formati daha kaldiramam, bilgisayar alindigindan beri o kadar çok format atildi ki. Çok üzgünüm canim, yardimcida olamiyorum sana. :/ Bir arastir nette istersen, viikii açmak için neler yapabilirsin. YouTube için hazir çevirileri altyazi yapmayi kabul edersen sana yardimci olabilirim. ![]() ![]() -- Özel mesaj ile devam edelim canim. ![]()
Süpersiniz.
![]() Rubies
Çok güzel ellerinize saglik, acaba bunun devami olan bir iki bölümlük birsey daha vardi onuda yapmaniz mümkün mü?
Harika olmus ellerinize saglik. Süper ço...oook hosuma gitti.
![]() ![]() ![]() SMILE :D (02-12-2010, Saat: 22:44)PeRipELLa yazdı: Canim site degistigi için senin nikinde bulunan üyeleri siniflandirdilar sanirim. Bu yüzden snow_flower11 olmus olabilirsin. Neyse alisiriz artik. Ama nick aslinda fena olmadi. ![]() ![]() Ha bir de ellerimize saglik. Ekipçe bitirdik bu programi. ![]() (04-12-2010, Saat: 15:57)csish yazdı: Çok güzel ellerinize saglik, acaba bunun devami olan bir iki bölümlük birsey daha vardi onuda yapmaniz mümkün mü? Tank You for Raising Me Up tan bahsediyorsun sanirim. Simdi ona baslayacagiz. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|