Haha çok eğlenceliydi... Kelime kelime çevirdim resmen. Pek doğru çıkmasa da ana düşünceleri anladığımı sanıyorum. Son 2 partı pek çeviremedim ama...

ARA'yı pek dinlemem ama Gyuri hep hoşuma gitmiştir. Jung Min ona Japonca öğretiyormuş. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Young Saeng üstatla Hyung Jun'da mesaj bırakmışlar oradan bir üyeye bir program sonrası. Hepsi birbirini gayet iyi tanıyor... Jung Min-Gyuri muhabbetleri süperdi. Jung Min gerçekten seviliyor gibi görünüyor. Bazı insanların ona antipatisi vardır tanışınca seviyorlar demek ki buradan bunu anladım. Jun abinin ne talihsiz başı varmış. Jung Min'in başlattığı açık sahne izleme mevzusu onun başında patladı.

Dikkat ettim Young Saeng üstatla Hyun Joong'un bütün anıları hemen hemen kafaları iyiyken. Hiçte sevmem içici tipleri...

Jun abi sapık muamelesi gördü ama o alkol ve sigara içmediğini söyledi çok hoştu. Kyu'nun iki arada kalması çok yazık ve bir kez daha burada hissediyoruz. Ne küçüklerle ne de büyüklerle... tam ortada kalmış. Young Saeng üstat bir kez daha söyledi bunu. Sanırım bunlar bir gün içmişler içmişler. Jung Min aksam hastalanmış. Doktora gidicekmiş Japonya'da birini bile uyandıramamış. Tek başına elektronik sözlükle hastanelere gitmiş.

Başka... Bunlar oyun oynamayı çok severlermiş. Jung Min'de sese falan çok hassasmış. Onlarda sessizce oynamaya çalışıyormuş. Birde bakmışlar Jung Min odada şarkı söylüyor. Jung Min'de diyor ki ben Japonca çalışıyordum.

Kyu'nun Young Saeng üstada karşı özür dilemesi bir an yenilgiyi kabul edeceğini düşündürdü ama o en büyük kazığı Young Saeng üstada attı. Hyun'la nasıl bir oyun oynadılarsa artık iş öpmeye kadar gitmiş. Ayrıca Jun abi Hyun'un içtikten sonraki tavrından şikayetçi sanırım.

Laubali oluyormuş galiba.

Hyun da diyor ki o gelmez ki bizimle içmeye hep başkalarıyladır.

Sonra Hyun'un herkesten önde yürümesinden şikayetçiler yolda. Hatta Jun abinin kritik bir cümlesi var ki oda, "Diziden sonra değiştin." demesidir. Doğruluğu tartışmaya açık. Jun abi Jung Min'i hassas yerinden vurdu ve onun yaşlı göründüğünü söyledi.

Ama kuskusuz en çok güldüğüm yer Jun abinin 10 dk geç kalması sonucu Jung Min'in ona dik dik bakması taklidiydi. Ama oda açıklıyor. Normalde geç kalırsan özür diler ve acele edip binersin. Ama Jun abi elinde telefon artist artist geliyormuş sanırım.(Orası çok komikti.) İşte tartışmışlar falan. Young Saeng üstat diyor ki Jun ilkokul çocukları gibi kavga ediyor. Taklitler şahaneydi. Hyun'da küfür etmesinden bahsetti ama pek anlamadım. Onuda çocukça söylüyormus sanırım. Hyun, Kyu'nun yalnız uyuyamayışından bahsetmiş. Menajerle yatıyormuş sanırım. Korkuyor falan dedi ama... O daha farklı bir açıklama getirdi. Hyun'un Young Saeng üstadı diğerlerinden ayırması ilginç. Diğer üyeler geç kalsa hemen kızarmış neredesin diye Young Saeng üstat olunca o kişi sorun değil dermiş.

Abi dayanışması işte... İkinci kısımda Jung Min, Gyuri'ye mesaj atmış gayet sıcak... Ama 1 saat sonra attığı mesaj daha soğukmuş. Jung Min'de diyor ki o zaman yanımda Young Saeng hyung vardı ve Gyuri'den mesaj geldi demiş. Mesajın içeriği aynıymış. Oda toplu mesaj olduğunu düşünmüşte öyle yazmış. Evlilik herhalde en uzak Young Saeng üstada. Tam kariyer planı var. Hyun 2 kız 2 erkek istiyor 30'una kadar olacak mı bakalım...
Hatam yoktur umarım...