'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
SS501 & Kara on Intimate Note 2
|
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
17-12-2009, Saat: 18:05
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
Fotoğraflar ve gifler için teşekkürler. Videoyu izlemiştim, çok komikler, taklitler falan.
![]() ![]() So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1 SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Gifler güzel ablacığım, konu için teşekkürler.
![]() ![]() ![]()
Heo'nun beğendiği birçok kız grubu var demek.
![]() soruyu cevaplarken bile ifadesi değişiyor ve yüzüne aydınlık mı geliyor? ![]() ![]() So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1 SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu (17-12-2009, Saat: 18:58)desertrose yazdı: Heo' nun begendigi birçok kiz grubu var demek Amanın eğer öyle daha söylerken böyle ifadeler değişiyorsa Emine'm hiç duymasın. ![]()
Sevdan beni terketmedi~
18-12-2009, Saat: 14:49
(18-12-2009, Saat: 10:49)ben-goz yazdı:(17-12-2009, Saat: 18:58)desertrose yazdı: Heo' nun begendigi birçok kiz grubu var demek Ama bence o kadar da endiselenecek bir sey degil ![]() ![]() ![]() 1.videodan bazi diyaloglar Soru: SS501 hangi kiz gruplarini begenir? GR (sunucu): "siz varmadan önce kiz gruplari hakkinda konusuyorduk" GR (sunucu): "hangi takimlari begenirsiniz?" (kiz gruplarindan bahsediyor) GR (sunucu): "Heo Young Saeng ssi" (ona soruyor) ve YS biraz sasiriyor ve cevaplayacakken Jung Min sanirim, atiliyor hemen ve Park JM: "o kiz gruplarini çok begenir" gibi bir yorum getiriyor ve basiyor kahkahayi, YS zavallicigim ![]() GR (sunucu): "gerçekten mi?" Park JM: "evet, onlari çok begenir. Begenmiyormus gibi rol yapacakti ama gerçekten begenir" Heo YS:" 2NE1 ve SNSD yi begeniyorum" der. ve gülümser GR (sunucu): “oh, sen gerçekten onlari begeniyorsun, degil mi?” ve bu sorudan sonra ve digerleri de gülüp dururken YS daha da gülümsüyor (neredeyse gözleri kapaniyor gülmekten ve 32 disi görünüyor) ve ekranda "kiz gruplarindan konusmak aniden neselendirir mi?" gibi bir açiklama yaziyor, sunucunun biri de MHJ (sunucu): "onun ifadesi neseli oldu (hangi kiz gruplarini begendigini söylerken). Ifadesi mutluluktu, onu gördüm." bu sekilde bir yorum getiriyor. MHJ (sunucu): “SNSD de kimden hoslanirsin?” Heo YS: “Tae Yun ssi” GR (sunucu): “Hyun Joong ssi sen ne diyorsun?” KH Joong: “ ben f(x) gibi gruplara yönelirim veya Kara ve CL ssi (2NE1 den) de var” Böyle konusurlarken Kara grubunun arabasi geliyor. So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1 SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Bütün partlar İngilizce olmuştur, iyi seyirler.
![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|