yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Interviews / SS501 Röportajları
Yasemin ve Filizcim siz neler yaptiniz böyle. Röportaj mükemmeldi. Ellerinize saglik. Alkis Biggrin
Bu arada Yasemin ben sana dedim askim H1N1 oldugunda yanina gideyim cani sikilir ben yokken kimse yaninda degildir dedim hasta o setenay diye yollamadin bak ne kadar sikilmis askim benim. Bir daha hasta olunca seni dinlemeyecegim görürsün gidecegim askitomun yanina yamacina Biggrin
Kim Hyun Joong

Tesekkürler.
SS501
F.T.ISLAND
BİGBANG
JYJ
Filiz ve Yasemin çok tesekkürler... Sevdikleri sarkilari dinlemek istiyorum Biggrin
Hyun Jung hastaligi döneminde çok yalnizlik çekmis olmali ki hasta arkadaslariniza yaklasmaktan korkmayin diyor. Canim ya acidim ona Opucuk
Çok güzel bir röportaj olmus. Onay Çeviri için tesekkürler Onay
İmzanızın boyutu bir sayfa kadar olmasın!
Çok tesekkürler.

Röportajda yazan Hyung Joon'un yapamadigi isaretin videosunu izledim. Koptum gülmekten süper ya. BiggrinBiggrin
Yasemin abla ve Filiz çok çok tesekkürler.Alkis Harika bir roportaj olmus gerçekten, bende hemen sevdikleri sarkilari dinlemeye koyulacagimBiggrin.....Çok dogal bir sekilde cevaplamislar sorulari, bazilarini bayagi dogal cevaplamislar zevkle okudum, canlarim benim. Opucuk Smile
Ellerinize saglikSmile Hariklar yine ahh bir de buraya gelselerde bizimle de röportaj yapsalarSarhos
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
내 아주 특별한 SS501 그리고 그들에 대한 가장 성공적인 진짜 게임
당신을 사랑합니다
Röportajlar gerçekten çok süper ben hiç tanimiyordum hiç böyle olduklarini sanmiyordum çok sekerlermis ayrica çevirler fevkaladenin fevkinde olmus.Alkis (Ne dedim ben öyle ya sürekli kullanirim yazinca tuhaf oldu.) Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Aglaelsalla
SS501
Bu şafak saya saya biter mi ?
Mükemmel ötesi diyorum baska da birsey demiyorumAlkis
^^^love like this^^^
hilalimm>bi rain< teşekkürler tatlımm <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi