yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.25/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Interviews / SS501 Röportajları
SS501'in tüm röportajlari bu baslik altindan paylasabilirsiniz.
Her röportaj için ayrica konu açmayiniz.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(21-07-2009, Saat: 21:10)chibbi yazdı: SS501 Tayvan FANS Dergisi Röportaji Part 1

[Resim: n65h5g.jpg]
[Resim: 2uzq8fp.jpg]

SS501 Hayranlarini Seviyor, HyunJoong Samimiyetini Gösteriyor

Ilk sahneye çikisini 4 sene önce yapan SS501, bu sene içinde de Tayvanda oldukça dikkat çekti. Hayranlari hali hazirda daha iyi bilirler, SS501 Tayvana özellikle promosyon etkinlikleri için geldiler. Tüm bu yogunluklari esnasinda dergimizle röportaj yaptilar, bizimle en dogal, samimi, rahat ve komik taraflarini paylastilar, Kore idollerinin olaganüstü çekiciligini çokça hissettirdiler! Ve iste! Sana o heyecan verici fotograflari, hayran bulusmasini ve basin toplantisini sunuyorum...

[Resim: m8n39l.jpg]

HyunJoong

Isim: KIM HYUN JOONG
Takma adi : Inek, köpek
Dogum Tarihi :06. 06.1986
Kan Grubu : B
Boy : 1.80 cm
Kilo : 68 kg
Hobi : Yüzmek, Futbol, Egzersiz yapmak, Basketbol
Yetenek: Piyano, Dans, Gitar
Nefret ettigi seyler: Böcekler, Kuslar
Parola: Sadece bir kez yasiyorsun
Seni tanimlayan hayvan : Aslan
Aile üyeleri : Büyükanne, Baba, Anne, Büyük Abi, Kendi
Idol : Seo Tai Ji ( Meshur Kore Rock stari)
Vücudunun en begendigin kismi : Gözler
Yatmadan önce yaptigin bir sey : Banyo
Stresten kurtulma methodun : Seyahat
Çantanda mutlaka bulundurdugun sey: iPod, Kontakt Lensler, Cüzden, Cep Telefonu
En ciddi yaptigin sey: Is
Favori rengin : Siyah
3 Dilegin :
1. Dünya sinifi, uluslararasi star olmak.
2. Dünyadaki tüm hayranlarini toplayip ücretsiz konser vermek.
3. Hepsinden önce, baris dolu ve mutlu bir hayat.

Seninle ve "Boys Over Flowers" dizisindeki rolün Yoon JiHoo arasinda hiç benzerlik varmi?
HyunJoong: Kim HyunJoong ve Yoon JiHoo tamamen farklilar. O sadece dizideki bir ideal prens rolü! (Diger grup üyeleri karistilar: HyunJoong bir 4.boyut sahsi.)

[Resim: 3142vk5.jpg]

Yeni kayit : Tüm etkinliklerin listesi

27 haziranda, uçaktan ineli çok olmamasina ragmen SS501 yogun programlarina hemen basladi.Bu tarihte, Kore'li sanatçilarin Tayvan'a bu kadar yogun bir etkinlik için gelmesi ve onlarin ne kadar samimi oldugunu, Tayvan'li hayranlarinin onlara nekadar deger biçtigini görebilmemiz açisinda bir ilk.Sadece Tayvan'li hayranlari etkilenmedi bu durumdan ben bile biraz etkilendim.Medya SS501 ile röportaj kapabilmek için Warner Music konferans salonundaydi.FANS dergisi röportaj programi aslinda 16:30da baslayacakti fakat çocuklar gayet arkadasça Tayvan medyasinin tüm sorularini cevapladiklari için biraz sarkti. Dergimizin röportaji sonunda 17:30 da basladi. Ama tüm beklememe degdi. Nedenmi? Haha! oku ve sen bul!

Ilk Izlenim Arkadasça ve Kibar

O gün sari bir tunik giyiyordum. Konferans salonuna girdigim zaman 5 büyük çocuk bana çince "Hos geldin!" dediler ve alkisladilar (not olarak fazladan bir 5 verdim, sicakkanlilik %100) sonuçta FANS dergisi okuyucularina yardim için SS501 in kalbini kazanmaliydim. Hemen çok yakisikli olduklarini söyledim.Hatta kendimi "Miss Banana"(bayan muz) olarak tanittim .Baslangiç için biraz asiri oldu sanirim, daha bu 30 dakikalik "sapkin ve komik" röportajin baslangici.

Tayvan'li Bir Es Ile Evlenmek Istiyorlar!

Öncelikle ilk sorum "hangi kiz tipi SS501'in evlenecegi kiza uyuyor?" oldu.Ilk olarak HyungJoon cevap verdi "Tayvan kizlari!" JungMin onu alaya aldi ve " bu bir yalan!" dedi. Ama HyunJoong KyuJong ve YoungSaeng, HyungJoon'a katildilar "Evet. Hava alaninda gördügümüz kadariyla Tayvan kizlari oldukça coskulular". JungMin yenilgiyi kabul etmeyip "Tayvan kizlarini en çok seven benim" dedi ve kusursuz bir ingilizceyle ekledi "I Love Taiwan!"(Smile

Ilk Sahneden Bu Zamana Kadar, En Akilda Kalan, En Unutulmaz Olan Sey?

HyunJoong:Bir kaç sene önce Kore'de en iyi yeni çikis ödülünü kazandik. Çok mutlu olmus ve herkesin artik bizi tanidigini hissetmistim.Umarim gelecekte de Tayvan'li hayranlarimizla böyle bir ödül sevincini paylasiriz.

KyuJong:SS501 ilk çikis sahnemiz ve ilk kez grubumuzun ismini heryerde görüsüm unutulmazdi. Ayrica bu benim Tayvana ilk gelisim oldugu için oldukça heyecanliyim Dolayisiyla buda benim için unutulmaz bir olay.

HyungJoon: Ilk Albüm için geçen 100 gün unutulmazdi benim için

[Resim: 2qv81o5.jpg]

Young Saeng

Isim : HEO YOUNG SAENG
Takma adi: Su Samuru
Dogum Tarihi : 03.11.1986
Kan Grubu: O
Boy : 1.78 cm
Kilo: 63 kg
Hobi : Bilgisayar oyunlari, Basketbol, Müzik dinlemek
Yetenek: Piyano
Seni tanimlayan hayvan: Ayi
Parola : Hayata daima gülümse
Aile Üyeleri: Baba, Anne, kendisi
Idol : Seo Tai Ji
Vücudunun en begendigin kismi : Omuzlar
Degistirmek istedigin huyun : Konusmada iyi olmamak
Çantanda mutlaka bulundurdugun sey : Cüzdan, iPod
En ciddi yaptigin sey: Sarki söylemek
3 Dilegin :
1. Daha çok para kazanmak.
2. SS501 ve adimin bütün dünyaca bilinmesi.
3. Daha dikkatli olabilmek.

[Resim: 2n64rjc.jpg]

YoungSaeng ve KyuJong Hanim Hanimcik Kizlardan Hoslaniyor!

Grup üyeleri arasindaki atismanin ardindan akilli lider HyunJoong beni kurtardi (kendisine gerçekten tesekkür borçluyum) ve çabucak konuya döndürdü. ciddi olarak cevapladi "Bana arkadas gibi davranan kizlardan hoslanirim" YoungSaeng katildi "hoslandigim kiz iyi yemek pisirebilmeli ve nasil temizlik yapilir bilmeli, etrafini düzenlemeli" KyuJong da " Yemek pisirebilen kizlardan hoslaniyorum ve gelecekteki esim umarim bana ve aileme karsi kibar olur"dedi

Küstah JungMin Muhabirle alay ediyor! [çeviren notu :hahaa !!burda koptum XDXD]

Diger soruya geçmeyi düsünüyordum. Ama birden JungMin esinde olmasi gereken kriterler hakkinda "ciddiyetle" konusmaya basladi. onun arafindan alay konusu olacagimi asla beklemiyordum.JungMin özellikle ciddi bir sekilde konustu " ben koyu ten rengine sahip, kendine güvenen ve saçlari toplu kizlardan hoslaniyorum. Altin korede biraz modasi geçmis bir renk buyüzden bir kiz altin rengini seçiyorsa cesur demektir.Bende cesur kizlari severim.Ayrica jean giyen kizlar, çünkü hatlarini en iyi o gösterir.Son olarakta sari kiyafetler giyen kizlardan hoslanirim haha"

Gülünç Ve Komik Herkes Gülmeye Basladi

JungMinin "Es seçimi"ni bitirmesinin ardindan SS501 ve ekip etrafta yuvarlanarak gülmeye basladilar.Hatta kahkaha sesleri konferans salonundan tasti.O esnada herkesin gözü benim üzerimdeydi ve çok utanç vericiydi.Itiraf edeyim jungmin o gün üzerimde ne varsa listesini yapti dogal cild tonumda dahil. Benimle bu sekilde dalga geçmesi gerçekten saygisizlik. Her neyse bu SS501in komik yanini kesfetmemize neden oldu ve ekip ile bütünlesmelerine

Diger Grup Üyelerinin Sirlarini Açikla?

HyunJoong: Bence YoungSaeng bizden daha fazla 4.boyut sahsi. Bi süre önce onun evindeydim ne zaman duygusal konulardan konusmaya basladik, birden odadan çikti ve bir kaç mum getirdi. Bir keresinde mumu yanik unuttu nerdeyse evi yakiyordu. Haha.

YoungSaeng: Herzaman yola sirket arabasiyla çikiyoruz . JungMin ön yolcu koltugunda oturmaktan hoslaniyor ve ne zaman sirket arabasini görse hemen arabayla yarisircasina öne dogru kosmaya basliyor.Bilmiyorum ne yapmaya çalisiyor~ (JungMin açikliyor: Yarisiyorum çünkü ön taraftayken arabayla ayni hizda oldugumu hissediyorum!)

JungMin: HyungJoon banyo yaparken daima iç çamasiri giyiyor, bilmiyorum bunun neresi gizemli. KyuJong’un omuzlari oldukça genis çünkü kendisi sikça bunun için egzersiz yapiyor. ( Bu esnada KyuJong omuzlarini genisletmek için yaptigi egzersizleri göstermeye basladi~)

HyungJoon: Bir keresinde JungMini uyandirmak için odasina gittim ama ortada yoktu. Çünkü örtünün altina girmis yemek yiyordu! (JungMin açikliyor:"Çünkü örtünün altinda yemek yemek çok rahat". Sonrasinda herkese bunu denemeleri için söz verdirdi.)

[Resim: 2ypdtkw.jpg]

KyuJong

Isim : KIM KYU JONG
Takma Ad:Peygamber Devesi, Gorilla, Prens
Dogum Tarihi : 24.02.1987
Kan Grubu : A
Boy : 1.81 cm
Kilo : 65 kg
Hobi : Müzik dinlemek, Okumak, Basketbol
Yetenek : Sihirbazlik
En çok korktugu sey :Yüksekten ve uçaga binmekten korkuyor
Parola : pisman olmadan meydan oku!
Aile Üyeleri : Baba, Anne, Kiz kardes, Kendisi
Idol : (bi)Rain
Vücudunun en begendigin kismi : Sol El
Yatmadan önce yaptigin bir sey : Dislerini Firçalamak
Stresten kurtulma methodun : Yalniz seyahate çikmak
Çantanda mutlaka bulundurdugun sey: Kullanima hazir kontakt lensler
En ciddi yaptigin sey: Albüm kaydi, Dans ögrenmek
Favori rengi : Genelde sari olurdu, bu günlerde mavi gibi
3 Dilegin :
1. SS501'in tüm Asyada taninmasi.
2. Kore Müzik Endüstrisinin eski günlerini restore etmesi.
3. Filim çekmek.

[Resim: 13z5t2a.jpg]

Çeviriler tamamen bana aittir hatalarim için simdiden özür dilerim^^
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(21-07-2009, Saat: 21:22)chibbi yazdı: SS501 Tayvan FANS Dergisi Röportaji Part 2

[Resim: t9vdcm.jpg]

HyunJoong iç çekiyor "Lider için tatil günü yok!"

Benim ikinci röportaj sorum:"SS501 tatilde ne yapmak istiyor?" oldu.Lider HyunJoong iç çekerek “Tatil…eh…lider için tatil günü yok.” Küstah JungMin cevapladi “Nezaman tatilse gidip evlenmeli!” Ahh~ Neden yeniden eski konu açiliyor? Ama ben bu röportajin tek komedyeni olmakta kararliyim , JungMin'e kaybedemem. aninda diger grup üyelerine hitaben "tabii eger onlar tatil günü yapilan Jungm'inin dügün törenine gitmek isteselerdi" dedim. Sözlerimi onaylayan SS501 gülmekten kirilarak, acaba tatilde yapilan jungm'inin dügününe mutlaka katilirlarmi merak ettiklerini söylediler.

"Umarim Birlikte Deniz Asiri Gönüllüler Oluruz"

Nezaman konu sapmaya basladi, SS501 lideri durdurdu ve konuyu kurtardi. Bu sefer, KyuJong konuyu ele aldi,ve “Eger gitmek için sansimiz olsaydi ,besimiz birlikte tatile çikmak isterdik” dedi.HyungJoon ise “Gönüllü çalisanlar olarak grup arkadaslarimla birlikte Irak'a gitmek isterdim.Insanlarin ihtiyaçlarina yardim için. Çünkü SS501 çok fazla sevgi rezervine sahip ve bunu iyilik olarak insanlara geri sunmaliyiz.” YoungSaeng de cevap olarak "Tayvandan çok hoslandigini ve tatilde tekrar gelmek istedigini" söyledi .

5 'i birbirlerini nerdeyse hergün görüyor!

Ben açikçasi biraz saskinliga ugradim bu SS501üyeleri tatil günlerinde bile beraber olmak istiyorlar? Hemde birbirlerini is için sikça gördükleri halde! Birbirlerini bu kadar sikça görmekten dolayi hasta hissetmiyorlar mi? Yada sonuçta bu bir tatil eger bütün üyeler katilirsa bu tatil olmaktan çikmazmi? Lider HyunJoong “Açikça konusayim,biz gerçekten birbirimizi nerdeyse hergün görüyoruz.Bir yilda 365 günün 360'i. Hasta olmaktan daha fazlasi, eger biz birbirimizi görmezsek, tuhaf hissederiz yada alisamayiz, Bu böyle çünkü 5'imiz biriz.”

Hyung Joon Part-Time Olarak Et Lokantasinda Çalisti.

Onlarin Tayvan'daki promosyon etkinlikleri devam ederken, yaz tatilide devam ediyor.Peki tatilde Part-time çalismak Kore ögrencileri içinde normal mi? SS501'in ilk albüm öncesine ait, ne gibi is deneyimleri var? Lider HyunJoong cevapladi"Part time iste çalismak Kore ögrencileri içinde normal.Onlarda gazete dagitimi ve restoranda garsonluk yapiyor tipki Tayvan ögrencileri gibi. ” dedi. HyungJoon önceden et lokantasinda çalismis, ve JungMin yumusakça açikladi“Kovuldu çünkü isten kaytariyordu!”. Bu sözün ardindan HyungJoon dönüp JungMin'e bakti ne saçmaliyorsun dercesine ve gözleriyle uyardi.JungMin de onu arkadan itekledi. (çeviren notu:Tom ve Jerry ^o^)

Nasil Bir Kiz,Ne Yaparsa Sizi Etkiler?

KyuJong: Ben köpeklerden korkuyorum, yani hangi kiz yaninda bir köpek getirmezse beni etkiler. Keke.

HyunJoong: Yazin, basinda hasir sapkayla Banyan Agaci altinda oturan bir kiz. Sonbahar öncesi beni etkiler.

YoungSaeng: Elastik bant ile saçlarini siki bir sekilde toplayan bir kiz,Benim dikkatini en çok çeken olur. (YoungSaeng müsbet davraniyor bu noktada.)

JungMin: Müzik boyunca bana eslik edebilecek, benim gibi coskulu bir kiz.

HyungJoon: Yemek pisiren ve beni besleyen bir kiz.

[Resim: 2qn5bid.jpg]

HyungJoon

Isim : KIM HYUNG JUN
Takma Ad: Kaplumbaga
Dogum Tarihi : 03.08.1987
Kan Grubu: 0
Kilo : 66 kg
Hobi : Müzik dinlemek , Bilgisayar oyunlari, Çalismak
Yetenek : Sarki sözü yazmak , Beste yapmak, Sarki söylemek , Dans etmek, Yüzmek, Golf, Binicilik
Favori Hayvani: Tavsan, Yavru Köpek
Parola : Oldugun yerde rahat olma, Ileriye ilerlemek için daha siki çalis!
Aile Üyeleri : Baba, Anne, Erkek Kardes, kendisi
Idol : Justin Timberlake
Vücudunun en begendigin kismi : Bel, Dudaklar
Stresten kurtulma methodun : Yürekten sarki söylemek, Sahile gitmek, Araba kullanmak
Çantanda mutlaka bulundurdugun sey: iPod, Albüm, Antreman Kiyafeti
En ciddi yaptigin sey: Aile üyeleri ile ilgilenmek , Sarki söylemek, Dans etmek
3 Dilegin :
1.SS501 basarili olmasi Tayvandaki etkinliklerde ve 2009'da tüm Asya'da.
2.Yeni albümün herkes tarafindan begenilmesi.
3.Herkesin saglikli olmasi.

[Resim: zim1x5.jpg]

Gerçek Siralamasi

1. Üyeler arasinda siralamada, aynaya bakmayi en çok seven kim?
YoungSaeng : HyungJoon, JungMin, Ben, HyunJoong, KyuJong

2.Kamera önü ve arkasinda en farkli olan kim?
JungMin : HyungJoon, YoungSaeng, KyuJong, HyunJoong, ben

3. En cimri kim?
HyungJoon : Ben, JungMin, YoungSaeng, KyuJong, HyunJoong. (HyunJoong cimrilik siralamasinda en sonuncu, en cömert o olmali, dediki "Ne kadar olsa da eger birisi ismarlamami isterse(yemek), öderim.")

4. Eger Kim HyunJoong bir bayan olsaydi, Üyeler arasinda çikmak isteyecegi kisi siralamasi nasil olurdu?
HyunJoong : YoungSaeng, KyuJong, Ben, JungMin, HyungJoon. (Hah~ bu siralama direkt olarak HyungJoon' a dokunuyor sanirim!

[Resim: 29upzcp.jpg]

JungMin

Isim : PARK JUNG MIN
Takma Ad : Seksi karizma
Dogum Tarihi : 03. 04.1987
Kan Grubu : O
Kilo : 67 kg
Hobi : Sarki sözü yazmak, kolleksiyon yapmak, Yürüyüse çikmak
Yetenek : Tap Dansi, Dagcilik
Seni tanimlayan hayvan : Unicorn (hayal ürünü olan alni tek boynuzlu at)(heheSmile)
Parola : Tesekkür dolu bir akilla yasa
Aile Üyeleri : Baba, Anne, Abi, Yenge, Kiz Kardes, Yegen, Kendisi
Idol : Yok
Vücudunun en begendigin kismi : Disler
Çantanda mutlaka bulundurdugun sey : Sadece zorunlu olan seyler
En ciddi yaptigin sey : Beste yapmak
3 Dilegin :
1. SS501'in Tüm dünyadaki insanlar tarafindan biliniyor olmasi.
2. Sonsuz hayat, sonsuza dek yasamak.
3. Çabucak Tayvan hayranlarini görebilmek.

[Resim: scqr2w.jpg]

Çeviriler tamamen bana aittir hatalarim için simdiden özür dilerim^^
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Ideal kiz tipleri Tayvan kizlariymis.. Biggrin Paylasim için tesekkürler Yasemin abla.. Onay

Röportajlar çok güzel ellerinize saglik onlari tanismis olduk iyice. Opucuk
Bence onlarin Tayvan kizlari dedigine bakmayin çünkü onlar daha Türk kizlarini görmemisler. Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Ellerine saglik kardesim. Kusur falan yok estagfirullah. Bu kadar emek verip çevirmissin asil yorumlarimizda kusurlar varsa sen bizleri affet.
Ya ben Hyung Jun'u zaten çok severdim. Ama insanliga verdigi degeri, dünyada olup bitenlere seyirci kalmamasi, kendisini hiç tanimayan insanlarin dahi zor durumda olmasina dayanamadigini göstermesi gözlerimi doldurdu. HyungJoon ise “Gönüllü çalisanlar olarak grup arkadaslarimla birlikte Irak'a gitmek isterdim.Insanlarin ihtiyaçlarina yardim için. Çünkü SS501 çok fazla sevgi rezervine sahip ve bunu iyilik olarak insanlara geri sunmaliyiz" Bu cümle ayy içim sizladi. Helal olsun Jun'a tebrik ederim.

Ama su muhabir sinir etti beni, Park'tan sürekli küstah diye söz etmesi beni çok üzdü. Sirf Park kendisiyle ilgili espiri yapti diye onu gurupta sevilmeyen biriymis gibi göstermesi de çok yanlis. Biz gurup üyelerinin onu ne kadar çok sevdigini, onun gurubun maskotu oldugunu biliyoruz. Kisisel bencilliginden dolayi Park'la ilgili yaptigi yanlis tanimlamalari düzeltirse, mesleginin baslica özelligi olan tarafsiz haber ilkesini yerine getirmis olur.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
(28-07-2009, Saat: 22:41)ecegül yazdı: Ellerine saglik kardesim. Kusur falan yok estagfirullah. Bu kadar emek verip çevirmissin asil yorumlarimizda kusurlar varsa sen bizleri affet.
Ya ben Hyung Jun'u zaten çok severdim. Ama insanliga verdigi degeri, dünyada olup bitenlere seyirci kalmamasi, kendisini hiç tanimayan insanlarin dahi zor durumda olmasina dayanamadigini göstermesi gözlerimi doldurdu. HyungJoon ise “Gönüllü çalisanlar olarak grup arkadaslarimla birlikte Irak'a gitmek isterdim.Insanlarin ihtiyaçlarina yardim için. Çünkü SS501 çok fazla sevgi rezervine sahip ve bunu iyilik olarak insanlara geri sunmaliyiz" Bu cümle ayy içim sizladi. Helal olsun Jun'a tebrik ederim.

Ama su muhabir sinir etti beni, Park'tan süerkli küstah diye söz etmesi beni çok üzdü. Sirf Park kendisiyle ilgili espiri yapti diye onu gurupta sevilmeyen biriymis gibi göstermesi de çok yanlis. Biz gurup üylerinin onu ne kadar çok sevdigini, onun gurubun maskotu oldugu oldugunu biliyoruz. Kisisel bencilliginden dolayi Park'la ilgili yaptigi yanlis tanimlamalari düzeltirse, mesleginin baslica özelligi olan tarafsiz haber ilkesini yerine getirmis olur.

Bende çeviren arkadasima tesekkür ediyorum. Yorumun muhtesemdi. Biggrin Evet Jun kendine asik olabilir ama bir o kadarda iyiliksever biridir. Asla grup üyelerinin Jung Min'i disladiklarini düsünmüyorum. Ayrica kadin haketmis ki Jung Min sinir etmis. ^^ Durduk yere kimseye takmaz benim kuzum. Opucuk
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Paylasim için çok sagol resimlerde harikaSmile
Ellerine saglikSmile
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Tayvan kizlarimi onlar acaba hiç Türk kizi gördümü? Görseler hemen vazgeçerler Tayvanli kizlardan.
Iyice tanidik artik SS501'i.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Çevirisini yaptigin için tesekkür ederim. Güzel olmus. Biggrin
İmzanız Çok Büyük Olduğu İçin Spoilere Alınmıştır.
Lütfen Uygun Boyutta Bir İmza Kullanınız...
underground.34

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi