yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 2 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR)
Saengie bu aralar kendini asti ya. Baya konuskan oldu. Verdigi cevaplar da süper.Onay

Elif ben de tam onlari çeviricektim baktim ki sen çevirmissin eline saglik.Opucuk

Fotograflar için de tesekkürler. Hepsi süper. Onay

Min bu aralar baya aktif. Bu da baska bir program.

http://www.youtube.com/watch?v=4g_0m4_Gt...r_embedded

Ayrica Min 13-19 Aralik arasinda ShimShimTaPa radyo programinda DJlik yapacakmis. Atkilic
(12-12-2010, Saat: 16:54)PeRipELLa yazdı: Harikasin abla ya...
Ikiside muhtesem parliyorlar...
Türkiye'ye de gelebilseler bir...
Sagol tatlim. Smile Insallah fana, kendi çektigimiz fotograflari ekledigimiz günlerde gelecek. Allahrazi Ben yürekten inaniyorum. Smile

(12-12-2010, Saat: 17:56)Elif.07 yazdı: Fotograflar süper yine harika görünüyorlar. Yalniz Saeng´e biraz cesaret gelmis Biggrin

Biraz degil bayagi bir cesaret gelmis. Suskun zamanlarin acisini çikariyor sanki. Biggrin Elif'in çevirisine güvenmesem yanlis çevirmisler dicem yani. Biggrin Yalniz cevaplarinin hepsine katiliyorum. O sevimli ve karizmatik bir idol. Opucuk Albümünü sabirsizlikla bekliyorum. Kalp Atkilic

Paylasimlar süper. Ikisi de çok seker. Biggrin
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Paylasimlarin hepsi çok güzel çok tesekkürler. Özellikle Jun'nun söyledigi sarki link' harika.
Saeng'in cevaplari bana da Min'i animsattiBiggrin

''Sunucu: Baska ülkelere gittiginizde hayranlar sana bu sekilde yaklastilarmi? (ilgilenmek anlaminda galiba)

YS: Ben sevimli ve karizmatik bir idolüm. Bu yüzden hayranlar bana her an yaklasiyorlar.''

Özellikle bu kisimda sanki JungMin cevapliyormus gibime geldiBiggrin

Paylasimlar için çok tesekkürler^^

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

(12-12-2010, Saat: 18:39)snowrain yazdı: Min bu aralar baya aktif. Bu da baska bir program.

http://www.youtube.com/watch?v=4g_0m4_Gtvk

Ayrica Min 13-19 Aralik arasinda ShimShimTaPa radyo programinda DJlik yapacakmis. Atkilic
Jungmin haberleri ve videosu için tesekkürler Kübracim. JungMin son sürat devam ediyor masallah. Onay Onu görmek mutlu ediyor beni. Opucuk Eline aldigi her isi hakkiyla yapiyor. DJlik isinide süper yapiyor. Onay Yine sürpriz konuklar arasa radyoyu süper olur. Biggrin
Sevimli ve karizmatik idolüm Young Saeng ve yakisikli Kyu... Biggrin Opucuk

[Resim: mg7368.jpg]

[Resim: mg7482.jpg]

[Resim: mg7515.jpg]

[Resim: mg7398.jpg]

[Resim: mg7454.jpg]
(12-12-2010, Saat: 17:56)Elif.07 yazdı: Fotograflar süper yine harika görünüyorlar. Yalniz Saeng´e biraz cesaret gelmis Biggrin Bana Min´i hatirlatti biraz^^ Fanmeeting´de sorulan sorularin bazilarini cevirdim.

Sunucu: Senin neyin sevimli? Ve Young Saeng´in neyi sevimli?
KJ: Biri bana gülümsedigimde cok cekici oldugumu söyledi (gülümseyip hayranlarina el sallar) cok mutluyum.
YS: Bebek yüzlüyüm. Ne yaparsam yapayim sevimliyim.
KJ: Young Saeng abinin bir baska cekiciligide sevimli gözleri. Gülümsediginde gözlerine bakin. (YS gülümseyip göz kirpar)

Sunucu: SS501´in en cok hangi sarkisini ve neden seviyorsun?
YS: Hepsini seviyorum ama secmek zorundaysam "Love Like This" cünkü eglenceli bir sarki. Herkes dinlerken zevk alabilir.

Sunucu: O zaman bize bunu göstermelisin.
YS: Öyleyse herkesin benimle birlikte söylemesini istiyorum.

(Hayranlariyla birlikte sarkiyi söyler)

Sunucu: Neden bu sarkiyi seviyorsun?
YS: Bu BESIMIZIN birlikte söyledigi bir sarki. Yalniz söyledigimi görmek istiyormusunuz? (Hayranlar: Evet!!!) öyleyse bir yere ayrilmayin.

Sunucu: Heyecanlimisin Kyu Jong?
KJ: Sorularin hayranlarimizdan geldigi icin egleniyorum. Eger daha fazla soru varsa lüfen sor. Hepsini cevaplayabilirim.

Sunucu: Baska ülkelere gittiginizde hayranlar sana bu sekilde yaklastilarmi? (ilgilenmek anlaminda galiba)

YS: Ben sevimli ve karizmatik bir idolüm. Bu yüzden hayranlar bana her an yaklasiyorlar.

Sunucu: Su siralar neler yapiyorsunuz?

KJ: Ailemle daha fazla zaman geciriyorum ve müzik dersi aliyorum. Bir dizide veya filmde oynadigimida göreceksiniz.

YS: Ben bir tür beyzbol bagimlisi oldum. Sürekli oynuyorum ama yakinda solo albümümü yayinlayacagim. Suan sarki secmek ve albümün konseptini belirlemekle mesgulüm.

Laflara bak ya.Biggrin Baska biri benim yanimda böyle konussaydi kendini begenmis derdim ama SSdekiler böyle konusunca daha da bir sevesim geliyor.Atkilic
Çok tatli oluyorlar...Opucuk
You aren't alone,You are never alone Daesung
Sarhos
[Resim: mg7405.jpg]

~~~Durtuk Atkilic Sarhos
[Resim: mg7436.jpg]

[Resim: mg7674.jpg]

[Resim: mg7717.jpg]

[Resim: mg7753.jpg]

[Resim: mg7758.jpg]
Resimler süper. Onay
SS501 & GOT7