12-12-2010, Saat: 16:54
Harikasin abla ya...
Ikiside muhtesem parliyorlar...
Türkiye'ye de gelebilseler bir...

Ikiside muhtesem parliyorlar...

Türkiye'ye de gelebilseler bir...
|
SS501 Fan Club Vol 2 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR)
|
|
12-12-2010, Saat: 16:54
Harikasin abla ya...
![]() Ikiside muhtesem parliyorlar... ![]() Türkiye'ye de gelebilseler bir...
12-12-2010, Saat: 17:12
Arkadaslar bizim iyilik melegi Hyun'umuz yine is basinda. Hallyu yildiz Bae Yong Joon ve Kim Hyun Joong 12 aralikta (yani bugün) DATV's "Proje Smile" katilmak üzere Japonya'ya resmi bir ziyaret yapacak. "Proje Smile" Kamboçya ve Filipinler gibi ülkelerde yoksul çocuklara odaklanan bir Japon merkezli yardim kurulusu 'Getiren Gülümsüyor "mus.
Buda videosu Message to Asia Kim Hyun Joong Hohoemi Project (Smile Project) http://www.youtube.com/watch?v=paICUqcwuJQ Detayli bilgi almak isteyenler altta verdigim adresinden bakabilir. http://www.allkpop.com/2010/12/tokyo-air...ject-smile INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
12-12-2010, Saat: 17:29
Iylik melegim
![]() Hyunum Keske dünyadaki herkes senin gibi olsa dünya tam yasanacak bi yer olurdu![]() (12-12-2010, Saat: 16:48)fry1905 yazdı: Arkadaslar bizim iyilik melegi Hyun'umuz yine is basinda. Hallyu yildiz Bae Yong Joon ve Kim Hyun Joong 12 aralikta (yani bugün) DATV's "Proje Smile" katilmak üzere Japonya'ya resmi bir ziyaret yapacak. "Proje Smile" Kamboçya ve Filipinler gibi ülkelerde yoksul çocuklara odaklanan bir Japon merkezli yardim kurulusu 'Getiren Gülümsüyor "mus. Sagol canim haber için
12-12-2010, Saat: 17:41
501. mesajimi buraya yazamamistim fakat 1501. mesajimi meleklerimin fanina yaziyorum
Çok mutluyum, gururluyum, tesekkür ederim![]() ![]() Ss501! Iyiki varsiniz, iyiki sizi tanimisim. Sizi ço..k seviyorum! ![]() Triples'lerim sizleri de çok seviyorum
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
12-12-2010, Saat: 17:56
Fotograflar süper yine harika görünüyorlar. Yalniz Saeng´e biraz cesaret gelmis
Bana Min´i hatirlatti biraz^^ Fanmeeting´de sorulan sorularin bazilarini cevirdim.Sunucu: Senin neyin sevimli? Ve Young Saeng´in neyi sevimli? KJ: Biri bana gülümsedigimde cok cekici oldugumu söyledi (gülümseyip hayranlarina el sallar) cok mutluyum. YS: Bebek yüzlüyüm. Ne yaparsam yapayim sevimliyim. KJ: Young Saeng abinin bir baska cekiciligide sevimli gözleri. Gülümsediginde gözlerine bakin. (YS gülümseyip göz kirpar) Sunucu: SS501´in en cok hangi sarkisini ve neden seviyorsun? YS: Hepsini seviyorum ama secmek zorundaysam "Love Like This" cünkü eglenceli bir sarki. Herkes dinlerken zevk alabilir. Sunucu: O zaman bize bunu göstermelisin. YS: Öyleyse herkesin benimle birlikte söylemesini istiyorum. (Hayranlariyla birlikte sarkiyi söyler) Sunucu: Neden bu sarkiyi seviyorsun? YS: Bu BESIMIZIN birlikte söyledigi bir sarki. Yalniz söyledigimi görmek istiyormusunuz? (Hayranlar: Evet!!!) öyleyse bir yere ayrilmayin. Sunucu: Heyecanlimisin Kyu Jong? KJ: Sorularin hayranlarimizdan geldigi icin egleniyorum. Eger daha fazla soru varsa lüfen sor. Hepsini cevaplayabilirim. Sunucu: Baska ülkelere gittiginizde hayranlar sana bu sekilde yaklastilarmi? (ilgilenmek anlaminda galiba) YS: Ben sevimli ve karizmatik bir idolüm. Bu yüzden hayranlar bana her an yaklasiyorlar. Sunucu: Su siralar neler yapiyorsunuz? KJ: Ailemle daha fazla zaman geciriyorum ve müzik dersi aliyorum. Bir dizide veya filmde oynadigimida göreceksiniz. YS: Ben bir tür beyzbol bagimlisi oldum. Sürekli oynuyorum ama yakinda solo albümümü yayinlayacagim. Suan sarki secmek ve albümün konseptini belirlemekle mesgulüm.
12-12-2010, Saat: 17:59
Sagol vanim röportaj için
12-12-2010, Saat: 18:02
Sunucu: Neden bu sarkiyi seviyorsun?
YS: Bu BESIMIZIN birlikte söyledigi bir sarki. Yalniz söyledigimi görmek istiyormusunuz? (Hayranlar: Evet!!!) öyleyse bir yere ayrilmayin. ***** Harikasin Saengi... ![]() Çeviri için tesekkürler Elif..
12-12-2010, Saat: 18:08
Jung Min'in Snow Prince videosu duygulandirici.
Siyah saçlarini çok yadirgamisytim, ama artik mükemmel buna karar verdim. Nasil da büyümüs Mal'im.![]() Kyu ve Saeng'in fotograflari yine insan öldüren cinsten. Masallah her gün daha bir karizmatik oluyorlar. Fanmeeting Tayland'i bir an Turkey diye okudum içim bir garip oldu.![]()
Saatim her zaman Min'e beş var. Ya da Min'i beş geçiyor. Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz. Günlerden Minertesidir. Ben Min'i düşünürüm, üşümem. Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar. İki kere iki dört elde var Min^^ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|