04-04-2011, Saat: 18:15
Afazi yorumuna bayildim çok haklisin ama bakarsin ask Jung Min'i degistirir.Ehehe.

SS501'den Bir Kisiyle Evlendiniz...
|
04-04-2011, Saat: 18:15
Afazi yorumuna bayildim çok haklisin ama bakarsin ask Jung Min'i degistirir.Ehehe.
![]()
Ya Park Jung'la ya da Kim Hyun Joong'la evlenirdim ve arada kumandanin onda arada da ben olmasini isterdim.
![]() ![]() ![]() ![]()
Triple'S & E.L.F
♥♥♥♥♥♥ Saranghae Korea ♥♥♥♥♥♥
04-04-2011, Saat: 18:40
Hyun Joong ile evlenirdim ama kumanda bende olurdu tabikisii
![]() Kalbin tam olarak kimde? Benim için endişeleniyor musun? Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum. Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.
20-04-2011, Saat: 1:50
Hyun'um tabiki o allahin emri
![]() Adamin içinde liderlik var ![]() Ama haklar esit. o konserdeyke kumanda bende diye birsey yok ![]() Konserede götürcek beni xD
08-05-2011, Saat: 15:54
Düsünmeden Kim Hyun Joong'la evlenirdim ve sanirim kumanda onda olur , evin hakimi de o olurdu .EE sonuçta adam lider dimi alismis yönetmeye ..
![]() ![]() ![]() ![]()
I <3 SS501
We'll always together! HJL+PJM+HYS+KKJ+HJB <3 Triple'S~Henecia~ThanKYU~Y.E.S~Junus İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir. Saranghamnida Mr.U:zoosin <3
Esimin KIM HYUN JOONG olmasini isterdim.
![]() ![]() ![]() UZAYLI TRİPLE'S
❤ SS501 ❤ [KARA]❤[A-JAX]
18-05-2011, Saat: 16:28
Jung Min
![]() Tabiki o hakim olurdu. Ama benim dedigimim olurdu. ![]()
24-06-2011, Saat: 17:59
Young Saeng'le evlenmek isterdim. E tabi ipler onda olur. Öyle sakin biri gibi gözüküyor ama bana birakmaz. Oppa aslinda çok sahiplenici ve kiskanç. Yanardim ben kesin!!!
![]() ![]()
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
25-06-2011, Saat: 23:25
Kim Hyun Joong.
![]() Onu bulmusum, kaçirmak istemem. Bende arada sirada kumandayi ona veririm istedigini yapar. Ama çok bos birakmaya gelmez biraz sikaridm ve kendi dediklerimi yaptirirdim. Sonra tekrar onun istediklerini yapardim. Böyle ilerlerdi sanirim. ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|