yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501'den Bir Kisiyle Evlendiniz...
Jung Min'le evli olsaydim, evin lideri ben olurdum, kumanda benim elimde olurdu, (Ona Yaprak Dökümü'nü falan izletirdimBiggrin ) Ama onun dedigi olurduOpucuk.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Hyun Joong ile evli olsaydim.. Benim için evin liderligi önemli olmazdi.. Yemek yapsin, bulasik yikasin, ütü yapsin vs vs.. varsin kumanda da onun elinde olsun ne de olsa ben tv izlemiyorum.. Biggrin
Park Jung Min. Smile

Her sey onun olurdu.Opucuk O benim olsun yeter Kalp
hyun joong tabikiiOnay

kumanda onda olsun yemekleri ben yapiyim ne farkeder sanki..Abaza evlenek de o yeterBiggrin
Eger evlenecek olsaydim es olarak Kim HyunJoong veya Park Jung Min olurdu ikiside benim karekterime uyuyor evin hakimi bence esit seklide olurdu yemek hariç
Ben Kim Hyun Joong'u secerdim ve cok buyuk ihtimalle evin lideri ben olurdum Biggrin Neden mi ? Cunku Hyun 7/24 uyuyor masallah Biggrin ' Uykucu §irin ' direkt yer farkertmez yeterki uyusun Biggrin Zaten uyandiginda da yari uykulu saskin saskin bana bakar durur Abaza ahahahaha Biggrin
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(01-02-2011, Saat: 23:05)tomurcuk yazdı: Ben Kim Hyun Joong'u secerdim ve cok buyuk ihtimalle evin lideri ben olurdum Biggrin Neden mi ? Cunku Hyun 7/24 uyuyor masallah Biggrin ' Uykucu §irin ' direkt yer farkertmez yeterki uyusun Biggrin Zaten uyandiginda da yari uykulu saskin saskin bana bakar durur Abaza ahahahaha Biggrin

Ve birsey daha hani bizde vardir ya ' Son sozu evin erkegi soyler ' diye Biggrin Dogru son sozu erkekler soyler ama ne soylerler 'Tamam Karicim ' Biggrin Biggrin

Cok kotuyum cok Biggrin muhahahaAtkilic
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Kim Hyun Joong'la evlenirdim eve ben hakim olurdum. Biggrin
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Ben tabikide Young Saeng'le evlenirdim ne kadar geç evlenmek istese de.Biggrin
Kumanda ikimizde de olurdu öyle pek sorun yaratan bir tip degilim.Young Saeng'te kumandayi pek sorun yapmaz zaten dizi izlemeyi seviyor iyi anlasiriz bu konuda.Biggrin
Kararlar ortak alinir.Ikimizde ortak bir noktada anlasmaya çalisiriz.Smile
Tam olarak ikimizin de dedigi olmaz dedigim gibi ortak olur.Smile
tabi ki askim hyun joong la evlenirdimSmile o ne derse o Smile hele bir evleneyim de gerisi gelir Smile
'♥ Sevdiğim Her şey İçinde Tek şey..♥ '

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi