yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501'den Bir Kisiyle Evlendiniz...
Benim bir sey dememe gerek kalmazdi sanirim, Jung Min baya olurdu kendiliginden Biggrin
[Resim: 0cb2ea44690c1876cefca30.jpg]
Şans meleğim nerelerdeydin? Tam zamanında geldin. ♥
Kim Hyun Joong Biggrin Her dedigini yapardim, hakim o olurdu. Ama görünüste... Bazen saman altindan su yürütürdüm. Smile Üzgünüm Oppa Smile
kim hyun joong kumanda onda olurdu
ben JUNUM ile evlenirdim Smile) kumanda kimde mi olurdu? hmmm.... karisik Biggrin aslan burcu bir erkek ve koç burcu bir kiz Biggrin minjun ikilisi gibi olurmusuz Biggrin kiyamam ben junuma; o tv izlesin en de onu Biggrin
ben kyu ile evlenirdim .onu çok seviyorum.............onunla evleniyimde lider o olsun .normalde böyle düsünmem ......
Young Saeng tabiki.Baktikça içim açiliyor valla. Biggrin Evin reisi meselesine gelince bad boy falan dinlemem valla firlatirim o kumandayi kafasina(kiyabilirmiyim acaba Biggrin).Dominant bi karakterim var, Saeng'e çok yazik olurdu herhalde. Biggrin
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.
[align=right]D.O seni de yerim o kalbi de yerim hatta çeşni olsun diye Chanyeol seni bile yiyebilirim
(Dikkat bu yazi çok fazla hayal gücü içerir.)
Junla evlensem kumanda onun elinde olurdu heralde onun dedigi olurdu. Biggrin
Minle evlensem kumanda gene onun elinde olurdu uyuyan ati uyandirmak istemezsin Biggrin
Kyu ile evlensem kumanda benim elimde olurdu,üzgünüm kyu
Hyun ile evlensem ortak bisi olurdu,ne benim dedigim ne onun dedigi olurdu Biggrin
Saeng ile benim dedigim olurdu,sessiz ya bana bisi söylemezdi bence. Biggrin
hyun joongla evenirdim..onun bambaska oldugunu düsünüyorum..muhtesem bir es olurdu ondan..kumanda bende olurdu hayatta kaptirmazdim..genel olarak da hakim ben olurdum Cool
ben hyung jun la evlenirdim evde ikimizde yari yariya lider olurduk kumanda bazen onun elin de bazen benim elimde olur
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur...
herhangi biri olabilir ama kesin lider ben olurdum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi