yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spy Myung-Wol / 스파이명월 (2011)
16 degil 18 bölüm arkadaslar. Uzatma falan diyorlar ama normalde de 18 bölüm diye baslamislar diziye. Smile Sevinebilirsiniz arkadaslar, 2 bölüm daha var. Güzel baglarlar artik. Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Umarim sonu güzel biter. Sad 15. bölümde neler olacak acaba merak ediyorum.
Ya bu dizi basta çok güzel basladi, niye simdi yine klasik Kore tarzina dönüp dramaya geçtiler? Biggrin En son 12. bölümü izledim, çok kötü bitti. 13. bölümü izlemek istemiyorum. Biggrin
You've Fallen For Me
[Resim: yhffms.png]
İzlerken en çok keyif aldığım Kore yapımıydı...
Dizim yine güzel ve hiç heyecani bitmedi. ''TheFierce'' sen devam et izlemeye ilerideki bölümler daha heyecanli. Biggrin
[Resim: kg37t4p.gif]

Yok her bölüm bir digerinden daha heyecanli oluyor. 16. bölüm çok heyecanliydi da iyice drama bagladilar isi ya. Kizgin
O kadar olayi 2 bölümde nasil bitirecekler merak ediyorum. Öyle bastan savma bir sey olmaz insallah.
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

16. bölüm niye o kadar kötü bitti ya, dalacam senaristlere. Dodgy Acayip güzel bir bölümdü. Tamam dedim, sonunda dogru yolu buldular ama sonu... Neyse 17. bölüm final nasilsa, 1-2 güne son bölümü de izlemis olacagim. Biggrin
You've Fallen For Me
Nasil ya 17. bölüm final degilmis simdi gördüm. Final yazmiyor, sevindim. Biggrin 17. bölümü izleyecegim simdi ama daha Ingilizce altyazisi yok. Dodgy Bu arada dizi 18 bölüm mü olacak 19 bölüm mü?
You've Fallen For Me
(07-09-2011, Saat: 2:22)TheFierce yazdı: Nasil ya 17. bölüm final degilmis simdi gördüm. Final yazmiyor, sevindim. 17. bölümü izleyecegim simdi ama daha Ingilizce altyazisi yok. Bu arada dizi 18 bölüm mü olacak 19 bölüm mü?

Ben 16. bölüm final diye biliyordum. Ne oldu anlayamadim bak. Biggrin
Sen nereden izledin 16. bölümü Ingilizce altyazili? Mesaj atarsan sevinirim. Smile Çünkü ben de ariyorum 15. ve 16. bölümü Ingilizce ama bulamadim.
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Dizi 18 bölüm arkadaslar. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi