yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spy Myung-Wol / 스파이명월 (2011)
Dizi gerçekten güzel mi? Izlesem mi izlemesem mi bilemedim. Smile
12. bölüm yorumum.

13. bölüm daha da heyecanli. Sarhos
13. bölümü izledim. Acayip seyler olacak yine. Abaza

KW'nun üzülmesini istemiyorum artik. Sad MW de çikmazda... Undecided

14. bölümü merakla bekliyorum. Shy

14 ve 15.bölüm fragmanini daha önce ekleyen oldu mu bilmiyorum ama paylasmak istedim. Açikçasi pek bir sey anlamadim ama islerin karistigi ortada. Blush
11. bölümden sonrasini izleyemedim ben. Spoiler'lara bakmamak için de kendimi zor tutuyorum valla. Biggrin Ah Kang Woo... Sarhos
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Bu dizinin sarkilari çok güzel arkadaslar.
Arkadaslar dizinin bilgisinde kaç bölüm oldugu yazmiyor. Baska sitelere baktim. Dizi 16 bölümmüs. Aglama Yani haftaya son bölümü izleyecegiz. Aglama Ben 13. bölümü de izledim. Kalan bölümleri de dizi bitsin öyle bakarim. Son kritik 3 bölüm. Umarim finali güzel yapar senarist. Basit, yavan bir final olmaz umarim. Bu arada 14 ve 15 prewiew linkleri için tesekkürler.
(30-08-2011, Saat: 4:27)tomurcuk yazdı: Arkadaslar dizinin bilgisinde kaç bölüm oldugu yazmiyor. Baska sitelere baktim. Dizi 16 bölümmüs. Aglama Yani haftaya son bölümü izleyecegiz. Aglama Ben 13. bölümü de izledim. Kalan bölümleri de dizi bitsin öyle bakarim. Son kritik 3 bölüm. Umarim finali güzel yapar senarist. Basit, yavan bir final olmaz umarim. Bu arada 14 ve 15 prewiew linkleri için tesekkürler.

Bende 16 bölüm diye biliyorum. Ayrica katiliyorum umarim kötü bir final olmaz. Smile
Arkadaslar yine herseyi 10 dakikaya sigdiracaklar gibime geliyor. Finalde hep ayni seyi yapiyorlar. You've Fallen For Me gibi olacak, 10 dakikaya herseyi sigdirmislar yani.
16 azmis... Sad Gerçi 13 bana yavas yavas bitiyor hissi verdi zaten. Bitsin artik. Kalbim bunu daha fazla kadiramaz.
Belki korkuları hayallerimiz boğar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi