yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
South Korea - Science and Technology News
LG Electronics releases full LED 3D TV

Seoul (서울), South Korea (대한민국)

Güney Kore'nin LG Elektronik Sti. 25 Mart'ta 3D LED TV modeli olan "LG Infinia"yi piyasa sürdü.

---------------------------------------------------

South Korea's LG Electronics Co. releases its full LED 3D TV model "LG Infinia" on March 25.

(25.03.2010 / Yonhap)

[Resim: zipume.jpg]
Pucca MP3 çalarlara bayildim burdada olsa alabilsem Sarhos Telefonlar bir harika zaten Alkis Televizyok muhtesem görünüyor Biggrin Haberler için tesekkürler Alkis

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Locally Developed Sports Car

Seoul (서울), South Korea (대한민국)

Bir model bugün, Seoul'de Oullim Networks'ün 'Spirra EX' adli spor arabasini göstermistir.

A model shows off Oullim Networks' "Spirra EX" sports car in Seoul on March 29.

(29.03.2010 / Yonhap)

[Resim: pyh2010032909900034100p.jpg]
Arabaya bak Abaza Süper kim bilir kaç paradir Sarhos Tesekkürler Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Bu arabayi ancak rüyamda görebilirim herhalde, tabii zengin bir prens bulunursa o baska Sarhos
Emegine saglik...
Bilgiler için tesekkür ederiz.Smile
LG Electronics Promotes 3D TVs in U.S.

ABD'de tüketiciler, Indiapolis, Lucas Oil Stadyumu'nda LG kusaginda üç boyutlu bir TV'de basketbol maçi izlediler.

---------------------------

U.S. consumers watch a basketball game on a three-dimensional TV at the LG experience zone at Lucas Oil Stadium in Indianapolis, United States.

(06.04.2010 / Yonhap / Photo courtesy of LG Electronics)

[Resim: xdidxl.jpg]
LG gerçekten kaliteli bir marka.Ülkesinede fazlasiyla yakisiyor ve ülkesinin adini çok iyi temsil ediyor bence Smile Ben fotograflardan bile hayran kaldim,oradaki insanlarida ne kadar etkilendigi belli Smile
Ayrica geçmeden edemeyecegim,bir üstteki haberdeki arabaya bayildim gerçekten Biggrin
Ellerinize saglik Onay
LG Electronics Promotes New Products in Beijing

Modeller, Çin'in baskenti Pekin'de gerçeklesen bir tanitim etkinligi sirasinda LG Elektronik'in üç boyutlu yeni LED TV'sini göstermisleridir.

Models show off a new LED three-dimensional TV of LG Electronics during a promotional event in Beijing, China on April 7.

(07.04.2010 / Yonhap / Photo courtesy of LG Electronics)

[Resim: pyh2010040700470034100p.jpg]
Clay doll from Silla dynasty

Gyeongju (경주), North Gyeongsang Province

Gyeongsang Eyaleti, Gyeongju'da Silla Hanedanligi Dönemi'ne ait mezarda yapilan kazida, 5 ile 6. yy'dan oldugu tahmin edilen, çocuk doguran bir kadini betimleyen toprak bir bebek bulundu. Gyeongju Kültürel Miras Ulusal Arastirma Enstitüsü 8 Nisan'da, çesitli insan ve hayvan figürleri olan 14 tas bebegin ortaya çikarildigini duyurdu.

-------------------------

A clay doll depicting a woman in childbirth is one of items excavated from an ancient tomb of Silla Dynasty believed to be from fifth to sixth century in Gyeongju, North Gyeongsang Province. The Gyeongju National Research Institute of Cultural Heritage announced on April 8 it uncovered 14 clay dolls of various people and animals.

(08.04.2010 / Yonhap / Photo courtesy of National Heritage Administration)

------------------------

신라토우 (서울=연합뉴스) 신라시대 공동묘지인 경주 쪽샘지구 5~6세기 신라시대 고분인 B6호 적석목곽분 출토 신라토우 중 출산중인 여성. 2010.3.8 << 문화부 기사참조, 문화재청 제공>> [email protected] [email protected]

[Resim: dwq2js.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi